آخرین ویرایش:
باید به اینترنت وصل باشه تا بشه.دوستانی که دیجیتالی خریدن بازی رو این دوست ما بازی رو دیجیتالی خریده دانلودش تمام شده ولی وارد بازی نمیتونه بشه میگه ارور لایسنس میده ویه قفل روی عکس فیفا هست مشکلش از چیه شما این مشکل نداشتین؟
من که با یکی از دوستام گرفتم این مشکلو داشتم !دوستانی که دیجیتالی خریدن بازی رو این دوست ما بازی رو دیجیتالی خریده دانلودش تمام شده ولی وارد بازی نمیتونه بشه میگه ارور لایسنس میده ویه قفل روی عکس فیفا هست مشکلش از چیه شما این مشکل نداشتین؟
دفاع کردن سخت شده ولی بازی بسیار تاکتیکیه شما دفاع بلد نیستی از باز ایراد نگیر :dواقعا این بازیهای انلاین فاجعه اس !! وقتی اولین بار بازی کردم اینقدر سریع گل خوردم که انگار اولین بار بود داشتم فوتبال بازی میکردم .دفاعها مثل حلوا جا میمونن.
نمیدونم چه فکری کردن با خودشون سازندها. بهتر بود اسم این بخش رو میذاشتن ارکید . اصلا فکرشو نمیکردم یه روزی فیفا اینقدر ضعیف ظاهر بشه .
اگر بازی تو یه زمینه هایی بالانس میزد بهتر بود . قبل از این به دروازبانای pes میخندیدیم اما حالا فیفا جوک تر شده .

بله سهیل جان ارجینال 250 خریدممسعود تو ارجينال خريد ي؟
من تنها تغییری که دیدم آپدیت شدن ترکیبها هستشدوستان این ابدیت 350 مگی چه تغییراتی ایجاد میکنه؟؟ ترکیبا ابدیت میشن؟