hamdijam
کاربر سایت
دقیقا تو catalogue میری Career Rematch Ability پیدا میکنی میخری همین.
- - -ویرایش - - -
سلام دوستانی که کریر زیاد بازی میکنن. تو فیفا 15 گفتن بازیکنای پیر اورالشون دیرتر پایین میاد و دیرتر بازنشسته میشن. حتی یه ویدیو بود که نشون میداد حتی بعضی بازیکنا اورالشون بالا هم میره و رشد میکنن. کسی تا حالا بازیکن پیری داشته که رشد کنه یا قدرتاش ثابت بمونه؟؟؟ به موضوع خاصی بستگی داره ؟ من فقط با یحیی توره اونم کم تست کردم اورالش یکی رفت بالا شد 87 . یا مثلا تو کریر پلیر بعد 2 فصل رفتم منچسترسیتی دیدم لمپارد اورالش اومده بود پایین اما هیچ کدوم از آیتم های تکنیکالش کم نشده بود و فقط فیزیک و منتالش کم شده بود. اما مثلا sylvian distin واسه portsmouth توی football league 2 خریدم 36 سالش بود اما همون بازی های دوستانه اول فصل از همه آیتم های فیزیکی و منتال و تکنیکالش یه مقدار کم شد و اورالشم یه دونه اومد پایین. کلا قضیه چجوریه باید چکار کرد که بازیکنای پیری که داری پیشرفت کنن و قدرتاشون کم نشه. اساتید کریر مود راهنمایی کنن؟؟؟؟
من اتئو رو دارم ! الان شده 85! همون کاری که با بقیه بازیکن ها میکنی که افت نکنن! خسته شون نکن! نیمکت نشین نشن!
کلآ باید خوب ازشون بازی گرفت! من اتئو رو اکثرآ دقیقه 60-65 میارم! یا تو بازی های سبک..
اون دیستین هم کلآ داغونه! کلآ افت می کنه!! من تو نقل انتقالات زمستونی آزادش کردم رفت..
آخرش هم اینکه به هر حال تا یه جایی کشش دارن! در حد 35! دیگه به تدریج افت میکنن!

در مورد pes درسته اما فیفا اصلا . خوب البته درسته ما یسری افراد الان تو فیفا داریم که با یه بازیکن سرعتی که قابلیت مانور دادن داره میتونن دفاع رو باز کنن که اوایل خیلی رو مخ بود و نیاز به آپدیت رو زیاد میکرد اما الان ما و خیلی از دوستان که بازی میکنیم به اون افراد میگیم نوب که فقط از فیفا بازی کردن همینو یاد گرفتن و با این روش فقط میتونن به گل برسن اما الان دیگه اون افراد هم نمیتونن به قول شما توپ رو بگیرنو تا دمه دروازه برن گل بزنن .بی شک یا شما آفلاین بازی میکنی یا اگر هم آنلاین میزنی از همین روش سعی میکنی به گل برسی. پیشنهاد میکنم با افرادی که واقعا فیفا باز حرفه ای هستن بازی کنی اونوقت میبینی نه میتونی راحت دریبل بزنی نه توپو بگیری تا دمه دروازه بری. فکر نکنم از زمین خودتم بتونی جلوتر بری. اون وقت که حسابی باختی و با بازی کردن حرفه ای آشنا شدی میای میگی آقا اشتباه کردم.خیلی از این افراد که من میشناسم دارن به معنای واقعی بازی میکنن نه توپو بگیرن تا دمه دروازه برن مثل مبتدی ها . الانم رنکشون 6 و 15 جهانه. دوست عزیز تو بازی pes فقط یا با پاسکاری زمینی میتونی به گل برسی یا شوت های باگو مسخره و یا سرعتو بگیرو آی بدو بدو. خوب معلومه این روش واسه مبتدی های کشورمون راحت تر و بچه گونه تره. درسته فیفا هم یه سری مشکلات داره و مطمئنا بازی بی نقصی نیست اما خیلی سر تر از pese. اگر کسی فیفا باز باشه و کمی واقع بین باشه میبینه که فیفا واقعا به فوتبال واقعی نزدیک تره . و قابلیت های که هر سال به بازی اضافه میشه فیفارو به یک شبیه ساز واقعی تبدیل کرده اینو من نمیگم همه دنیا میگن.اما تو ایران فقط میان میگن pes بهتر از فیفاست که اونم معلومه کیا میگن. pes حتی این قابلیت هایی که الان هم اضافه کرده با کپی برداری از فیفا اضافه کرده . این مطلب و انتقادی که از pes در کپی برداری از فیفا شده اگر توی سایت های خارجی بگردی کاملا میتونی ببینی. ادامه بحث که فیفا بهتره یا pes بی فایده است چون واقعیت کاملا مشخصه موفق باشی دوست عزیز