Parsa.e
کاربر سایت
فكر نميكنم تاثيرى رو سيستم تيم داشته باشه ريبرى رو lw كن رويس رو lm روبن رو هم rw بزار بعد براى روبن و ريبرى هانتر بزارمهاجم هام رو hunter گذاشتم (لواندوفسکی و رویس) اینارم بزارم سیستم تیم بهم نمیریزه؟
فكر نميكنم تاثيرى رو سيستم تيم داشته باشه ريبرى رو lw كن رويس رو lm روبن رو هم rw بزار بعد براى روبن و ريبرى هانتر بزارمهاجم هام رو hunter گذاشتم (لواندوفسکی و رویس) اینارم بزارم سیستم تیم بهم نمیریزه؟
بازی هایی که تموم میشه ولی کوین و نتیجه رو حساب نمیکنه رو نمیشه کاری کرد که امتیاز و کوین بهمون بده؟
آخه به سختی بازی رو میبری بعدش هیچی حساب نمیکنه
تیم پیشنهادی برای بوندس چیه؟ یه عکس بزارید از تیمتون
تیم من:
![]()
بجای رویس میتونی از Son استفاده کنی. جدا میگم خیلی فرقی نداره حتی من احساس میکنم Son یخورده بهتره.
من خودم لواندفسکی رو هم دارم ولی در مقابل راموس هیچه. راموس رو با Hunter بذاری محشر میشه واقعا یه مهاجم خوب و تمام عیاره. لام هم که توپ گیره خوبی از اون طرف کروس هم به مراتب از شواینی برای من بهتر بازی میکنه.
برای تعویضم معمولا شکیری-سان با احمد موسی و دومبیا رو بعد از دقیقه 70 اگه عقب بودم میارم که تقریبا 80درصد اوقات نتیجه رو عوض میکنن![]()
سلام بر همه،
من جدیدا این تاپیک رو پیدا کردم و ۲ ماهی میشه که Ultimate Team رو شروع کردم.
تیم من:
![]()
نظرتون چیه؟

خیلی خوبن اینا چه نظری بدیم همرو داری دیگه. چرخشی بازی میکنی؟ چجوری فیتنس میگیرن بازیکنا چون میرن تو اسکوید؟تیمت خوبه فقط اینکه تو CAM میتونی از این بازیکن استفاده کنی Dimitri Payet FIFA 15 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
بحای Zouma هم این بازیکن بزار باگه خالص خیلییی خوبهNaldo FIFA 15 - 83 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
با اون زلاتانتم خیلی حال کردم بازیکن فوق العاده ایه .. در ضمن خوش اومدی
-------------------------------------------------
به نظر من EA بعد ازمدتی Price Range رو برداره فعلا که مجبوریم باهاش کنار بیایم :\
اینم تیمای من :d :
BPL :
BPL FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead
BBVA :
BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead
Bundesliga :
Bundesliga FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead
Ligue 1 :
Ligue 1 FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead
خب نظری داشتید بگید ...
خیلی خوبن اینا چه نظری بدیم همرو داری دیگه. چرخشی بازی میکنی؟ چجوری فیتنس میگیرن بازیکنا چون میرن تو اسکوید؟
اما من این رونالدو خریدم عالیه یعنی من هر بازی چه ببازم چه ببرم 2 تا گل میزنه خیلی عجیبه!
باگ داره......ب ا گ د ا ر ه.....باگ داره باگ داره باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگ داره
در مورد این قابلیت جدید max و min ترانسفر باید بگم اولا قرار نیست که کسی سود کنه ولی با اینکارحداقل اونایی که فقط از راه بازی سکه جمع میکنن اونقدر از کسایی که دلالی میکنن یا سکه میخرن عقب نمیمونن
قبلا هم که این قابلیت نبود اینایی که سکه میخریدن یا دلالی میکردن سروری میکردن الان حداقل کسایی که پک میزننو خیلی خرج التیمیت میکنن شاید سود کنن بعلاوه اینکه کسایی که از راه بازی سکه در میارن دیگه اونقدرها عقب نیستن یادمون نره که اصل التیمیت بازی کردن هستشو از راه بازی سکه در اوردن نه اینکه از راه دلالی و سکه خریدن coins در اوردن