میتونی BASIC بذاری که همون برداشتنه یا یه کمیستری استایل دیگه بذاری روشبچه ها یه سوال. اگه یهchemistry style رو یه بازیکن گذاشتم میتونم برش دارم یا عوضش کنم؟ چیجوری؟
یکم باید بگذره تا بازارش عادی بشه!بعد که نرمال شد شرایط کم کم مثل قبل میشه بنظرم!کلا نمیشه با خرید وفروش سود کرد..حالا سقف قیمت به کنار اینکه کف داره قیمت رسما خریدو فروش رو بی معنی کرده!!
دوستان اگه فک می کنن با خریدو فروش بازیکنی میشه سود کرد به مام بگید...رویس گرفتم 81k اصلا نمیشه حتی 87 88 تا فروخت
فوقش 83 84 تا اونم اگه شانس بیاری
پول مالیاتش هم درنمیاد..
اخ میدونی جالبیش کجاست ،تا دیروز ویدال رو 9 به سختی میگرفتی، الان با اینکه کف و سقف روش تاثیری نزاشته با 4 هم میتونی بگیریسوارز عمرا گیر بیاری با قیمت های جدید،هرچی هم هست مال قبل هست
کلا اباته واس فروش نیست![]()
![]()
یکم باید بگذره تا بازارش عادی بشه!بعد که نرمال شد شرایط کم کم مثل قبل میشه بنظرم!
یه سری بازیکنا MOTM یا مثلا بازیکنای TOTW رو چیجوری میده بیرون ea ? یعنی توی پک ها میده بیرون ؟ اگه آره چه پک هایی رو باز کنیم شانسش هست که یه همچین بازیکنایی توش باشن؟
تغییر هم بکنه بعید میدونم از این حدی که هست محسوس فرق کنه(البته اگه بشه پیدا کرد)دوستان یک سوال
بازیکن های اینفورم قیمتشون تغییر میکنه طی چند روز آینده یاثابت میمونه؟
پيشنهاد من اينه براى هر دوشون hunter بزار engine براى كسي مثل الونسو و بوسكتس خوبهبهترین chemistry style برای روبن RM و ریبری LM کسی میدونه کدومه؟ روبن من catalyst و ریبری هم engine اما اصلا تو جریان بازی نیستن!!!
چهقدر اين گوتزه 86 عاليه يه هفته اى هست خريدم و امارش فوقالعاده بوده انگار نه انگار قبليش ٨٥ بوده انگار مثل هري كين ٩ تا رفته بالا
- - -ویرایش - - -
پيشنهاد من اينه براى هر دوشون hunter بزار engine براى كسي مثل الونسو و بوسكتس خوبه