FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

این چیمیستری هم دهن مارو صاف کرد..هر لیگ یه جاش میلنگه :|
دهنت سرویس ea آخه چرا ؟چرا؟ سوارز قیمتش 120 برابر فالکائو هست؟؟؟؟توره 60 برابر ویدال؟؟؟با پول راموس میشه 250 تا پیکه خرید :| با پول کریس میشه700 تا بنزما گرفت :| مودریچ با اورال87 میشه با 16k خرید،توره با اورال کمتر 400k...
آیا اینها جز نشانه هایی از باگ داشتن و ایراد گیم پلی روی بعضی از توانایی های بازیکنان برای اهل یقین نیست؟:)
آیا به راستی از وسط زمین بازیکنی که تو واقعیت این پاش به اون پاش لایی میزنه شوت چیپ کات دار چرخشی میزنه تو سجاف دروازه چیزی جز عمه ea را یاد ایمان آورندگان نمی آورد!

کلا نمیشه با خرید وفروش سود کرد..حالا سقف قیمت به کنار اینکه کف داره قیمت رسما خریدو فروش رو بی معنی کرده!!
دوستان اگه فک می کنن با خریدو فروش بازیکنی میشه سود کرد به مام بگید :(...رویس گرفتم 81k اصلا نمیشه حتی 87 88 تا فروخت :| فوقش 83 84 تا اونم اگه شانس بیاری :|پول مالیاتش هم درنمیاد..

کلا نمیشه با خرید وفروش سود کرد..حالا سقف قیمت به کنار اینکه کف داره قیمت رسما خریدو فروش رو بی معنی کرده!!
دوستان اگه فک می کنن با خریدو فروش بازیکنی میشه سود کرد به مام بگید :(...رویس گرفتم 81k اصلا نمیشه حتی 87 88 تا فروخت :| فوقش 83 84 تا اونم اگه شانس بیاری :|پول مالیاتش هم درنمیاد..
یکم باید بگذره تا بازارش عادی بشه!بعد که نرمال شد شرایط کم کم مثل قبل میشه بنظرم!
..........
اخ میدونی جالبیش کجاست ،تا دیروز ویدال رو 9 به سختی میگرفتی، الان با اینکه کف و سقف روش تاثیری نزاشته با 4 هم میتونی بگیری
yahoo_22.gif
سوارز عمرا گیر بیاری با قیمت های جدید،هرچی هم هست مال قبل هست
yahoo_22.gif
کلا اباته واس فروش نیست
yahoo_22.gif

آره کلا بهم ریختس که یکم باید زمان بگذره تا عادی شه!
خود من الان 90تا بازیکن دارم!فکر کن چه ضرری کردم کلا:دی یا روز قبل آپدیت 3تا کورتوا خریدم 100هزار دونه ای!الان مکسش شده 75هزار!ضرر کامل واسه من:|

آخرین ویرایش:
یکم باید بگذره تا بازارش عادی بشه!بعد که نرمال شد شرایط کم کم مثل قبل میشه بنظرم!

اخ میدونی جالبیش کجاست ،تا دیروز ویدال رو 9 به سختی میگرفتی، الان با اینکه کف و سقف روش تاثیری نزاشته با 4 هم میتونی بگیری :| سوارز عمرا گیر بیاری با قیمت های جدید،هرچی هم هست مال قبل هست :| کلا اباته واس فروش نیست :|

منم یه 25 تا کارت دستم بود آبش کردم رو مودریچ ها خفن ضرر کردم ...فک کن مودریچ با 90 تا قرارداد دادم 16/5 :|

آخرین ویرایش:
یه سری بازیکنا MOTM یا مثلا بازیکنای TOTW رو چیجوری میده بیرون ea ? یعنی توی پک ها میده بیرون ؟ اگه آره چه پک هایی رو باز کنیم شانسش هست که یه همچین بازیکنایی توش باشن؟

یه سری بازیکنا MOTM یا مثلا بازیکنای TOTW رو چیجوری میده بیرون ea ? یعنی توی پک ها میده بیرون ؟ اگه آره چه پک هایی رو باز کنیم شانسش هست که یه همچین بازیکنایی توش باشن؟

بله تو پک میده ولی از من بپرسی زور نزن :) 1در میلیون هم نیست شانست

- - -ویرایش - - -

دوستان یک سوال
بازیکن های اینفورم قیمتشون تغییر میکنه طی چند روز آینده یاثابت میمونه؟
تغییر هم بکنه بعید میدونم از این حدی که هست محسوس فرق کنه(البته اگه بشه پیدا کرد)

این پک ها خیلی ظلمه!تو این نداریو بدبختی( :دی ) 2تا پک 50هزاری باز کردم،بهترین بازیکنش جان تری بود!!توی هر 2پک!!:|
دیگه هیچوقت باز نمیکنم!

ملت اعتصاب کردن الان 850.000 تا بازیکن کلا تو مارکت بازیکنای بزرگم مثل سوارز رونالدو و ... دیگه نیستن
-----------

https://www.change.org/p/ea-games-f...coin-sellers-price-capping-reverse-this-wrong

اقایون هم خودتون امضا کنید هم به اشترک بزارید هرجا که میتونید هم FutHead هم جاهای دیگه .

آخرین ویرایش:
چهقدر اين گوتزه 86 عاليه يه هفته اى هست خريدم و امارش فوقالعاده بوده انگار نه انگار قبليش ٨٥ بوده انگار مثل هري كين ٩ تا رفته بالا

- - -ویرایش - - -

بهترین chemistry style برای روبن RM و ریبری LM کسی میدونه کدومه؟ روبن من catalyst و ریبری هم engine اما اصلا تو جریان بازی نیستن!!!
پيشنهاد من اينه براى هر دوشون hunter بزار engine براى كسي مثل الونسو و بوسكتس خوبه

چهقدر اين گوتزه 86 عاليه يه هفته اى هست خريدم و امارش فوقالعاده بوده انگار نه انگار قبليش ٨٥ بوده انگار مثل هري كين ٩ تا رفته بالا

- - -ویرایش - - -

پيشنهاد من اينه براى هر دوشون hunter بزار engine براى كسي مثل الونسو و بوسكتس خوبه

مهاجم هام رو hunter گذاشتم (لواندوفسکی و رویس) اینارم بزارم سیستم تیم بهم نمیریزه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or