FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بازی هایی که تموم میشه ولی کوین و نتیجه رو حساب نمیکنه رو نمیشه کاری کرد که امتیاز و کوین بهمون بده؟
آخه به سختی بازی رو میبری بعدش هیچی حساب نمیکنه

بازی هایی که تموم میشه ولی کوین و نتیجه رو حساب نمیکنه رو نمیشه کاری کرد که امتیاز و کوین بهمون بده؟
آخه به سختی بازی رو میبری بعدش هیچی حساب نمیکنه

خیر.

من حدود 2 روز با EA Support سر این قضیه دعوا داشتم و آخرش گفت ما بررسی میکنیم کیس شمارو. توی همون "بررسی" ها، یه اخطار به من دادن بابت خرید کوین. این قضیه حدود یک ماه پیشه، تازه من امروز یه ایمیل ازشون گرفتم که ما نمیتونیم کاری براتون انجام بدید.

کوین بازی ها که مهم نیست. من یه شب 300هزار تا پک خریدم و وقتی Quick sell میکردم بهم کوینی نمیداد. یعنی راحت یه 80 90 هزارتا همون شب رفت تو پاچم.

اگه این وضع UT درست نشه من 16 رو به هیچ وجه نمیخرم.

تیم پیشنهادی برای بوندس چیه؟ یه عکس بزارید از تیمتون

تیم من:

62268bee43a2034e0219591197be2567b87ce7e2.png

بجای رویس میتونی از Son استفاده کنی. جدا میگم خیلی فرقی نداره حتی من احساس میکنم Son یخورده بهتره.

من خودم لواندفسکی رو هم دارم ولی در مقابل راموس هیچه. راموس رو با Hunter بذاری محشر میشه واقعا یه مهاجم خوب و تمام عیاره. لام هم که توپ گیره خوبی از اون طرف کروس هم به مراتب از شواینی برای من بهتر بازی میکنه.

برای تعویضم معمولا شکیری-سان با احمد موسی و دومبیا رو بعد از دقیقه 70 اگه عقب بودم میارم که تقریبا 80درصد اوقات نتیجه رو عوض میکنن :دی

یه 75 k پک بازی کردم هیچی نداد.... دیگه اولتیمیت هم جذابیتی نداره واس من..باگ شوت از راه دور هم برگشته دوباره ،هرچقد هم بازی کنم نمی تونم یه بازیکن خوب بگیرم،همه عربها هم که منتخب جهان دارن واقعا هیچ جوره نمیشه لذت برد.....امیدوارم rockstare یه روزی فوتبال بده بیرون :(

آقا باگ داره ؟؟ باشه رو اعصاب ملت نباش
صبح تا شب تو این تایپک داره حرفای بی ربط میزنی
این تایپک لامسب مگه واسه آلتیمیت نیس ؟؟ شما برو تو تایپک فیفا 15 هی بگو باگ ..هی بگو شوت باگه
آره اصن بازی بد پس هی رو اعصاب نباش
دو روزه فیفا بازی میکنه واسه ما کارشناس شده و جوری برخورد میکنه انگار بازی نکنه دیگه باید فیفارو جمع کنن برن خونشون بشینن .....
این تایپک واسه این حرفای بی ربط نیس هی یه حرفو 100 بار تکرار میکنی
یه بار نشد ما اینو وا کنیم نگی گیم پلی بده
هر چی ایراد خودتون دارین مینویسین پای بازی
الان از پکا رونالدو در میاوردی میشد بهترین بازی
ea که با این موضوع حداقل حداکثر قیمت رو اعصاب هست این تایپکم میایم ایشون از بازی ناراحته و رو اعصاب و روان آدم میره
ناظمم که خداروشکر همه چیو میبینه
جز این چیزای بی ربط که حداقل یه تذکر بده
تایپک هست فیفا 15 .... دیگه چرا تایپک آلتیمیت رو خراب میکنیی

در مورد این قابلیت جدید max و min ترانسفر باید بگم اولا قرار نیست که کسی سود کنه ولی با اینکارحداقل اونایی که فقط از راه بازی سکه جمع میکنن اونقدر از کسایی که دلالی میکنن یا سکه میخرن عقب نمیمونن
قبلا هم که این قابلیت نبود اینایی که سکه میخریدن یا دلالی میکردن سروری میکردن الان حداقل کسایی که پک میزننو خیلی خرج التیمیت میکنن شاید سود کنن بعلاوه اینکه کسایی که از راه بازی سکه در میارن دیگه اونقدرها عقب نیستن یادمون نره که اصل التیمیت بازی کردن هستشو از راه بازی سکه در اوردن نه اینکه از راه دلالی و سکه خریدن coins در اوردن

تیم من:

62268bee43a2034e0219591197be2567b87ce7e2.png

بجای رویس میتونی از Son استفاده کنی. جدا میگم خیلی فرقی نداره حتی من احساس میکنم Son یخورده بهتره.

من خودم لواندفسکی رو هم دارم ولی در مقابل راموس هیچه. راموس رو با Hunter بذاری محشر میشه واقعا یه مهاجم خوب و تمام عیاره. لام هم که توپ گیره خوبی از اون طرف کروس هم به مراتب از شواینی برای من بهتر بازی میکنه.

برای تعویضم معمولا شکیری-سان با احمد موسی و دومبیا رو بعد از دقیقه 70 اگه عقب بودم میارم که تقریبا 80درصد اوقات نتیجه رو عوض میکنن :دی

این آبومیانگ لامصب تنها بازیکنیه که وقتی تو تیم حریف بیاد جلوم احساس ترس میکنم:دی این از دومبیا بدتره،خیلی سگدو میزنه!:دی قد و قدرتشم خوبه آخه!

سلام بر همه،

من جدیدا این تاپیک رو پیدا کردم و ۲ ماهی‌ می‌شه که Ultimate Team رو شروع کردم.

تیم من:

oxx2oge1e5vwqhbid1zg.jpg

نظرتون چیه؟

تیمت خوبه فقط اینکه تو CAM میتونی از این بازیکن استفاده کنی Dimitri Payet FIFA 15 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

بحای Zouma هم این بازیکن بزار باگه خالص خیلییی خوبه :) Naldo FIFA 15 - 83 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

با اون زلاتانتم خیلی حال کردم بازیکن فوق العاده ایه .. در ضمن خوش اومدی :>
-------------------------------------------------

به نظر من EA بعد ازمدتی Price Range رو برداره فعلا که مجبوریم باهاش کنار بیایم :\

اینم تیمای من :d :

BPL :
BPL FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

BBVA :
BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

Bundesliga :
Bundesliga FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

Ligue 1 :
Ligue 1 FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

خب نظری داشتید بگید ...

تیمت خوبه فقط اینکه تو CAM میتونی از این بازیکن استفاده کنی Dimitri Payet FIFA 15 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

بحای Zouma هم این بازیکن بزار باگه خالص خیلییی خوبه :) Naldo FIFA 15 - 83 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

با اون زلاتانتم خیلی حال کردم بازیکن فوق العاده ایه .. در ضمن خوش اومدی :>
-------------------------------------------------

به نظر من EA بعد ازمدتی Price Range رو برداره فعلا که مجبوریم باهاش کنار بیایم :\

اینم تیمای من :d :

BPL :
BPL FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

BBVA :
BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

Bundesliga :
Bundesliga FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

Ligue 1 :
Ligue 1 FIFA 15 Ultimate Team Squad by ArloAH7 | Futhead

خب نظری داشتید بگید ...
خیلی خوبن اینا چه نظری بدیم همرو داری دیگه. چرخشی بازی میکنی؟ چجوری فیتنس میگیرن بازیکنا چون میرن تو اسکوید؟
اما من این رونالدو خریدم عالیه یعنی من هر بازی چه ببازم چه ببرم 2 تا گل میزنه خیلی عجیبه!

باگ داره......ب ا گ د ا ر ه.....باگ داره باگ داره باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگ داره

خیلی خوبن اینا چه نظری بدیم همرو داری دیگه. چرخشی بازی میکنی؟ چجوری فیتنس میگیرن بازیکنا چون میرن تو اسکوید؟
اما من این رونالدو خریدم عالیه یعنی من هر بازی چه ببازم چه ببرم 2 تا گل میزنه خیلی عجیبه!

من فروختمش متاسفانه ولی اگه Price Range نمیومد امکان اینکه دوباره بگیرمش زیاد بود

- - -ویرایش - - -

باگ داره......ب ا گ د ا ر ه.....باگ داره باگ داره باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگ داره

دوست من خواهش میکنم دیگه جو رو بهم نزنید هممون میدونیم باگ داره هممون میدونیم مشکلات بازیارو دیگه بسه بزارید فقط بهم دیگه کمک کنیم یه چند تا راه حل واسه این قضایا پیدا کنیم .

در مورد این قابلیت جدید max و min ترانسفر باید بگم اولا قرار نیست که کسی سود کنه ولی با اینکارحداقل اونایی که فقط از راه بازی سکه جمع میکنن اونقدر از کسایی که دلالی میکنن یا سکه میخرن عقب نمیمونن
قبلا هم که این قابلیت نبود اینایی که سکه میخریدن یا دلالی میکردن سروری میکردن الان حداقل کسایی که پک میزننو خیلی خرج التیمیت میکنن شاید سود کنن بعلاوه اینکه کسایی که از راه بازی سکه در میارن دیگه اونقدرها عقب نیستن یادمون نره که اصل التیمیت بازی کردن هستشو از راه بازی سکه در اوردن نه اینکه از راه دلالی و سکه خریدن coins در اوردن

برادر من، شما برای خریدن یه Hazard خدود 1100 تا بازی انجام بدی تا بتونی 460K در بیاری. اونایی که دلالی میکردن ضررش به ما نمیرسید ولی ما حداقل آپشن خرید کوین رو داشتیم و میتونستیم با قیمت پایین تیم ببندیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or