FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

خیلی بده شده دیگه
باهرکی بازی میکنم
از دم مسی و بیل و رونالدو و هزارتا بازیکن دیگه داره
اصن حس رقابت دیگه توش نیست
همه تیماشون منتخب جهان شده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

عجب باگی ! امروز تورنمنت St Patrick رو بردم یه Keane داد ولی زده مسی گرفتی =))
کارتشم هم برای فیفا 14 ــه :))
1ayk22flkg35.jpg

برادر من، شما برای خریدن یه Hazard خدود 1100 تا بازی انجام بدی تا بتونی 460K در بیاری. اونایی که دلالی میکردن ضررش به ما نمیرسید ولی ما حداقل آپشن خرید کوین رو داشتیم و میتونستیم با قیمت پایین تیم ببندیم.

دوست عزيز شما ميدوني همين دلالا با پرايس فيكس كردنشون اين بلا رو سر التيميت اوردن، ديگه هر ننه قمري قبل آپديت رفته بود ١٠٠ تا كارت سانچز و لكازته و اينارو خريده بود، من كه دلم خنك شد يارو كلا ١٠ تا بازي كرده فقط داره دلالي ميكنه اينجا مگه بنگاهيه؟؟
كاري كرده بودن گند زده شده بود به قيمتا، ديگه همه بازيكناي خوب شده بودن بالاي يك ميليون
درسته الان ما هم ديگه نميتونيم خريد كنيم چون نميشه بدون خريد سكه، ولي اگر به همون منوال ادامه پيدا ميكرد كلا التيميت با بحران عجيبي مواجه ميشد
يارو فك كرده بود سيب زمينيه ميخريد انبار ميكرد بعدا بفروشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

دلالی باز جزء ای از خود بازی بوده و تو واقعیت هم بوده و هست!ولی این سکه خریدنا بود که گند زده بود به فیر پلی بازی!
از جذابیت بازیو رقابت هم کم میکرد!
خیلی کار خوبی کردن بستن راهشو!ولی مشکل فقط اینجاشه که الان کلی تیم هستن که با خرید سکه قبلا خودشونو بستن و الان تیم های جدید و کلا اونایی که سکه تزریق نکردند تیمشون کماکان ضعیف میمونه و واسه خرید یدونه hazardهم باید کلی بازی انجام بدن پیر شن!:دی
این طرح بدرد همون 16 میخوره که از اول همه یکسان باشن

آخرین ویرایش:
بیشتر اوقات تیم حریفم منتخب جهان یا بازیکن های سال رو داره(همه ی پست های تیمش بازیکن سال هستند)...بعد من با تیم ایتالیا جلویه اینا بازی میکنم...حس مورچه برابر فیل بهم دست میده:d
با این کار ea رسما میریم برای فیفا۱۶

آخرین ویرایش:
برادر من، شما برای خریدن یه Hazard خدود 1100 تا بازی انجام بدی تا بتونی 460K در بیاری. اونایی که دلالی میکردن ضررش به ما نمیرسید ولی ما حداقل آپشن خرید کوین رو داشتیم و میتونستیم با قیمت پایین تیم ببندیم.
دوست عزیز اولا این تقسیم بندیت اشتباهه چون برای در اوردن 460k یه نفر لازم نیست 1100تا بازی انجام بده چون بعد هر سیزن التیمیت یه مقدار به عنوان جایزه داده میشه حتی در دیویژن یک اگه کسی قهرمان بشه بهش 15k داده میشه بعدشم یادت نیست قبل این اپدیت قیمت هازارد دوبرابر این قیمت بود اگه کسی میخواست از راه بازی هازارد رو بخره که دهنش سرویس میشد الان دیماریا 80k هست ولی قبل اپدیت حدود 300k بود
بنظرم این طرح خوبیه منم مثه بقیه دوست داشتم از اول این طرح میبود ولی الانم خوبه امیدوارم از فیفا16 پایه ثابت تمام فیفاها باشه اینجوری نه کسی میتونه سکه بخره نه دلالی کنه اگرم دلالی بخواد بکنه باید وقت خیلی زیادی بذاره نه یه شبه راه صد ساله بره و به ریش اونا که با راه بازی سکه درمیارن بخنده فقط اگه بشه مینیمم قیمت رو کمتر بشه گذاشت(بازیکنان گرون قیمت)بهتره اینجوری بازیکنی روی دست کسی باد نمیکنه

آخرین ویرایش:
دوست عزيز شما ميدوني همين دلالا با پرايس فيكس كردنشون اين بلا رو سر التيميت اوردن، ديگه هر ننه قمري قبل آپديت رفته بود ١٠٠ تا كارت سانچز و لكازته و اينارو خريده بود، من كه دلم خنك شد يارو كلا ١٠ تا بازي كرده فقط داره دلالي ميكنه اينجا مگه بنگاهيه؟؟
كاري كرده بودن گند زده شده بود به قيمتا، ديگه همه بازيكناي خوب شده بودن بالاي يك ميليون
درسته الان ما هم ديگه نميتونيم خريد كنيم چون نميشه بدون خريد سكه، ولي اگر به همون منوال ادامه پيدا ميكرد كلا التيميت با بحران عجيبي مواجه ميشد
يارو فك كرده بود سيب زمينيه ميخريد انبار ميكرد بعدا بفروشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام بااحترام به نظرتون و لی مخالفم..اصلا جذابیت اولتیمیت به خریدو فروشش بود..با اون قسمت که بیش از اندازه گرون شده بودن موافقم ولی راه حلش این نبود..درسته مثلا 100 تا یا اصلا200 ارزون شدن ولی باز هم با بازی قابل خرید نیستن! حالا اون موقع اپشن خرید کوین بود الان دیگه مسی یا سوارز رو تو خواب هم نمیشه دید..و امثال من که اشتباه کردیم وکویین نخریدیم الان تو دیویژن های بالا کم میاریم..اگه از اول اینجوری بود منصفانه تر بود! 400 واس هر بازی کی جمع بشه که یه ریبری بشه خرید خدا میدونه:|
الان اصلا نمیشه خریدو فروش کرد حتی با کف قیمت کسی نمیخره!!رسما بازیکن میمونه رو دست آدم..حتی ویدال و مودریچ و رویس و... بقیه بازیکنایی که رو هوا میشد با یکم پایین قیمت زدن فروخت

من توره رو هم خریدم تیمم تکمیل شد دیگه!چطوره الان؟
خوش به حالت واقعا .
بد بخت ترین ادم توی این تاپیک منم اگر پول دو هفته پک باز کردن و الان داشتم روبن و بیل و .... میتونستم بگیرم
توره هم گرفتم دیروز اپدیت فروختمش پک باز کردم کمپانی داد میزارمش مارکت کسی نمیخره :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or