یا خدا چه شانست زده پشته هم! بزنه پک بعدی یه مسی دربیاد مثلاوای !!!!!! 10k پول داشتم یه پک 7500 تایی باز کردم اینفورم لوئیز رو گرفتم ، 100k فروختمش با پولش یه پک دیگه باز کردم Bale گرفتم :-o :bighug: بهترین بازیکنی که گرفته بودم شورله بود
باورم نمیشه نمیدونم بفروشم یا نگهش دارم . دوستان راهنمایی کنید
یا خدا چه شانست زده پشته هم! بزنه پک بعدی یه مسی دربیاد مثلا
بنظرم نگه اش دار و دوباره گول نخوری بفروشی بری پک باز کنی همه اشو خیلی نامردن این پک ها!اعتیادم دارن!!
من خیلی پک باز کردم ولی بهترین بازیکنش آلابا بوده فقط یه بار
پک بعدیش البا در اومد 7k فروختم . الان 20k دارم برم پک باز کنم ببینم چی درمیاد :d
اره دقیقا قبلا من راموس از پک دراوردم 250k فروختم با پولش پک وا کردم همش به باد رفت
اره همینجوریه ، کمیستری هانتر با 99 قرارداد و Training card بزار رو بازیکنت حتما فروش میره ، من همینجوری سانچز و کمپانی رو فروختم امروز . البته واسه دفاع Shadow بزاری بهترهمسخرشو در آوردن بابا بازیکنا فروش نمیرن اصلا. الان یه هفتس نویر و بیل گذاشتم واسه فروش کمترین قیمت کسی نمیخره من رو ایکس وان بازی میکنم پی اس هم همینجوریه؟کسی از بچه ها اگه رو وان خواست اینارو لطفا هماهنگ کنه مال منو بخره
نیمار بگیر با ازارد حال نمیکنمدوستان نیمار بهتره یا هازارد ؟ برای این ترکیب میخوام
Javad FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
دوستان نیمار بهتره یا هازارد ؟ برای این ترکیب میخوام
Javad FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
آرمرو و زونیگااین Squad منه خوشحال میشم راهنمایی کنید که بهتر بشه.
l FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
LB خوب چنده تو سریه ا؟ قیمت اصلا مهم نیست.
مرتنس اینفورم فرق زیادی با hazard نداره فقط شوتش یکم کمتره
دلم برای شوتای villa تنگ شده کسی اینفورمشو کسی داره بگه چه جوریه؟ مثله فیفا 10 شوت های کات دار خفن میزنه؟:d
من هنوز 5 6 بازی بیشتر باهاش نکردم ولی اکثر سر ها رو میزنه سرعت خیلی خوبی هم دارهاقا لوییز مشکی خوبه راضی هستی؟میخوام بدونم بهتر از معمولیشه؟
میخوام تیم سالشو بخرم خیلی تراکتوره همرو شخم میزنه واقعا معمولیش جز 5 دفاع عالیه امساله
میخوام تیم سالشو بگیرم واسه هافبک دفاعی جلو سیلوا و کیلینی.