FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

هر روز یکی میده!ولی اگر روزی رو از دست بدی دیگه از دست رفته!
یایا توره؟:دی اگر آره که عجب چیزایی در اوردی:دی

آره یایا توره . والا تا امروز بهترین بازیکن پک هام وبو فروارد فنرباغچه بود :d که سر این پکه یهو یه شانسی زد :d

با این محدود کردن قیمتا شاید دست کوین فروشا رو بستن اما از صبح روبن رو هر کاری میکنم نمیشه فروختش چون همه یه قیمت میدن! قیمت ابتداییش که کم نمیشه! buy now رو هم تغییر میدم اینگار نه ینگار هیچکس نمیخره

با این محدود کردن قیمتا شاید دست کوین فروشا رو بستن اما از صبح روبن رو هر کاری میکنم نمیشه فروختش چون همه یه قیمت میدن! قیمت ابتداییش که کم نمیشه! buy now رو هم تغییر میدم اینگار نه ینگار هیچکس نمیخره
اینجور مواقع که بازیکنتون گم میشه و فروش نمیره،روش ازین کارتای ترینینگ بندازید خیلی راحت تر فروش میره!+کانترکت 99تایی.
من بخوام پک ها رو از طریق گوشیم که اندرویده باز کنم برنامه ای هست که ازش استفاده کنم؟
FIFA COMPANIONرو دانلود کنید
.......
از 2تا پک یه بازیکن درست حسابیم در نیومد:|

آخرین ویرایش:
هانتر+قرارداد٩٩تايي+training item بذار روش خودم صبحي يكي همينجوري اب كردم

خخخخخ این دوتا پک مفتی بهترین بازیکن فرانک لمپارت بود :| به خدا من تو زندگیم 20% فقط 20% شانس داشتم الان واس خودم کسی بودم :) لامصب تو امتحانات هم هر سوالی رو بین دو گزینه میموندم میزدم دقیقا اونیکی درست در میومد..از حرص همین رفتم ایباربو خریدم گذاشتم نوک ،از کاستا فالکائو لاکازت توز لواندفسکی . ...... بهتره فقط مسی کریس اگوئرو و دومبیا از این بهترن

دوستان کسی SIF Lacazette اشته؟موندم ایبرا بخرم یا لاکازت واسه حمله کنار رونالدو؟
در ضمن TOTY LUIZ خریدم واسه میانه گذاشتم هیولااااااست اگه پولشو دارین بخرین حتما. من وان بازی میکنم ارزون شده 380 تا!

دوستان کسی SIF Lacazette اشته؟موندم ایبرا بخرم یا لاکازت واسه حمله کنار رونالدو؟
در ضمن TOTY LUIZ خریدم واسه میانه گذاشتم هیولااااااست اگه پولشو دارین بخرین حتما. من وان بازی میکنم ارزون شده 380 تا!

رو ps4 شده ۷۵۰ تا ولی من ۵ میلیون به بالا سر Price range ضرر کردم نمیدونم الان بازیکنا رو بفروشم ارزون میشه یا نه

lacazate خیلی خوبه داشتمش به نظرم ترکیبش با رونالدو خوب بشه

با یکی بازی کردم 4 بر 1 باختم ...3تا با اگوئرو از35 متری زد :( یکی رو هم همه رو دریبل کرد زد !!! میری جلوش دریبل میخوری،نمیری از 4 فرسخی شوت میزنه میره تو گل...دارم دیونه میشم از دست این فیفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...

همین یک ساعت پیش به من تو این پک های مفتی ، آگوئرو رو داد . خیلی خوبه
با اینکه تیمم کاملا از بوندسلیگاست اما گذاشتمش تو ترکیب عالی جواب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or