هر روز یکی میده!ولی اگر روزی رو از دست بدی دیگه از دست رفته!
یایا توره؟ اگر آره که عجب چیزایی در اوردی
آره یایا توره . والا تا امروز بهترین بازیکن پک هام وبو فروارد فنرباغچه بود :d که سر این پکه یهو یه شانسی زد :d
هر روز یکی میده!ولی اگر روزی رو از دست بدی دیگه از دست رفته!
یایا توره؟ اگر آره که عجب چیزایی در اوردی
اینجور مواقع که بازیکنتون گم میشه و فروش نمیره،روش ازین کارتای ترینینگ بندازید خیلی راحت تر فروش میره!+کانترکت 99تایی.با این محدود کردن قیمتا شاید دست کوین فروشا رو بستن اما از صبح روبن رو هر کاری میکنم نمیشه فروختش چون همه یه قیمت میدن! قیمت ابتداییش که کم نمیشه! buy now رو هم تغییر میدم اینگار نه ینگار هیچکس نمیخره
FIFA COMPANIONرو دانلود کنیدمن بخوام پک ها رو از طریق گوشیم که اندرویده باز کنم برنامه ای هست که ازش استفاده کنم؟
هانتر+قرارداد٩٩تايي+training item بذار روش خودم صبحي يكي همينجوري اب كردمبا این محدود کردن قیمتا شاید دست کوین فروشا رو بستن اما از صبح روبن رو هر کاری میکنم نمیشه فروختش چون همه یه قیمت میدن! قیمت ابتداییش که کم نمیشه! buy now رو هم تغییر میدم اینگار نه ینگار هیچکس نمیخره
خيلى خوب بود من دقيقا همين گل رو با نيمار تو التيميت زدم شد فيلمشو ميزارم دقيقا هم پشت پا زد هم لايىمیدونم این پستم ربطی به یولتیمیت نداره ولی گلم محشره:bighug:
گل استثنایی در فیفا 15
دوستان کسی SIF Lacazette اشته؟موندم ایبرا بخرم یا لاکازت واسه حمله کنار رونالدو؟
در ضمن TOTY LUIZ خریدم واسه میانه گذاشتم هیولااااااست اگه پولشو دارین بخرین حتما. من وان بازی میکنم ارزون شده 380 تا!
lacazate خیلی خوبه داشتمش به نظرم ترکیبش با رونالدو خوب بشهدوستان کسی SIF Lacazette اشته؟موندم ایبرا بخرم یا لاکازت واسه حمله کنار رونالدو؟
در ضمن TOTY LUIZ خریدم واسه میانه گذاشتم هیولااااااست اگه پولشو دارین بخرین حتما. من وان بازی میکنم ارزون شده 380 تا!