FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

امروزم از پک هام آلابا و پیزچک در اومد. 2 تا بازیکن خوب منتها جفتشون رو دارم به خصوص اینکه آلابا رو اوایل بازی در آوردم و الان حدود 400تا بازی با First Owner بهش خورده.
#PES2016

میری 300 هزار تا پول پک میدی آخه !
من بالای 5-6 میلیون پول ریختم تو سطل زباله... هر دفعه هم میگم این دفعه آخره.

البته بگم، الان دیگه به هیچ بازیکنی احتیاج ندارم. یعنی مثلا رونالدو و مسی و اینا خوبه منتها بودجه ام به اونا نمیرسه. بازیکن های بین 10 تا 100 هزارتایی رو تقریبا همرو دارم.

فقط RM,LM وST مهمن ..بقیه هرکی و هرچی میخاد باشه فرقی نمی کنن :) واس لیگ برتر بازیکنات واس این پستام بهترینان

جالبه من اصلا نمیتونم با آگورو خوب بازی کنم اما این لوکاکو رو میذارم جاش دفاع رو شخم میزنه میخوام 81 شو بگیرم خیلی عالیه

بچه ها یه سوال فنی حرفه ای. الان دیماریا رو RF گذاشتم. به نظرتون پول جمع کنم سانچز رو بگیرم بزارم RF و دیماریا رو بزارم هافبک؟ یعنی توی RF دیماریا بهتره یا سانچز؟

بچه ها یه سوال فنی حرفه ای. الان دیماریا رو RF گذاشتم. به نظرتون پول جمع کنم سانچز رو بگیرم بزارم RF و دیماریا رو بزارم هافبک؟ یعنی توی RF دیماریا بهتره یا سانچز؟
توی rf بنظر من دیماریا بهتره ولی توی rw من سانچز رو ترجیح میدم!تیز تره!
البته بستگی داره الان هافبک هات کیا باشن!اگر کمبود داری که خب دیماریا رو بیار همون وسط!

توی rf بنظر من دیماریا بهتره ولی توی rw من سانچز رو ترجیح میدم!تیز تره!
البته بستگی داره الان هافبک هات کیا باشن!اگر کمبود داری که خب دیماریا رو بیار همون وسط!

هافبکام رونی و توره و ماتا . گفتم دیماریا رو بیارم هافبک یه سرعتی بشون بدم:d البته اگه پول رو جمع کنم سانچز رو بگیرم

سلام دوستان من کلا 2 تا gold pack خریدم تو یکیش robben رو بهم داد ولی نمیتونم بزارم برای فروش چرا؟؟؟
الان نمیتونم بفروشم یا کلا بازیکنی که از تو pack باز میکنی رو نمیشه فروخت؟

هافبکام رونی و توره و ماتا . گفتم دیماریا رو بیارم هافبک یه سرعتی بشون بدم:d البته اگه پول رو جمع کنم سانچز رو بگیرم
ماتا با این که خوبه ولی خب دیماریا بیاد جاش ترکیب قویتری میشه خب!شما بزن تو کار جمع پول برو سانچز رو بگیر که واسه خودش هیولاییه:دی
سلام دوستان من کلا 2 تا gold pack خریدم تو یکیش robben رو بهم داد ولی نمیتونم بزارم برای فروش چرا؟؟؟
اگر ازین پک های مفتی بوده که خب اینارو نمیتونید بفروشید هرچیزی که دربیاد ازش رو!

احتمالا اون پک هدیه بوده از طرف ea و شما با کوینز یا فیفا پوینت اون پک رو باز نکردی

میگم من یک ماهی هست التیمیت بازی میکنم ولی کوین هام به بالاتر از ۳ هزار تا نمیرسه بعد یا بازیکن مصدوم میشه یا باید قراردادشو تمدید کنم اصن کوین زیاد گیرم نمیاد
میشه راهنماییم کنین؟راهی هست جایی بم سکه زیاد بده؟

میگم من یک ماهی هست التیمیت بازی میکنم ولی کوین هام به بالاتر از ۳ هزار تا نمیرسه بعد یا بازیکن مصدوم میشه یا باید قراردادشو تمدید کنم اصن کوین زیاد گیرم نمیاد
خب ماه اول که خب دارید هی بازیکن میخرید و طبیعتا پولی آنچنان باقی نمیمونه دیگه!
ولی در کل شما باید برای بدست اورد بیشترین سکه،در هر دیویژن که هستید تایتل رو بگیرید یا حداقل پروموشن!که هربار حدود 7/8هزار سکه میده!
از طرفی یکسری تورنمت هست که به صورت عادی هر قهرمانیش 2000تا میده و بعضی کاپ ها هم مناسبتی گزاشته میشه تو بازی که اونا هم قهرمانیش تا 20هزار تا هم میده!
در این بین ممکنه یه پک شانسی هم باز کنید و یه بازیکن گرون ازش دربیاد که با فروشش کلی به جیب بزنید:دی
اینا راه معمول هست!
باز بعضی هام هستن میرن از طریق بید زدن بازیکن ارزون میخرن بعد قیمت بالاتر میزارن واسه فروش!دلالی!

سيزن انلاين التيميت برو سعي كن حداقل دسته 3 برسي اونجا كوينز خوب ميده

شما یه تیم ساختی فقط ؟
اگر جوابت بله هست پیشنهاد میکنم یه تیم ارزون و برنز دیگه هم بساز ، حالا ذخیره تیم اولت باید تیم دومت باشه ، ذخیره تیم دومت ، تیم اولت باشه
وقتی بازیکنای تیم اولت خسته میشن و فیتنسشون میاد پایین ، تیم دومت رو بزار تو کاپ یا سیزن های آفلاین بازی کنه . اینطوری با هر بازی ، فیتنس بازیکنای اصلیت بالامیره . اگه مصدوم هم بوده باشن رفع میشه .
اینطوری دیگه هزینه آیتم فیتنس یا healing مجبور نیستی بکنی .
از اون سیزن و کاپ آفلاین هم کوین گیرت میاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or