FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوست عزیز اولا این تقسیم بندیت اشتباهه چون برای در اوردن 460k یه نفر لازم نیست 1100تا بازی انجام بده چون بعد هر سیزن التیمیت یه مقدار به عنوان جایزه داده میشه حتی در دیویژن یک اگه کسی قهرمان بشه بهش 15k داده میشه بعدشم یادت نیست قبل این اپدیت قیمت هازارد دوبرابر این قیمت بود اگه کسی میخواست از راه بازی هازارد رو بخره که دهنش سرویس میشد الان دیماریا 80k هست ولی قبل اپدیت حدود 300k بود
بنظرم این طرح خوبیه منم مثه بقیه دوست داشتم از اول این طرح میبود ولی الانم خوبه امیدوارم از فیفا16 پایه ثابت تمام فیفاها باشه اینجوری نه کسی میتونه سکه بخره نه دلالی کنه اگرم دلالی بخواد بکنه باید وقت خیلی زیادی بذاره نه یه شبه راه صد ساله بره و به ریش اونا که با راه بازی سکه درمیارن بخنده فقط اگه بشه مینیمم قیمت رو کمتر بشه گذاشت(بازیکنان گرون قیمت)بهتره اینجوری بازیکنی روی دست کسی باد نمیکنه
1140 بازی بود در اصل که من 40تاش رو به حساب season bonus کم کردم. میتونی خودت میانگین کوین هر بازی که مثلا 450 تاش رو تقسیم و ضرب کنی تا ببینی.

اگه واقعا فکر میکنید 1100تا بازی کردن برای گرفتن یه بازیکن خوب عدالته، من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.

27 هفته شما یک ضرب باید فیفا بازی کنی تا شاید بتونی یه رونالدو بخری. بدون خواب، بدون دستشویی و بدون غذا (که البته بازم غیرممکنه چون در روز فقط 75تا بازی میتونی انجام بدی) یعنی 6 ماه. یعنی اگه از امروز شروع کنی، تا قبل اینکه پولت در بیاد فیفا16 اومده. دلال ها ته ِ ضرری که داشتن شکوندن مارکت بودش.
شکسته شدن مارکت = کوین ارزونتر

موقعی که مارکت خیلی بد شده بود من 1میلیون رو 8 دلار خریدم. حساب کن اگه فیفا پوینت میخواستی بخری چقدر باید میدادی که حالا فکر میکنی این عدالته.

بچه ها من دسترسی به دستگام ندارم برم قیمت ببینم!کسی مین و مکس بن عطیه و جاروییس و په په و کنتراءو رو میتونه بگه؟
با کمپانیون چندتا پک خریدم اینا از توش در اومد میخوام ببینم چقدر ضرر کردم:دی :|

آخرین ویرایش:
بچه ها من دسترسی به دستگام ندارم برم قیمت ببینم!کسی مین و مکس بن عطیه و جاروییس و په په و کنتراءو رو میتونه بگه؟
با کمپانیون چندتا پک خریدم اینا از توش در اومد میخوام ببینم چقدر ضرر کردم:دی :|

اینا به هرکدوم به احتمال زیاد بین 150 تا 5000 قرار داردن و 2 تای آخری 600تا اینا میرن. بن عطیه هم شاید 1000تا تهش.

من کاملا موافق این حرکت بودم و هستم.درسته یکم باگ تو این روش هست و مخصوصا مینیموم چیزی خوبی نیست ولی بازم خوبه.
ببینین درک میکنم اونایی که ضرر کردن و این حرف رو که دیگه نمیشه خرید کرد و قیمتا الانشم خیلی بالاست و ... ولی حقیقتا امسال مارکت از دست رفته بود و این به هیچ وجه قرار نبود درستش بکنه.(خریدن کوین که راه حل قبلی بود که درست نبود،بود؟)این حرکت فقط برای این بود تا ملت با این طرح آشنا بشن و خود ea باگهای کارشو بفهمه برای فیفا 16.ضرری که کردین رو بزارین پای سودی که سالها میتونین از لذت بردن از یوتی سالمتر داشته باشین.شاید سال دیگه مسی رو بشه با 500 هزار خرید.(اگر قرار باشه سال دیگه هم بازیکن 10 ملیونی داشته باشیم ea گند زده...)
بعدشم این حرف که الان چون نمیشه از بازی هازارد خرید دهن ملت سرویسه هم اشتباهه.با یک تیم ساده 50 هزار سکه ای هم میشه دیویژن 1 رو برد.خودمو نمیگم ولی کسایی رو دیدم که این کارو کردن.دیویژن 1ی که با خریدن کوین به دست بیاد چه مزه ای داره آخه؟بهتره متکی به بازی خودمون باشیم تا بازیکن!بازیکنهای خوب فقط انگیزه اضافین،خیلیم لازم نیستن.اون عربای 10-15 ساله که تیمشون پر از بازیکن 7-8 ملیونیه که بازیکن نیستن.

البته قطعا ea فکر سود خودشم بوده.شکی توش نیست.

اقا این بنزما خیلی خوبه ...حتما دوستانی که تست نکردن امتحانش بکنن...کسایی هم که بدو بدو می کنن تکنیک هم خوب میزنن کواردادو رو بگیرن..ضعیف شده نیمار میشه :)

دوستان با سلام
جسارت نباشه بیایم و ادای آدمای خیلی منطقی رو در نیاریم، EA به نظر من به شدت اشتباه کرد
این کار رو باید از ابتدا انجام میداد نه از الان، یا نهایتش میزاشت برا فیفا 16.
آخه من چه گناهی کردم که اینفورم دوم جرمی منز رو باید بخرم 100 هزار و الان 20 هزارم کسی نخره، یا اینفورم روفیر رو بخرم 80 هزار و 30 هزارم نبرنش.
حالا من به کنار، این بنده خدایی که با هزارتا امید میاد پک میخره چه گناهی کرده که الان بازیکنش رو یکی مثل من پیدا میشه و 150 کوین میخره، به دور از انصافه خدایی.
این خریدای دیشب منه، خودتون ببینید، بدون شرحه(هر کارت 150 کوین به عبارتی هر سه 450 تا)

3h1h_img_0063.jpg

دوستان با سلام
جسارت نباشه بیایم و ادای آدمای خیلی منطقی رو در نیاریم، EA به نظر من به شدت اشتباه کرد
این کار رو باید از ابتدا انجام میداد نه از الان، یا نهایتش میزاشت برا فیفا 16.
آخه من چه گناهی کردم که اینفورم دوم جرمی منز رو باید بخرم 100 هزار و الان 20 هزارم کسی نخره، یا اینفورم روفیر رو بخرم 80 هزار و 30 هزارم نبرنش.
حالا من به کنار، این بنده خدایی که با هزارتا امید میاد پک میخره چه گناهی کرده که الان بازیکنش رو یکی مثل من پیدا میشه و 150 کوین میخره، به دور از انصافه خدایی.
این خریدای دیشب منه، خودتون ببینید، بدون شرحه(هر کارت 150 کوین به عبارتی هر سه 450 تا)

3h1h_img_0063.jpg

دوست عزيز وقتي انقدر دلالي راحت بود كه هركي با خريدن اينفورماي دوم يه بازيكن براحتي ميليونر ميشد يني اينكه كلا سيستم بازي ..... آبم قطعه
من خودمم گفتم كه اره به ضرر كساييه كه سكه نخريدن، ولي شما خودت ببين ديگه چند وقت ea شده بود مث ٢ سال پيش ايران كه ىارو از ننش قهر ميكرد دلار خريد و فروش ميكرد، گفتم كه اينجا بازيه بنگاهي نيست كه بگيم لذتش به اينه، از اولم قرار نبود اينجوري باشه ، اين موضوع رو هم باااااايد اين موقع انجام ميداد كه ازمون و خطا واسه ١٦ باشه، مطمئن باش اينكارو نميكرد دوباره سر tots ملت ميريختن بازيكن ميخريدن ١٠٠ تا ميفروختن ٥ ميليون، در واقع تريدينگ و دلالي هم اگر ميخواد باشه اينجوري نباشه كه شما با نيم ساعت وقت گزاشتن ٢٠٠ هزارتا كاسب شي، به نظر من بايد جايزه تورنومنتا و كوين بوست ها رو زياد كنن، حتي من موافق بودم تنوع پكها بيشتر بشه مثلا پك مخصوص ليگهاي مختلف يا اين چيزا هم اضافه بشه، چون دزدي بزرگ ea بيشتر تو اين پك هاست كه نسبت در اوردن يه بازيكن خيلي خوب تقريبا زير يك صدم درصده

Sent from my iPhone using Tapatalk

والله من حرفم اینه که دیگه کلا دلالی تعطیله
آلتیمیت تیم حالش به دلالیاش بود اگر نه که میری کریر مود بازی میکنی آفلاین همه رو هم میخری میریزی تو تیمت، شاید من اشتباه میکنم ولی نظر شخصیم اینه

دلالی هنوزم هست جایی نرفته.:دی
روشهای خرکی و احتکار و خرید و فروش کوین تعطیل شده.

حالا اینم بگم من خودم از 250 هزار سکه 80 تاشو از دست دادم.به نسبت پول خودم کم ضرر نکردم.

درسته خیلی ضرر کردم سر آپدیت ولی یه مزیتی داره که جز 10 12 تا بازیکن هربازیکن دیگه ای رو خیلی راحت میشه خرید...مثلا من یه تیم برزیل دارم یه تیم لیگ برتر با یه تیم نصفه لالیگا :|
خدا وکیلی زیادم به بازیکن نیست .بازی طرف مهمه که چقد رو باگ ها مسلط باشه ،میبینی تیم ریتینگ 93 رو میبری ولی تو همون دیویژن یه تیم ریتینگ 78 راحت میبرتت :):)

درسته خیلی ضرر کردم سر آپدیت ولی یه مزیتی داره که جز 10 12 تا بازیکن هربازیکن دیگه ای رو خیلی راحت میشه خرید...مثلا من یه تیم برزیل دارم یه تیم لیگ برتر با یه تیم نصفه لالیگا :|
خدا وکیلی زیادم به بازیکن نیست .بازی طرف مهمه که چقد رو باگ ها مسلط باشه ،میبینی تیم ریتینگ 93 رو میبری ولی تو همون دیویژن یه تیم ریتینگ 78 راحت میبرتت :):)
چه ربطی به باگ داره!خب یکی بازیش خوبه یکی بازیش بهتره!
همیشه همین بوده دیگه!قرار نیست همه رو سوسک کنید که!:دی

چه ربطی به باگ داره!خب یکی بازیش خوبه یکی بازیش بهتره!
همیشه همین بوده دیگه!قرار نیست همه رو سوسک کنید که!:دی

اخ میدونی بعضی بازی ها ادم میبازه اصلا لذت هم میبره...اما بعضی بازیها واقعا کفر ادم درمیاد..نحوه گل خوردن مهمه..حرفمو 200 بار حداقل خودت تجربه کردی.
درضمن به نظرم التیمیت x box بخاطر داشتن بازیکن های قدیمی خیلی جذابتر باس باشه!!

آخرین ویرایش:
اخ میدونی بعضی بازی ها ادم میبازه اصلا لذت هم میبره...اما بعضی بازیها واقعا کفر ادم درمیاد..نحوه گل خوردن مهمه..حرفمو 200 بار حداقل خودت تجربه کردی.
درضمن به نظرم التیمیت x box بخاطر داشتن بازیکن های قدیمی خیلی جذابتر باس باشه!!

اين ديگه نفوذ پيتر موره كه قبلا تو مايكروسافت بود الان ea sports

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or