Trunks
کاربر سایت
1140 بازی بود در اصل که من 40تاش رو به حساب season bonus کم کردم. میتونی خودت میانگین کوین هر بازی که مثلا 450 تاش رو تقسیم و ضرب کنی تا ببینی.دوست عزیز اولا این تقسیم بندیت اشتباهه چون برای در اوردن 460k یه نفر لازم نیست 1100تا بازی انجام بده چون بعد هر سیزن التیمیت یه مقدار به عنوان جایزه داده میشه حتی در دیویژن یک اگه کسی قهرمان بشه بهش 15k داده میشه بعدشم یادت نیست قبل این اپدیت قیمت هازارد دوبرابر این قیمت بود اگه کسی میخواست از راه بازی هازارد رو بخره که دهنش سرویس میشد الان دیماریا 80k هست ولی قبل اپدیت حدود 300k بود
بنظرم این طرح خوبیه منم مثه بقیه دوست داشتم از اول این طرح میبود ولی الانم خوبه امیدوارم از فیفا16 پایه ثابت تمام فیفاها باشه اینجوری نه کسی میتونه سکه بخره نه دلالی کنه اگرم دلالی بخواد بکنه باید وقت خیلی زیادی بذاره نه یه شبه راه صد ساله بره و به ریش اونا که با راه بازی سکه درمیارن بخنده فقط اگه بشه مینیمم قیمت رو کمتر بشه گذاشت(بازیکنان گرون قیمت)بهتره اینجوری بازیکنی روی دست کسی باد نمیکنه
اگه واقعا فکر میکنید 1100تا بازی کردن برای گرفتن یه بازیکن خوب عدالته، من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.
27 هفته شما یک ضرب باید فیفا بازی کنی تا شاید بتونی یه رونالدو بخری. بدون خواب، بدون دستشویی و بدون غذا (که البته بازم غیرممکنه چون در روز فقط 75تا بازی میتونی انجام بدی) یعنی 6 ماه. یعنی اگه از امروز شروع کنی، تا قبل اینکه پولت در بیاد فیفا16 اومده. دلال ها ته ِ ضرری که داشتن شکوندن مارکت بودش.
شکسته شدن مارکت = کوین ارزونتر
موقعی که مارکت خیلی بد شده بود من 1میلیون رو 8 دلار خریدم. حساب کن اگه فیفا پوینت میخواستی بخری چقدر باید میدادی که حالا فکر میکنی این عدالته.