FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

نمیدونم چرا . . ولی فک میکنم خوبه . . . ببینین الان سرور ea اومده قیمت ها بر اساس ارزش کرده . . . دیگه همینطوری فضایی نیستش . . اونایی هم که خیلی خوبن . . مثل ronaldo , messi , hazard یا بقیه . . قیمتاش نسبت به بقیه بالا هستش . . .
الان من اومدم یه david silva گرفتم 7000 تا . . . تازه خوبم هست . . .
حالا شاید مشکلاتی هم باشه ، اما الان کسایی که کوپن نخریدن و با بازی پول در میارن هم حسرت بازیکنا به دلشون نمیمونه . . . !:)
Match Making هنوزم خیلی پایینه.

EA این کارو نکرد که عدالت بین بازیکن ها برقرار شه، بلکه ملت مجبور شن Fifa Points با قیمت های فضایی بخرن. در حالی که کوین به مراتب معقول تر و بهتر هستش.
الان من از روز ریلیز بازی دارم یک ضرب بازی میکنم و Match Makingـم زیر 600هزارتاس. یعنی مثلا یه ریبری ته ته ـش.

Match Making هنوزم خیلی پایینه.

EA این کارو نکرد که عدالت بین بازیکن ها برقرار شه، بلکه ملت مجبور شن Fifa Points با قیمت های فضایی بخرن. در حالی که کوین به مراتب معقول تر و بهتر هستش.
الان من از روز ریلیز بازی دارم یک ضرب بازی میکنم و Match Makingـم زیر 600هزارتاس. یعنی مثلا یه ریبری ته ته ـش.
اره خوب بالاخره ea هم به نفع خودش کار کرده . . . . ولی خوب ادم نمیخره . . . خیلی چون یمت های fifa points زیاده . . . .
اره دقیاقا . . .
الان تو این فیفا اینجوری دلالی سخت شد. الان میشه با پول بازی کردن رونالدو که سهل روبن خرید؟
اره دلالی سخت شده که بشه خرید و فروش کرد .. .
ea اومده کاری کرده که point بخرن مردم . . .
با بازی رونالدو و اینا سخته . . چون روبن الان بعد از اپدیت هنوز 1 ملیون هست . . .
ولی مثلا ramires که قبلا 70 هزارتا بود . . الان شده 20 هزار تا . .!

بازیکن هایی که بین 10 تا 20 هزارتا بودن تا قبل این اپدیت شده بودن 600تا. کروس 600تا. ماتا 600تا. اسکار 600تا. استوریج رو من 5هزارتا خریدم. منتها الان همه چی بهم ریخت.
تقریبا این تاکتیک EA به نفع هیچکس نبود. تا زمانی که کوین فروش ها بتونن یه ترفند پیدا کنن برای زیر در رفتن.

از همین تریبون گند بزنم به این ea اشغال....بدترین فوتبالی که از هر لحاظ بعد pes14 بوده همین هست!! اخ گوساله اونی که قرار بود کویین بخره خریده ،عربا همه منتخب جهان دارن،ماهم دلمون به دومبیا و ایباربو خوش بود اونا هم که راه نمیرن بعد اپدیت :| دروازه بانا خرابتر شدن!!گیم پلی مزخرف..یه باگ شوت 40 متری کم داشتیم که اضافه شد (دروازه بان شیرجه هم نمیزنه دیگه)با بازی مگه میشه رونالدو سهله هازارد گرفت؟؟؟اینکارو باید از فیفای بعدی میکردن که عدالت باشه!!
اپدیت gtav اومد شب میزارم اپ بشه دیگه بیخیال این فیفا باید شد!(خلاصه حرف ea:همه باید پوینت بخرین وگرنه برید بمیرید)

از همین تریبون گند بزنم به این ea اشغال....بدترین فوتبالی که از هر لحاظ بعد pes14 بوده همین هست!! اخ گوساله اونی که قرار بود کویین بخره خریده ،عربا همه منتخب جهان دارن،ماهم دلمون به دومبیا و ایباربو خوش بود اونا هم که راه نمیرن بعد اپدیت :| دروازه بانا خرابتر شدن!!گیم پلی مزخرف..یه باگ شوت 40 متری کم داشتیم که اضافه شد (دروازه بان شیرجه هم نمیزنه دیگه)با بازی مگه میشه رونالدو سهله هازارد گرفت؟؟؟اینکارو باید از فیفای بعدی میکردن که عدالت باشه!!
اپدیت gtav اومد شب میزارم اپ بشه دیگه بیخیال این فیفا باید شد!(خلاصه حرف ea:همه باید پوینت بخرین وگرنه برید بمیرید)

وقتی تعداد پلیر هاشون 1/10 شد بهشون میگم اون موقع هست با خودشون میگن YES WE ****ED UP

من نمیدونم کدوم مغز متفکری این پیشنهاد رو بهشون داد واقعا فکر کردن خیلی ترکوندن باو رکود اقتصادی شده تو بازی اصلا بحث ایرانیا به کنار اون عرباشون زورشون میاد پول پوینت بدن اگه میخواستن قیمت گزاری کنن مثل FIFA 12 که یکی از دوستان میگه مثلا Ronaldo بین 500.000 تا 1.000.000 کوین بود اخه 9 میلیون ؟؟؟ :|

Suarez شده 600.000 تا هیکچس دلش نمیاد بفروشتش الان 5 صفحه بیشتر ازش نیست تو مارکت :|

- - -ویرایش - - -

الان ea چجوری قیمتهارو متعادل کرده؟

اصلا متعادل نیست الان از ریبری فقط 5 صفحه تو مارکته . :|

الان ea چجوری قیمتهارو متعادل کرده؟
باس گیم پلی خودشو متعادل میکرد:( یا هم رونالدو مسی روبن رو طوری میکرد که با بازی بشه خرید:( چرا اینا 15 میلیون موندن؟؟؟مگه جنگه!!! من میخام پوگبای خودمو زیر 30 بفروشم !! مودریچ بالاترین قیمتش شده 20 :|اونوقت چرا توره 400؟رو چه حسابی رویس 100 اما بنزما12؟

وقتی تعداد پلیر هاشون 1/10 شد بهشون میگم اون موقع هست با خودشون میگن YES WE ****ED UP

من نمیدونم کدوم مغز متفکری این پیشنهاد رو بهشون داد واقعا فکر کردن خیلی ترکوندن باو رکود اقتصادی شده تو بازی اصلا بحث ایرانیا به کنار اون عرباشون زورشون میاد پول پوینت بدن اگه میخواستن قیمت گزاری کنن مثل FIFA 12 که یکی از دوستان میگه مثلا Ronaldo بین 500.000 تا 1.000.000 کوین بود اخه 9 میلیون ؟؟؟ :|

Suarez شده 600.000 تا هیکچس دلش نمیاد بفروشتش الان 5 صفحه بیشتر ازش نیست تو مارکت :|

- - -ویرایش - - -

خب چجوری قیمتها اومده پایین؟

- - -ویرایش - - -

دیگه کسی رونالدو مسی معمولی نمیذاره واسه فروش اینقدر کم بشن.
چون با این وضعیت و 5 در صد تکس اصلا ارزش نداره بفروشه.
5 درصد 7 میلیون میشه 350 هزاتا با این قیمتهای جدید و بسته شدن کوین خریدن عملا بی فایدست چون بهترینو دارن کسی پولشو دور نمیریزه.
واقعا مسخره شد رفت اگر از اول میذاشتن عدالت بود الان فقط حماقته
این ea هم تنها چیزی که براش مهم نیست خریداران فیفا هست.
اینم بگم من که اینقدر عصبانیم هم بیل دارم هم رونالدو من بیشتر از کلیات این کار لجم گرفته و نا عدالتی و حماقت ea

- - -ویرایش - - -

الان که بازی ها بیاد پایین و کسی انلاین نزنه بعد میفهمن که چه گندی زدن . . . .:|

الان که بازی ها بیاد پایین و کسی انلاین نزنه بعد میفهمن که چه گندی زدن . . . .:|
انتخاب دیگه ای نیست متاسفانه بازار انحصاری هست!!!!!!!من بعد گیم پلی بیشتر از این ناراحت هستم که واقعا قیمتها تعادل نداره بخاطر باگ های بازی بعضی بازیکنا الکی گرونن و ea هم با این قیمت گذاری تایید کرده..من تو سیزن 2 بهترین بازیکنم پوگبا84 هست،درسته همه چی به بازی خود ادم هست ولی دیگه این تیم جواب نمیده هیچ با اپدیت جدید دومبیا و رمی و امثال اینا شدیدا افت کردن و باز به نفع پولدارا شده با هازاردو مسی و اگوئرو و..... زیگزالی میرن تو گل...اصل کارو ول کردن رفتن واس خودشون راه درامد بیشتر ابداع کردن
7 نفر اول جدول فیفا درامدشون از بازی 4 میلیون هست:(یعنی سال دیگه احتمالا کلا 100 نفرهم مسی ندارن :) ea هم که عمرا تو پک هاش بازیکن درست حسابی نمیزاره :)

آخرین ویرایش:
الان ea به خیال خودش بازار رو متعادل کرده؟ :))

این کار بعد از اینکه این همه آدم رفتن کوین خریدن به چه دردی میخوره؟ ea با این کارش رسما داره به بخش آلتیمیتم گند میزنه!

یه چیز جالب اینه آدم میره تو بخش مارکت شبیه بعد از ظهر جمعه شده! اکثرا دلشون نمیاد بازیکناشون رو بفروشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or