FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

اصلا تيم اسپانيا بدرد نميخوره مگر اينكه رونالدو نيمار و بيل و.. داشته باشي
امسال خيلي قدرت بدني مهم شده هافبك هاي اسپانيا ام بدرد نميخورن
به نظرم بفروش ايتاليا يا انگليس بساز
اره باید تیم از انگلیس بسازم . البته اسپانیا هم میذارم باشه انگلیس هم با صد هزار تا کوین فکر کنم میشه یه تیم خوب ساخت در حد ریتینگ 82

وقتی بازیکن از یه لیگ مثل ایباربو رو میخوای بیاری به لیگ دیگه قطعا اون بازدهی که کنار بازیکنای سری آ داره رو کنار بازیکنای لالیگا نداره!
ولی باز باید امتحان کنی با ترکیب پایینی برو تو تورنمنت بازی کن ببین با تیمت هماهنگ هست یا نه.
من خودم یه بار احمد موسی رو با بازیکنای سری آ مچ کردم کاملا جواب گرفتم! توهم امتحان کن شاید جواب گرفتی.
نمیدونم تاحالا از rodrigo , chicharito , dos santos استفاده کردی یا نه ولی این سه تا مهاجمای خوبین من قبلا لالیگا داشتم از این3تا راضی بودم.

rodrigo رو استفاده کردم عالی بود . یعنی الان هم با اختلاف فاحش بهترین گلزن تیممه . ولی الان دیگه خوب نیست تو تیمم . اصلا از وقتی بازیکنای اورال بالا گرفتم مثه اینیستا و الوز و البا و رودریگز و ... تیمم به جای قوی تر شدن ضعیف شده . قبلش راحت لیگ تایتل میگرفتیم و میبردیم الان فقط واسه موندن تو div باید زور بزنیم

دوستان مشکلی این ترکیب من چیه ؟ چند وقته پشت سر هم باخت میارم
SYM FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
lukako رو هم دارم
بالوتلی بده استوریج یا فالکائو بگیر (بستگی به سبکه بازی داره)
دروازه بان رو بگوویچ بزار(یعنی از نویر بهتره)
رامیرس هم میتونی بزار Cdm (یه بازیکن عالی با سرعت و stamina بالایی داره و att def Workrate hight داره )
کوشینلی هم بگیر و به نظرم گریزمان بفروش حتما چون کمیستری خوده بازیکن کمه و روی بازیش اثر منفی میزاره

بالوتلی بده استوریج یا فالکائو بگیر (بستگی به سبکه بازی داره)
دروازه بان رو بگوویچ بزار(یعنی از نویر بهتره)
رامیرس هم میتونی بزار Cdm (یه بازیکن عالی با سرعت و stamina بالایی داره و att def Workrate hight داره )
کوشینلی هم بگیر و به نظرم گریزمان بفروش حتما چون کمیستری خوده بازیکن کمه و روی بازیش اثر منفی میزاره

گریزمان رو از توی پک داروردم نه میشه فروخت نه دلم میاد ازش بازی نگیرم

گریزمان رو از توی پک داروردم نه میشه فروخت نه دلم میاد ازش بازی نگیرم
بزار Cam یا st
الان کمیستری 0 داره یعنی از یه بازیکن اورال 80 هم بدتر بازی میکنه خیلی تاثیر داره
یا حداقل به جا فیلیپه لوییس clichy ّبزار که از 0 دربیاد

آخرین ویرایش:
من تیمم از اسپانیاس مهاجمم هم بنزما اصلا خوب بازی نمیکنه قبلا هم گفتم با اینکه کمیستری تیمم هم 100 هست و ریتینگ کل تیم 84 اصلا دو تا پاس نمیشه بهم داد التیمیت سیزن انلاین تو div1 هستم اونجا ولی میبینی سر همین سوتی ها2-3 باخت و مساوی میدی به امتیاز 23 نمیرسی و لیگ تایتل نمیتونی بگیری در نتیجه 8 هزار کوین میپره از دستت . بیشتر هم تو حمله مشکل دارم که اصلا حرکت نمیکنن بازیکنا . ایباربو رو خریدم . اگر ایباربو رو بذارم به جای بنزما تو ترکیب فرقی میکنه ؟ فقط یدونه کمیستری میاد پایین
یعنی از تیم بالا به تیم پایین سوییچ کنم

همز حیفه برای CM. باید بذاریش CAM.
پیشنهاد میکنم اگه تیم لالیگا داری بدون رونالدو و بیل، 4-3-3 بازی نکن. یه 4-4-2 diamond یا حتی 4-5-1 با 2تا CAM. حتی میتونی آلوز و آلبا رو بکنی RWB و LWB و با 5تا دفاع بازی کنی.

چذا قیمت بازیکنا انفد پایین اومده ؟؟
من کلی بازی کردم الان کل تیمم قیمتش نصف شده
میخواستم کل تیممو بفروشم یه jumbo rare gold pack بگیرم ولی پولم 80 هزار بیشتر نیست . کسی یه 20 هزار قرضی نداره بده ؟ :d

بچه ها برید آمار گل زنی لیگای مختلفو ببینید کف کنید D:
FIFA Soccer - FIFA Soccer Video Game News - EA SPORTS

تو اسپانیا مسی و نیمار و سوارز و رونالدو و بیل نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب این بازیکنارو کمتر کسی داره پس آمارشونم کمتره دیگه !

- - -ویرایش - - -

میخواستم کل تیممو بفروشم یه jumbo rare gold pack بگیرم ولی پولم 80 هزار بیشتر نیست . کسی یه 20 هزار قرضی نداره بده ؟ :d

بخاطر پک 100 تایی هست که قیمتا یه مقداری افت کرده

پکو میخوای چیکار؟؟ بازیکناتو میفروختی بعد ارزونتر میخریدی یه چندتا بازیکنه بهترم میخریدی به این عکس نگا کن:

A541-1.jpg

10 تومن ماستم نمیدن
30 تومنه هر 100 k :دی
پیرم در اومد تو این فیفا هی میخوام بازی نکنم نمیشه از طرفی با یکی بازی میکنم reus یا bale رو داره راحت میندازه میره گل بارونت میکنه منم به امید روزیم که این بازیکنا رو بخرم ولی هرکار میکنم پولم نمیرسه
از طرفی حاظر نیستم 30 ت حروم کنم اونم دیگه نهایت سخاوتم بود :d بخاطر اینکه به لحاظ عصبی خیلی بهم فشار اومده و میخوام حتما این پک رو بگیرم .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or