symphony
کاربر سایت
دوستان مشکلی این ترکیب من چیه ؟ چند وقته پشت سر هم باخت میارم
SYM FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
lukako رو هم دارم
lukako رو هم دارم
اره باید تیم از انگلیس بسازم . البته اسپانیا هم میذارم باشه انگلیس هم با صد هزار تا کوین فکر کنم میشه یه تیم خوب ساخت در حد ریتینگ 82اصلا تيم اسپانيا بدرد نميخوره مگر اينكه رونالدو نيمار و بيل و.. داشته باشي
امسال خيلي قدرت بدني مهم شده هافبك هاي اسپانيا ام بدرد نميخورن
به نظرم بفروش ايتاليا يا انگليس بساز
وقتی بازیکن از یه لیگ مثل ایباربو رو میخوای بیاری به لیگ دیگه قطعا اون بازدهی که کنار بازیکنای سری آ داره رو کنار بازیکنای لالیگا نداره!
ولی باز باید امتحان کنی با ترکیب پایینی برو تو تورنمنت بازی کن ببین با تیمت هماهنگ هست یا نه.
من خودم یه بار احمد موسی رو با بازیکنای سری آ مچ کردم کاملا جواب گرفتم! توهم امتحان کن شاید جواب گرفتی.
نمیدونم تاحالا از rodrigo , chicharito , dos santos استفاده کردی یا نه ولی این سه تا مهاجمای خوبین من قبلا لالیگا داشتم از این3تا راضی بودم.
چپ شورله بذاردوستان مشکلی این ترکیب من چیه ؟ چند وقته پشت سر هم باخت میارم
lukako رو هم دارم
بالوتلی بده استوریج یا فالکائو بگیر (بستگی به سبکه بازی داره)دوستان مشکلی این ترکیب من چیه ؟ چند وقته پشت سر هم باخت میارم
lukako رو هم دارم
بالوتلی بده استوریج یا فالکائو بگیر (بستگی به سبکه بازی داره)
دروازه بان رو بگوویچ بزار(یعنی از نویر بهتره)
رامیرس هم میتونی بزار Cdm (یه بازیکن عالی با سرعت و stamina بالایی داره و att def Workrate hight داره )
کوشینلی هم بگیر و به نظرم گریزمان بفروش حتما چون کمیستری خوده بازیکن کمه و روی بازیش اثر منفی میزاره
بزار Cam یا stگریزمان رو از توی پک داروردم نه میشه فروخت نه دلم میاد ازش بازی نگیرم
من تیمم از اسپانیاس مهاجمم هم بنزما اصلا خوب بازی نمیکنه قبلا هم گفتم با اینکه کمیستری تیمم هم 100 هست و ریتینگ کل تیم 84 اصلا دو تا پاس نمیشه بهم داد التیمیت سیزن انلاین تو div1 هستم اونجا ولی میبینی سر همین سوتی ها2-3 باخت و مساوی میدی به امتیاز 23 نمیرسی و لیگ تایتل نمیتونی بگیری در نتیجه 8 هزار کوین میپره از دستت . بیشتر هم تو حمله مشکل دارم که اصلا حرکت نمیکنن بازیکنا . ایباربو رو خریدم . اگر ایباربو رو بذارم به جای بنزما تو ترکیب فرقی میکنه ؟ فقط یدونه کمیستری میاد پایین
یعنی از تیم بالا به تیم پایین سوییچ کنم
بچه ها برید آمار گل زنی لیگای مختلفو ببینید کف کنید D:
FIFA Soccer - FIFA Soccer Video Game News - EA SPORTS
تو اسپانیا مسی و نیمار و سوارز و رونالدو و بیل نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چذا قیمت بازیکنا انفد پایین اومده ؟؟
من کلی بازی کردم الان کل تیمم قیمتش نصف شده
میخواستم کل تیممو بفروشم یه jumbo rare gold pack بگیرم ولی پولم 80 هزار بیشتر نیست . کسی یه 20 هزار قرضی نداره بده ؟ :d
چذا قیمت بازیکنا انفد پایین اومده ؟؟
من کلی بازی کردم الان کل تیمم قیمتش نصف شده
میخواستم کل تیممو بفروشم یه jumbo rare gold pack بگیرم ولی پولم 80 هزار بیشتر نیست . کسی یه 20 هزار قرضی نداره بده ؟ :d
نمیدونستم اینجوری میشهپکو میخوای چیکار؟؟ بازیکناتو میفروختی بعد ارزونتر میخریدی یه چندتا بازیکنه بهترم میخریدی به این عکس نگا کن:
نمیدونستم اینجوری میشه
من 10 تومان میدم هرکی 100k بهم بده
پیرم در اومد تو این فیفا هی میخوام بازی نکنم نمیشه از طرفی با یکی بازی میکنم reus یا bale رو داره راحت میندازه میره گل بارونت میکنه منم به امید روزیم که این بازیکنا رو بخرم ولی هرکار میکنم پولم نمیرسه10 تومن ماستم نمیدن
30 تومنه هر 100 k