FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بستگی به ترکیبتون داره تو ترکیب تک مهاجمه کاستا جواب نمیده باید یک بازی بگیری خب بره تو فضا ها و قدرت حمل توپ و کنترل توپ خوبی داشته باشه و دیگه 80 تا pace داشته باشه ولی باز برای 2 مهاجم باز فزق میکنه تو Sereie a هیگواین اینفورم و توز خوبه تو bpl هم کاستا و اگوئرو یا کاستا استوریدج رونی بزاری هافبک بهتره به نظرم یا بزار cam
دقاع هم تو bpl زیاد نی ولی کوشینلی و ورتانگان خوبه مرتساکر اصلا به درد نمیخوره یا تری این بازی همش سرعته باید یه دفاع خوب داشته باشی

- - -ویرایش - - -

اماره زیاد خوبی نیست ها!
من با استوریدج تو 42 بازی 53 تا زده بودم.کاستا رو هم داشتم ولی به یک کسی نیاز داره مثله اگوئرو
البته الان دیگه bpl ندارم.

آخه چندتا بازی DC شده D:

اقا من خیلی از مهاجمای خوب اروپا مثل بنزما,کاستا,توز,استوریج,آگوئرو و بازیکنای باگی مثل احمد موسی,امینیکه,دومبیا و... رو امتحان کردم ولی هیچکدومشون به خوبی و به باگی ایباربو نبودن! :d

دوستان یکی زحمت میکشه بیاد این Chemstry Style بازیکنا رو کامل توضیح بده هر کدوم رو کی و کجا خوب جواب میده

http://forum.bazicenter.com/thread92170/page44/

در مورد این امار گلزنی بازیکنا باید بگم کسایی که اصلا افلاین نمیزنن و توی دیویژنهای 1 و2 هستند امار بهتری میذارند اینکه کسی توی دیویژن زیر 3 یا 4 باشه تو انلاین یا زیاد افلاین بزنه بنظرم امار بازیکنهاش زیاد واقعی نیست

دوستان از صحت موضوع بی اطلاع هستم ولی این سایت به گفته خودش به شما پوینت فیفا رو رایگان میده
Free FIFA 15 Ultimate Team Coins - MyFUTCoins
بدون وارد کردن مشخصات تیمتون و من با یه ایمیل دیگه ثبت نام کردم.
احتیاج به بررسی داره و نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه.
شما هم اگه مایل بودید اگر ایمیل دیگه ای دارید با اون ثبت نام کنید. اینجوری ریسکش کمتره.

- - -ویرایش - - -

دوستان از صحت موضوع بی اطلاع هستم ولی این سایت به گفته خودش به شما پوینت فیفا رو رایگان میده
Free FIFA 15 Ultimate Team Coins - MyFUTCoins
بدون وارد کردن مشخصات تیمتون و من با یه ایمیل دیگه ثبت نام کردم.
احتیاج به بررسی داره و نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه.
شما هم اگه مایل بودید اگر ایمیل دیگه ای دارید با اون ثبت نام کنید. اینجوری ریسکش کمتره.

خوب خیلی سریع عذر خواهی کنم و به اطلاعتون برسونم یا فیک هست یا با ای پی ایران نمیشه کاری کرد

بازیکنای سیاه پوست باگ خالصن... توی Fut فکر کنم بعد مسی این ایباریو از همه بیشتر اذیت میکنه:| همه هم دارنش تو تیمشون تو هر بازی یکی دو تا میزنه به من:دی

دوستان من الان 1050 تا فیفا پوینت دارم

3 تا گلد گیفت پک مال امروزو بگیرم یا پک معمولی باز کنم ؟ میخوام چیز خوب در بیاد:d

ادیت : بیخیال من که کلا بد شانسم پک میزنم ببینم چی دز میاد از الان میدونم همه اشغال :d

ادیت 2 : کوفت هم نداد :))

آخرین ویرایش:
بازیکنای سیاه پوست باگ خالصن... توی Fut فکر کنم بعد مسی این ایباریو از همه بیشتر اذیت میکنه:| همه هم دارنش تو تیمشون تو هر بازی یکی دو تا میزنه به من:دی
مسی:-/مسی مگه ازارش به یه مورچه هم میرسه:-/والا ما توی دیویژن یک اگه مسی رو ملاقات کنیم camهست اونجا اگه یه تقی به توقی بخوره فوقش یه کاشته بزنه بنده خدا ;))

مسی:-/مسی مگه ازارش به یه مورچه هم میرسه:-/والا ما توی دیویژن یک اگه مسی رو ملاقات کنیم camهست اونجا اگه یه تقی به توقی بخوره فوقش یه کاشته بزنه بنده خدا ;))
ایباریو سایر بازیکنای باگ به اضافه مسی پیر منو در آوردن... واسه همه که بازی یکی نیست شرایطش -_-

اقا من خیلی از مهاجمای خوب اروپا مثل بنزما,کاستا,توز,استوریج,آگوئرو و بازیکنای باگی مثل احمد موسی,امینیکه,دومبیا و... رو امتحان کردم ولی هیچکدومشون به خوبی و به باگی ایباربو نبودن! :d

http://forum.bazicenter.com/thread92170/page44/

من تیمم از اسپانیاس مهاجمم هم بنزما اصلا خوب بازی نمیکنه قبلا هم گفتم با اینکه کمیستری تیمم هم 100 هست و ریتینگ کل تیم 84 اصلا دو تا پاس نمیشه بهم داد التیمیت سیزن انلاین تو div1 هستم اونجا ولی میبینی سر همین سوتی ها2-3 باخت و مساوی میدی به امتیاز 23 نمیرسی و لیگ تایتل نمیتونی بگیری در نتیجه 8 هزار کوین میپره از دستت . بیشتر هم تو حمله مشکل دارم که اصلا حرکت نمیکنن بازیکنا . ایباربو رو خریدم . اگر ایباربو رو بذارم به جای بنزما تو ترکیب فرقی میکنه ؟ فقط یدونه کمیستری میاد پایین
یعنی از تیم بالا به تیم پایین سوییچ کنم

دوستان بینه این دو تا Squad به نظر شما کدوم بهتره؟
زوج خط حمله کدوم بهتره البته با cam اش
ssssswd FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
ffff FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
شما چه squad هایی داری من بعد از 200 بازی به زور اینا رو خریدم
http://www.futhead.com/15/squads/14517745/

برای مهاجم و مدافع وسط کیو پیشنهاد میدید ؟

اصلا تيم اسپانيا بدرد نميخوره مگر اينكه رونالدو نيمار و بيل و.. داشته باشي
امسال خيلي قدرت بدني مهم شده هافبك هاي اسپانيا ام بدرد نميخورن
به نظرم بفروش ايتاليا يا انگليس بساز

من تیمم از اسپانیاس مهاجمم هم بنزما اصلا خوب بازی نمیکنه قبلا هم گفتم با اینکه کمیستری تیمم هم 100 هست و ریتینگ کل تیم 84 اصلا دو تا پاس نمیشه بهم داد التیمیت سیزن انلاین تو div1 هستم اونجا ولی میبینی سر همین سوتی ها2-3 باخت و مساوی میدی به امتیاز 23 نمیرسی و لیگ تایتل نمیتونی بگیری در نتیجه 8 هزار کوین میپره از دستت . بیشتر هم تو حمله مشکل دارم که اصلا حرکت نمیکنن بازیکنا . ایباربو رو خریدم . اگر ایباربو رو بذارم به جای بنزما تو ترکیب فرقی میکنه ؟ فقط یدونه کمیستری میاد پایین
یعنی از تیم بالا به تیم پایین سوییچ کنم

وقتی بازیکن از یه لیگ مثل ایباربو رو میخوای بیاری به لیگ دیگه قطعا اون بازدهی که کنار بازیکنای سری آ داره رو کنار بازیکنای لالیگا نداره!
ولی باز باید امتحان کنی با ترکیب پایینی برو تو تورنمنت بازی کن ببین با تیمت هماهنگ هست یا نه.
من خودم یه بار احمد موسی رو با بازیکنای سری آ مچ کردم کاملا جواب گرفتم! توهم امتحان کن شاید جواب گرفتی.
نمیدونم تاحالا از rodrigo , chicharito , dos santos استفاده کردی یا نه ولی این سه تا مهاجمای خوبین من قبلا لالیگا داشتم از این3تا راضی بودم.

اصلا تيم اسپانيا بدرد نميخوره مگر اينكه رونالدو نيمار و بيل و.. داشته باشي
امسال خيلي قدرت بدني مهم شده هافبك هاي اسپانيا ام بدرد نميخورن
به نظرم بفروش ايتاليا يا انگليس بساز
منم موافقم تو فیفا14 لالیگا به نظرم خیلی خوب بود ولی فیفا15 لالیگا فقط باید بازیکنای تاپ داشته باشی تا بتونی جواب بگیری!
بهترین گزینه لیگ انگلیسه چون لیگ ایتالیا هم مثل اوایل خوب نیست. من خودمم تیم ایتالیا رو فروختم منتظرم تا قیمتا بیاد پایین لیگ انگلیس ببیندم

شما چه squad هایی داری من بعد از 200 بازی به زور اینا رو خریدم
http://www.futhead.com/15/squads/14517745/

برای مهاجم و مدافع وسط کیو پیشنهاد میدید ؟
یه کاستا و یه شورله از پک دراوردم بقیه هم بازی کردم(البته این دوتارو اون موقع که کاستا 100 k بود دراوردم)
دفاع وسط لیگه ایتالیا که کیه لینی بارزاگلی خوبه.
تو بوندسلیگا بن اتیه خوبه با بواتنگ (البته میتونی به جای بواتنگ سوکراتیس هم بزاری که خیلی خوبه)
تو اسپانیا په په خوبه گودین هم خیلی خوبه(میراندا و واران هم گزینه های دیگه هست)
تو انگلیس کوشینلی خوبه با ورتانگان(کلا انگلیس دفاع خوب نداره جز کمپانی که اونم قیمتش خیلی بالایه)
برای لیگ انگلیس اگر پول باشه میتونی بازیکن بگیری ولی اگه نداشته باشی اونو با یه لیگی مثله ایتالیا مخلوط کنی خوبه چون ایتالیا ارزونن.
احتمالا فردا یا پس فردا 100k پک میاد.
کسی پوگبا Cam داشته؟خوب بوده؟
ولی خدایی هافبک هایه ایتالیا عالین اسپانیا هافبکاش قدرت بدنی ندارن و تو خیلی چیزا از ویدال و یا پوگبا و مارکیسیو کم میارن.
لیگ ایتالیا کلا ضعیف شده یا مثلا توز و یا .... ضعیف کردن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or