FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

تو همین futmas شما فینال دقیقه 120 گل زدم دقیقه 120+1 مدافع سوتی داد گل بخودی شد تو پنالتی 3 بار جلو افتادم ولی باختم ، نتیجه = دسته به f رفت + صفحه لپ تاپ ام قر شد (اگر کسی چایی میشناسه صافکاریش کنن pm بده )

اتفاقا من برعکس شما .. یه بازی 2 هیچ عقب افتادم دقیقه 90 3-2 کردم و بردم .

یه بازی باز 2-0 عقب افتادم تا دقیقه 90 مساوی کردم . دقیقه 118 گل خوردم دقیقه 120 مساوی کردم , پنالتی هم یارو همرو زد بیرون :دی

ولی لذتی که تو شکست دادن این عربا که تیماشون پر بازیکنه آس ـه تو بیل درومدن از پک نیست لامصب :دی

بعد تیم منم ناقص بود واقعا . کمستری تیمم 60 بود که بردم . 3-4 تا بازیکن قرضی از کاتالوگ گرفتم و بازی کردم . در این حد ..

اینم عکس از دو بازیکنی که گفتم یه وقت دوستان فکر نکنن بلف میزنم :دی :

http://www.upsara.com/images/uuu2_2014-12-29_20.24.10.jpg

http://www.upsara.com/images/by69_2014-12-25_13.59.13.jpg

فقط حیف قابل فروش نیستن :(

دوستان اگر بازیکن های گرونتون رو نفروختید، هنوزم دیر نیست زود بجنبید که ۲۰ روز دیگه پشیمون نشید
الان بفروشید بین ۱۵ تا ۱۸ ژانویه باز بخریدش با قیمت خیلی کمتر

بچه ها یه بازیکن پیدا کردم هلو.
پس از این که برای پست ST کاستا رو خریدم برای مکملش همه ی مهاجمای BPL رو به جز آگوئرو امتحان کردم و به این بازیکن رسیدم. (29 بازی 20 گل) به اونایی که پولشون به آگوئرو نمیرس توصیه میکنم. D;

گول اوورالشو نخورین. با یه کیمیستری استایل Hunter خط حمله تونو تضمین میکنم.

بچه ها یه بازیکن پیدا کردم هلو.
پس از این که برای پست ST کاستا رو خریدم برای مکملش همه ی مهاجمای BPL رو به جز آگوئرو امتحان کردم و به این بازیکن رسیدم. (29 بازی 20 گل) به اونایی که پولشون به آگوئرو نمیرس توصیه میکنم. D;

گول اوورالشو نخورین. با یه کیمیستری استایل Hunter خط حمله تونو تضمین میکنم.

پیشنهاد میکنم کاستا رو بفروشی بجاش Rooney رو بخری حرف نداره

دوستان واسه فالکائو چه کمستری استایلی پیشنهاد میکنید ؟ کلا واسه هر پست یه کمستری استایل مناسب هست یا واسه هر بازیکن یه کمستری استایل جواب میده ؟

مشکل من اینه با کمستری استایل ها نا آشنا هستم :(

اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید

دوستان واسه فالکائو چه کمستری استایلی پیشنهاد میکنید ؟ کلا واسه هر پست یه کمستری استایل مناسب هست یا واسه هر بازیکن یه کمستری استایل جواب میده ؟

مشکل من اینه با کمستری استایل ها نا آشنا هستم :(

اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید

بهترینش hunter

آره واقعا :|

دوستان یکی زحمت میکشه بیاد این Chemstry Style بازیکنا رو کامل توضیح بده هر کدوم رو کی و کجا خوب جواب میده

خب اون مرتساکر CB یعنی Center Back هستش. باید بذاریش وسط تا جواب بده. برای دفاع وسط هم Sentinel بهتره خصوصا مرتساکر که بازیکن فیزیکی هستش.

بستگی به ترکیبتون داره تو ترکیب تک مهاجمه کاستا جواب نمیده باید یک بازی بگیری خب بره تو فضا ها و قدرت حمل توپ و کنترل توپ خوبی داشته باشه و دیگه 80 تا pace داشته باشه ولی باز برای 2 مهاجم باز فزق میکنه تو Sereie a هیگواین اینفورم و توز خوبه تو bpl هم کاستا و اگوئرو یا کاستا استوریدج رونی بزاری هافبک بهتره به نظرم یا بزار cam
دقاع هم تو bpl زیاد نی ولی کوشینلی و ورتانگان خوبه مرتساکر اصلا به درد نمیخوره یا تری این بازی همش سرعته باید یه دفاع خوب داشته باشی

- - -ویرایش - - -

توجهتو به این موضوع جلب میکنمD; :

(42 بازی 31 گل)

تازه رونی برا ST اصلا مناسب نیست. کاستا رو یه امتحانی بکن. حالا باز شاید تو باهاش خوب بازی میکنی.
اماره زیاد خوبی نیست ها!
من با استوریدج تو 42 بازی 53 تا زده بودم.کاستا رو هم داشتم ولی به یک کسی نیاز داره مثله اگوئرو
البته الان دیگه bpl ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or