دوستان چرا نمیشه بعضی از بازیکنارو فروخت ؟
تا کریسمس بازم پکی در کار هست ؟؟
این تیم منه اگه مشکلی داره بگین درستش کنم ؟ می خوام جای بوفون یه gk انگلیسی بگیرم بنظرتون کیو بگیرم
آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
اگه صبر کنی خودشون بهت 200k رو برمیگردونن ولی ممکنه طول بکشه برو تو سایت ea هم باهاشون چت کنسلام
3روز پیش هکری وارد اکانت من شده بود و کلیه بازیکنامو بر اخودش فروخته بود و 200k پول اکانتمم برده بود برا ea پیام دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
سلام
3روز پیش هکری وارد اکانت من شده بود و کلیه بازیکنامو بر اخودش فروخته بود و 200k پول اکانتمم برده بود برا ea پیام دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
mehdicageدو سال پیش اینجوری شد با ea چت کرد بعد چند ماه بهش برگردوندنگول سایت و هکرا رو خوردی ؟! یوزر و اینا بهش دادی که کوینزات رو زیاد کنن ، درسته ؟! اگه آره پس دیگه EA بهت برنمیگردونه .
دوسال پیش من هم اینجوری شدم ، بهم برنگردوندن ... البته من خیلی کم ارزش تر بود باشگام ولی بازم زحمت کشیده بودم پاش ...
کورتوا اینفورم دوم دخیا هاوارداین تیم منه اگه مشکلی داره بگین درستش کنم ؟ می خوام جای بوفون یه gk انگلیسی بگیرم بنظرتون کیو بگیرم
بر میگردونن ...james bond نه من یورز و پسورد ندادم فکر کنم چند 2روز نزدیک کریسمس ea تعطیلات داشتن هکرا از فرصت استفاده کردن بعضی از اکانتهارو هک کردن