کاستا رو بگیر واسه نوکمهاجم تو انگلیس دیگو کاستا رو بگیرم یا رونی؟
..
برای RW الکسیس رو میگیرم..
خوبه دیگه؟
رونی پشت مهاجم بهتره
الکسیس خوبه ولی والکات چیزی کم نداره خیلیم ارزون تره
کاستا رو بگیر واسه نوکمهاجم تو انگلیس دیگو کاستا رو بگیرم یا رونی؟
..
برای RW الکسیس رو میگیرم..
خوبه دیگه؟
خدایی هی میگم ولش به ما چه کی چی میگه ولی چرا هی این حرفو تکرار میکنی .. آخه قسمت آلتیمیت فیفا چه ربطی به جوان گرایی داره ؟؟ چه ربطی داره بازیکن متوسط بزارن ببرن ؟؟
این کارا واسه کریر نه این بخش ... اینجا تیمت هر چی بهتر راحت تر بازی میکنی..زمانیم بتونی خوب بازی کنی لذت میبری از بازی..من نمیدونم چرا اینطوری فک میکنی ..عجیبی ..این پستو چندین بار دادی تو این تایپک!!
شما سکشو نداری خوب نمیری بازیکن قوی بخری چه ربطی داره که میای جمع میبندی ..
اصلا نمیتونم بفهمم فازت چیه ولی معلومه زیادی تو جوی
بالاخره لذتی هست که هر کسی به نحوی ازش استفاده میکنه . بنده که جوان گرایی میکنم و بازیکن های گران نمیگیرم .دمت گرم داداش حرف دل من و زدی اما سخت نگیر این دوستمون فاز استراتژی ورداشته همراه با جوان گرایی.باز خوبه فازش مدیریت جهانی نیست.
این دوستمون احتمالا پولش نمیرسه وگرنه کسی از بازیکن خوب بدش نمیاد.
ما که بدون استراتژی بازی میکنیم با تیم کهکشانی لذت 2 برابر می بریم خوبم میبریم دیویژن 1 هم هستیم.
در ضمن سن بازیکن هم مهم نیست من با تیم پیرمردها هم میبرم این دوستمونو.
بالاخره لذتی هست که هر کسی به نحوی ازش استفاده میکنه . بنده که جوان گرایی میکنم و بازیکن های گران نمیگیرم .
دوستان من چون FUT و سیزن کم میزنم یه سوال مبتدی داشتم :d
این تایم بازی رو که رو 6 دقیقست از کجا تغییر بدم ؟
بر و بچ نمیشه Fifa point خرید ؟
من میرم بخرم مینویسه there is no content
هیچ محصولی برای فروش نیست !!!
چرا؟؟؟
یک بار شنیده بودم باید با پ....ر..وک...سی رفت... آره؟
ریجن بازیم All هست و ریجن اکانتم UK مشلکی از این بابت میدونم نیست.
واسه استفاده از فیفا پوینت دو راه داری یا بازی ریجن 2 بگیری که نیست یا یه اکانت ریجن 1 بسازی بری توی بازی فیفا پوینت بزنی بعد پک بزنی محتویات پک رو بفروشی وانتقال بدی به اکانت اصلیتبر و بچ نمیشه Fifa point خرید ؟
من میرم بخرم مینویسه there is no content
هیچ محصولی برای فروش نیست !!!
چرا؟؟؟
یک بار شنیده بودم باید با پ....ر..وک...سی رفت... آره؟
ریجن بازیم All هست و ریجن اکانتم UK مشلکی از این بابت میدونم نیست.
تا اونجایی که من میدونم و خودمم تست کردم ریجن all همون ریجن 1 حساب میشه و کاراییش روی ریجن 1 هست فقط.uk هم که ریجن 2ه برای همین بخش خریدو براتون نمیاره
این ارور خرید there is no content رو هم فقط موقعی میاره که دیسک و اکانت هم ریجن نباشن
یه ریجین 1 بساز بعد آکانت رو اکتیو کن فک کنم مشکلت حل شه ( اگه اشتباه نکنم البته ..شاید تو فیفا نشه )پس با این حساب چه مسخره !!!!
راه نداره آدرس رو عوض کنم ریجن 1 شه ؟
چون با این حساب با تیم ریجن 2 نمیتونم پوینت بخرم که ! حیفه