FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

خدایی هی میگم ولش به ما چه کی چی میگه ولی چرا هی این حرفو تکرار میکنی .. آخه قسمت آلتیمیت فیفا چه ربطی به جوان گرایی داره ؟؟ چه ربطی داره بازیکن متوسط بزارن ببرن ؟؟
این کارا واسه کریر نه این بخش ... اینجا تیمت هر چی بهتر راحت تر بازی میکنی..زمانیم بتونی خوب بازی کنی لذت میبری از بازی..من نمیدونم چرا اینطوری فک میکنی ..عجیبی ..این پستو چندین بار دادی تو این تایپک!!
شما سکشو نداری خوب نمیری بازیکن قوی بخری چه ربطی داره که میای جمع میبندی ..
اصلا نمیتونم بفهمم فازت چیه ولی معلومه زیادی تو جوی

دمت گرم داداش حرف دل من و زدی اما سخت نگیر این دوستمون فاز استراتژی ورداشته همراه با جوان گرایی.باز خوبه فازش مدیریت جهانی نیست.
این دوستمون احتمالا پولش نمیرسه وگرنه کسی از بازیکن خوب بدش نمیاد.
ما که بدون استراتژی بازی میکنیم با تیم کهکشانی لذت 2 برابر می بریم خوبم میبریم دیویژن 1 هم هستیم.
در ضمن سن بازیکن هم مهم نیست من با تیم پیرمردها هم میبرم این دوستمونو.

دمت گرم داداش حرف دل من و زدی اما سخت نگیر این دوستمون فاز استراتژی ورداشته همراه با جوان گرایی.باز خوبه فازش مدیریت جهانی نیست.
این دوستمون احتمالا پولش نمیرسه وگرنه کسی از بازیکن خوب بدش نمیاد.
ما که بدون استراتژی بازی میکنیم با تیم کهکشانی لذت 2 برابر می بریم خوبم میبریم دیویژن 1 هم هستیم.
در ضمن سن بازیکن هم مهم نیست من با تیم پیرمردها هم میبرم این دوستمونو.
بالاخره لذتی هست که هر کسی به نحوی ازش استفاده میکنه . بنده که جوان گرایی میکنم و بازیکن های گران نمیگیرم .

بالاخره لذتی هست که هر کسی به نحوی ازش استفاده میکنه . بنده که جوان گرایی میکنم و بازیکن های گران نمیگیرم .

اسمش ارزون گرایی هست نه جوون گرایی. نیمارم جوونه جهت اطلاعت. اینقدرم ادای حرفه ای در نیار. بیشتر تو جوی. فازت زیاد معلوم نیست چیه.این التیمیت تیم هم هدفش ساختن تیم خوبه چون بازیکن ها رشد نمیکنن مثه سیزن.

سلام
من به التیمیت تیم زیاد وارد نیستم می خوام تازه شروع کنم
می خواستم بدونم اگه بخوام یه تیم خوب داشته باشم که رونالدو و مسی توش باشن :d چقدر باید هزینه و وقت بزارم؟

آقا چه ربطی داره چرا گیر دادین به همدیگه هر گی دوس داره یه جور بازی میکنه
من خودم تو سیزن حالم از کسی که هی ریال و بارسا ور میداره بهم میخوره یارو میبره تازه احساس میکنه خیلیم قویه
یکی دوس داره اینجوری بازی کنه
من خیلی از بازیکنای حرفه ای رو دیدم تو همین التیمیت با یه تیم نقره ای یا با یه لیگ ضعیف تیم جمع کردن و قوی شدن تازه بهشون لذت هم میده
خوبه حالا خودمون یه پیج قبل تر داشتیم عربا رو مسخره میکردیم که همه ی بازیکنا رو میگیرن اما بازی بلد نیستن
هر کی دوس داره هر جوری بازی کنه دیگه این فازا چیه اینجا میگیرین ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من چون FUT و سیزن کم میزنم یه سوال مبتدی داشتم :d
این تایم بازی رو که رو 6 دقیقست از کجا تغییر بدم ؟

رفیق زمان بازی رو فکر نمیکنم بشه تغییر داد چون داری با طرف مقابل بازی میکنی

بر و بچ نمیشه Fifa point خرید ؟
من میرم بخرم مینویسه there is no content
هیچ محصولی برای فروش نیست !!!
چرا؟؟؟
یک بار شنیده بودم باید با پ....ر..وک...سی رفت... آره؟
ریجن بازیم All هست و ریجن اکانتم UK مشلکی از این بابت میدونم نیست.

حرف منطقی باشه جواب نداره اما جوون گرایی ماله التیمیت نیس چون اینجا سن ملاک نیس فاکترای دیگه مهمه . اینکه کی از چی لذت میبره هم به خودش ربط داره. شما هم چند صفحه قبل بخونی میبینی این دوستمون هر 6 تا پست یدونه پست نوشته که راجبه جوون گرایی و استراتژی هست.
شما هم جوش نیار هر تیمی دوست داری بساز بازی کن حرف کلی منم اینه که بهترین تیمو که باهاش بازی میشه کرد و میتونی بسازی ،بسازی و لذت ببری .و در مورد عربا هم اگه با همون تیم میبردتون بازم میومدین بنویسین؟
اینجا بحث اینه که بعضی از دوستان که تازه آلتیمیت شروع کردن گمراه نشن.

چرا؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم و خودمم تست کردم ریجن all همون ریجن 1 حساب میشه و کاراییش روی ریجن 1 هست فقط.uk هم که ریجن 2ه برای همین بخش خریدو براتون نمیاره
این ارور خرید there is no content رو هم فقط موقعی میاره که دیسک و اکانت هم ریجن نباشن

چرا؟؟؟
واسه استفاده از فیفا پوینت دو راه داری یا بازی ریجن 2 بگیری که نیست یا یه اکانت ریجن 1 بسازی بری توی بازی فیفا پوینت بزنی بعد پک بزنی محتویات پک رو بفروشی وانتقال بدی به اکانت اصلیت

تا اونجایی که من میدونم و خودمم تست کردم ریجن all همون ریجن 1 حساب میشه و کاراییش روی ریجن 1 هست فقط.uk هم که ریجن 2ه برای همین بخش خریدو براتون نمیاره
این ارور خرید there is no content رو هم فقط موقعی میاره که دیسک و اکانت هم ریجن نباشن

پس با این حساب چه مسخره !!!!
راه نداره آدرس رو عوض کنم ریجن 1 شه ؟
چون با این حساب با تیم ریجن 2 نمیتونم پوینت بخرم که ! حیفه

چرا بحث عربارو میکشین وسط ..اونا به طور جد میگم بالا 70 درصدشون چیزی از فیفا نمیفهمن و فقط میرن پوینت میخرن یا کوین و بازیکن خوب گیرشون میاد ...دوست عزیز شما بازیکناتو همه رو نقره ای ببند بعد بیوفت با یکی که بازیش اوکیه و تیم خوبیم داره ببینم بازم اینطوری میگی یا نه..چند روز پیش با یکی ترک بود بازی میکردم تیمش بازیکنای فرانسه بودن ..تیمش بد نبود ولی در مقایسه با تیم خودم خیلی پایینتر بود..بازیش خوب بود ..حواسشم کامل جمع بود ..اما میدونی ؟؟ هر کاری کنه بازم یه جایی کار از دستش در میره..آخرشم 3 تا خورد اومد بیرون ... پس نگو همه چی به بازیه و بازیکن پشم !! اینجا نه کسی داره پز میده نه چیزی ..بحث چیز دیگس..دوستمون اومده میگه جوون ببند تیمتو ببر !! تضمینی !! خوب دوست عزیز آۀتیمت جای این کارا نیس..اینجا هر کی بهتر ..بهترم نتیجه میگیره ...
در کل یه چیزیو بگم..کسی سکه نداره میگه تیم ضعیف ببندیم لذت ببریم با اینکه ته دلش میدونی اینطوری نیس:دی دیگه تو این چند ساله متوجه شدیم..پس بهتره بحث الکی نکنیم

- - -ویرایش - - -

پس با این حساب چه مسخره !!!!
راه نداره آدرس رو عوض کنم ریجن 1 شه ؟
چون با این حساب با تیم ریجن 2 نمیتونم پوینت بخرم که ! حیفه
یه ریجین 1 بساز بعد آکانت رو اکتیو کن فک کنم مشکلت حل شه ( اگه اشتباه نکنم البته ..شاید تو فیفا نشه )
در ضمن ریجین آل همون ریجین 1 هست دادا
US بساز خوب

درمورد بازیکنهای نقره ای اینایی که میبند از صدمیلیون نفر مشورت میگیرن بعدشم این بازیکنها سرعتشون خیلی بالاست یه سری لیگها بازیکن سرعتی در بعضی پستها نداره مثلا انگلیس دوتا نقره ای داره که سرعتشون از هازارد بالاتره یا آباته توی سری آ یا آرمرو و زونیگا باز سری آ کسی که بازیکن نقره ای میذاره فقط بخاطر سرعته الان امریکا یه سری بازیکنهای برنزی توی دفاع داره که سرعتشون بالای 85 هست وقتی طرف اینارو میذاره توی دفاع واسه سرعتشونه این فیفای امسال چون سرعت فقط ملاکه این باعث شده دست به اینکارها بزنن ملت:d

والا هر چی هم باشه تیم مقابل من باز هم جوان گرایی میکنم و از بازیکن های گران استفاده نمیکنم . باور کنید تازه وارد نیستم و این جریان هایی که میگید سکه نداره و ... اصلا نیست . باید استعدادیابی کرد . ملاک قوی بودن یک تیم Rating کلی بازیکنانش نیست. شما باید تو هر پست بازیکنی رو بزاری که اون متود خاص خودش رو داشته باشه . مثلا دفاع باید قدرت بدنی زیادی داشته باشه . یا مثلا هافبک دفاعی باید چقر و قدرتمند باشه تا بازیکن های دیگه رو با قدرت کنار بزنه و بازیکن های بال کنار باید سرعتی و با تکنیک باشن و بازیکن های پست حمله نوک باید گلرن باشه و به نوعی Finisher باشن . با جوان گرایی و استفاده از بازیکن های ارزان میتونید بازیکن های مد نظر خودتونو جذب کنید و تیم های قدرتمند رو ببرید که لذتش رو دو چندان میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or