FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

سلام
اقا من یه چند وقته یه مشکلی برام پیش اومده باید 30 40 بار امتحان کنم تا بتونم وارد یه بازی بشم همش ارور میده که Your opponent has left the match یا که میزنه unable to join . این مشکل قبلا هم بود ولی مثلا 30 40 بار بازی می کردم یه بار این ارور رو میگرفتم . الان دیگه همش دارم این ارور ها رو می گیرم با فرند لیستام که تو ایران هستند و همیشه با لتنسی سبز بازی می کردم هم که اصلا نمی تونم الان بازی کنم . هر روشی هم که بگید انجام دادم از DMZ و پورت باز کردن بگیر بورو تا هات اسپات کردن نت 3G گوشی رو PS4. اصلا نمیشه . این مشکل بعد از آپدیت آخری که فیفا داد اینجوری شد.
کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟
ممنون میشم که کمکم کنید.

یعنی هیچ لذتی بالاتر بردن این عرب ها نیست
عاشق این موجوداتم
d126eb81fe782c4e78b94e9daedd798c.jpg
64c847fa7562f23695b3c224fc34f653.jpg

یه بار یه فرضیه یه نفر که بن شده در مورد تیم گرون و تیم ارزون گفت که الانم هنوز دارم در موردش میخندم استاد اومده بودن میگفتند تیمی که قویتره بازیکنهاش نمیدوند ولی تیمی که ضعیفتره بازیکناش هی میدون =))
کلا این چیز استاد فرمودند یه جک بیشتر نیست در اصل وقتی شما به یه تیم خیلی قوی میخورید سعی میکنید خوب بازی کنید و انگیزه تون بیشتر میشه این باعث میشه تیمهای خیلی قوی بعضی وقتها نتیجه نگیرند امروز یه عرب خورد به تور ما توی اخرین بازی دیویژن بود من اگه میباختم سقوط میکردم طرف رونالدو مسی بیل داشت ولی بردمش وقتی تیمشو دیدم انگیزه پیدا کردم :d
مصی جون حرفت درسته داداشی اما این موجودات اصلا بازی بلد نیستند

Last edited by a moderator:
مصی جون حرفت درسته داداشی اما این موجودات اصلا بازی بلد نیستند

من اتفاقا یه بار با یکیشون بازی کردم یارو تیمش نقره ای لیگ پرتغال بود
اگه نمیدیدم اسم تیمشو عمرا فکر میکردم عربه
ولی بازیش حرف نداشت اعتراف میکنم 2-1 باختم

سلام
اقا من یه چند وقته یه مشکلی برام پیش اومده باید 30 40 بار امتحان کنم تا بتونم وارد یه بازی بشم همش ارور میده که Your opponent has left the match یا که میزنه unable to join . این مشکل قبلا هم بود ولی مثلا 30 40 بار بازی می کردم یه بار این ارور رو میگرفتم . الان دیگه همش دارم این ارور ها رو می گیرم با فرند لیستام که تو ایران هستند و همیشه با لتنسی سبز بازی می کردم هم که اصلا نمی تونم الان بازی کنم . هر روشی هم که بگید انجام دادم از DMZ و پورت باز کردن بگیر بورو تا هات اسپات کردن نت 3G گوشی رو PS4. اصلا نمیشه . این مشکل بعد از آپدیت آخری که فیفا داد اینجوری شد.
ممنون میشم که کمکم کنید.

سلام
ممنون میشم که کمکم کنید.

پینگت چجوریاس ؟؟
ربطی به آپدیت آخریه نداره احتمالا مشکل از نتته دادا
ای اس پیت چیه ؟؟
البته یه ساعتایی هم در روز کلا نمیشه راحت بازی کرد چون تایم اوت و پینگ بالا میره ولی کلا من مشکلی خاصی ندارم از این لحاظ
نت 3g هم من خودم یه بار تست کردم پینگش تایمش بالای 250 بود که عملا نمیشه راحت بازی کرد
حالا اگه همه اینارو مطمئنی که مشکلی نیس ازشون و پینگتم خوبه با پشتیبانیشون یه تماس بگیر ببین چک کنند خطت نویز نداره و یا مشکل دیگه ای!

Luis Muriel FIFA 15 - 73 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

با این بازیکن تاحالا کسی بازی کرده؟
خیلی دوست دارم بدونم چی داره که گرون ترین بازی سری آ هستش 8-|
من بازی کردم سرعت داره البته توی فیفاهای قبلی هم پرطرفدار داره ولی موقعیت نمیتونه واسه خودش ایجاد کنه فینیشینگشم خوب نیست زیاد من دوتا بازی باهاش انجام دادم فروختمش

- - -ویرایش - - -

چه جوري اين همه پول دراوردي ميشه بگي خيلي نياز دارم خودمو بكشم ١٠٠٠٠ تا درارم كمكم كن =((
این تیم حرفیم بود نه تیم خودم

پیشنهاد میکنم صرفا برای اینکه تیمتون هماهنگ و قوی باشه از بازیکن های گران قیمت و فوق ستاره استفاده نکنید بلکه از بازیکنان متوسط و جوان هم استفاده کنید . ترکیب اینجور بازیکنان هست که بازی رو جذاب میکنه و در واقع لذت پیروزی رو برای شما دو چندان میکنه .

پیشنهاد میکنم صرفا برای اینکه تیمتون هماهنگ و قوی باشه از بازیکن های گران قیمت و فوق ستاره استفاده نکنید بلکه از بازیکنان متوسط و جوان هم استفاده کنید . ترکیب اینجور بازیکنان هست که بازی رو جذاب میکنه و در واقع لذت پیروزی رو برای شما دو چندان میکنه .
خدایی هی میگم ولش به ما چه کی چی میگه ولی چرا هی این حرفو تکرار میکنی .. آخه قسمت آلتیمیت فیفا چه ربطی به جوان گرایی داره ؟؟ چه ربطی داره بازیکن متوسط بزارن ببرن ؟؟
این کارا واسه کریر نه این بخش ... اینجا تیمت هر چی بهتر راحت تر بازی میکنی..زمانیم بتونی خوب بازی کنی لذت میبری از بازی..من نمیدونم چرا اینطوری فک میکنی ..عجیبی ..این پستو چندین بار دادی تو این تایپک!!
شما سکشو نداری خوب نمیری بازیکن قوی بخری چه ربطی داره که میای جمع میبندی ..
اصلا نمیتونم بفهمم فازت چیه ولی معلومه زیادی تو جوی

Luis Muriel FIFA 15 - 73 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

با این بازیکن تاحالا کسی بازی کرده؟
خیلی دوست دارم بدونم چی داره که گرون ترین بازی سری آ هستش 8-|
پارسال قیمتش ۸۰۰ تا بود و خیلی پر طرفدار بود این و ایبابو با هم زوج وحشتناکی و ایجاد میکردن:bighug:
به خاطر افتی که کرد ریتینگش رو کاهش دادن و سیلور شد ،برای همین چون از پک کمتر درمیاد عرضش کم میشه و تقاضا بیشتر میشه و قیمت سر به فلک میکشه8-|
آباته هم همینجوری شد:|

به هر حال Ultimate Team بخشی هست که کاملا میتونید تیمتون رو شخصی سازی کنید و از بازیکنان مد نظرتون استفاده کنید . من که جوان گرایی میکنم و از بازیکنان گران قیمت استفاده نمیکنم و با برنامه بازی کردن نتیجه هم میگیرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or