FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

والا هر چی هم باشه تیم مقابل من باز هم جوان گرایی میکنم و از بازیکن های گران استفاده نمیکنم . باور کنید تازه وارد نیستم و این جریان هایی که میگید سکه نداره و ... اصلا نیست . باید استعدادیابی کرد . ملاک قوی بودن یک تیم Rating کلی بازیکنانش نیست. شما باید تو هر پست بازیکنی رو بزاری که اون متود خاص خودش رو داشته باشه . مثلا دفاع باید قدرت بدنی زیادی داشته باشه . یا مثلا هافبک دفاعی باید چقر و قدرتمند باشه تا بازیکن های دیگه رو با قدرت کنار بزنه و بازیکن های بال کنار باید سرعتی و با تکنیک باشن و بازیکن های پست حمله نوک باید گلرن باشه و به نوعی Finisher باشن . با جوان گرایی و استفاده از بازیکن های ارزان میتونید بازیکن های مد نظر خودتونو جذب کنید و تیم های قدرتمند رو ببرید که لذتش رو دو چندان میکنه .

باشه آفرین .سکه هایی هم که بدست میاری حتما میدی خیریه واسه توشه آخرتت.
ما هرچی بگیم فایده نداره. هرجور دوست داری بازی کن اما نسخه واسه دیگران نده لطفا.
ملاک بازیکنم خیلی بیشتر ازونی که میگی هست مثل work rate & weak foot که شرط میبندم تا حالا به گوشتم نخورده و بازیکن گرون هم تو اون چیزا قویتر هستن.

آخرین ویرایش:
باشه آفرین .سکه هایی هم که بدست میاری حتما میدی خیریه واسه توشه آخرتت.
ما هرچی بگیم فایده نداره. هرجور دوست داری بازی کن اما نسخه واسه دیگران نده لطفا.
ملاک بازیکنم خیلی بیشتر ازونی که میگی هست مثل work rate & weak foot که شرط میبندم تا حالا به گوشتم نخورده و بازیکن گرون هم تو اون چیزا قویتر هستن.
من اصلا در حدی نیستم که بخوام برای بقیه نسخه بدم . فقط نظرم رو گفتم . بالاخره شما هم ممکنه نظر متفاوتی داشته باشید که احترام میگذاریم به نظرتون . منتهاش اونوقت اگر خودمون هم تیممون رو کهکشانی بستیم اونوقت نباید ناراحت بشیم خارجیا هم همونطور که ما عرب هارو مسخره میکنیم . ما هارو مسخره بکنند .

برادر من يه جوري شما ميگي هر كي سكه نداره اين حرفا رو ميزنه انگار همه با كد يمين و عرق جبين سكه جمع كردن، سكه داشتن با وجود اين همه سايت فروش سكه چيز مهمي نيست، الان ديگه كسي حسرت بازيكني رو نميخوره مگر رونالد و مسي يا توتي و توتس ها كه اونم سر كيسه رو شل كني حله
درباره مثاليم كه زدي اتفاقا من خيلي باختم به اينجور تيما كه يارو دوزار بازي نداشت و فقط بخاطر بازيكناي خوبي كه داشت برنده شد، من حرفم اين بود كه اقا هر كي هر جور دوس داره ميتونه بازي كنه نظرشم ميگه

اصلا حرف من چیز دیگه بود..من نباید بیام واسه برداشت اشتباه شما دوباره از اول بنویسم که ....کی گفت سکه داره هر کی خیلی شاخه ؟؟ سکه رو که هر کی بخواد میخره..لازمم نیس واقعا کسی زحمت بکشه یه مقدار پول داشته باشی میتونی کوین بخری اون رونالدوشم بخری پس بحث راجب این نیس ... حرف من چیزی دیگه بود..
و راجب این بود که اطلاعات غلط نده کسی...چون قسمت آلتیمیت ربطی به این بازیا نداره ( جوونگرایو و ... ) و داستانش از کریر و دیگر قسمتا جداس ...من حالا نمیدونم تو چرا فک کردی بحث من راحب سکس..خوب هر کی سکه نداره میگه من تیم قوی نمیخوام میخوام لدت ببرم !!! خودمم باشم میگم ..و این تیکه از حرفم واسه یه جواب دیگه بود که صفحات قبلو بخونی هست .

بالاخره بعد 30-40 پک باز کردن یه بار شانس به ما رو کرد :

از این پک های جدید که داده باز کردیم ظهر اینفورم بن عطیه رو داد

پول هر چی پک باز کرده بودیم و چرت و پرت در اومده بود رو جبران کرد :دی
البته بعدش دیدم پک خوبی بود گفتم بذار یکی دیگه باز کنم شاید مثه اولی خوب باشه که دیدم باز چرت بود :دی اون یه بارم از دستش در رفت

حالا اینفورم بن عطیه که زیاد چیزی نیست اونایی که با پک باز کردن اینفورم مسی رو در میارن دیگه چه حالی میکنن ... تیم خودشون که سهله میتونن تیم هفت نسل بعدشون هم تضمین کنن>:)

الان دو سه روز season انلاین التیمیت هیشکی بازی نمیکنه باهامون :دی تا هر کی میاد لتنسی رو میبینه یا نارنجی یا قرمز سریع کنسل میکنه خسته شدیم . نزدیک به 100 بار سرچ کردم رفتم تو یارو لتنسی رو دید خارج شد از بس اینترنتم مملکتمون عالیه
کلا 5-6 نفر هم قبول کردن فقط سریع اومدن همشون هم از این ادم های مریض بودن که الکی میزدن میومدن تو بازی و قبل شروع بازی خارج میشدن دو سه تاشون هم اصلا ترکیبشون میدیدی خنده دار مثلا ریتینگ 80 تورس گذاشته بود دروازبان ! تو التیمت هم خیلی مسخرس طرف میاد خارج میشه واسه خودش باخت میزنه ولی واسه ما فقط یه قرارداد از بازی بازیکنات کم میشه 4-5 تا بازی همینطوری بیخودی کم شد از بازیکنام .بخش سرچ التیمت سیزن هم مسخرس . این حریفا رو اصلا چطور پیدا میکنه من تو انلاین div1 هستم ولی مثلا طرف پیدا میکنه میبینی ریتینگ تیمش 50 هست و کلا هدفش علاف کردن بقیه هست . این دسته 8 هم نیست من حالا رو PC بازی میکنم نمیدونم واسه PS4 هم همینطوره یا نه
یه مسئله اعصاب خرد کن دیگش هم اینه که جلو باشی DC بشی هم باخت میزنه واست تو سیزن معمولی اقلا حساب نمیکنه جلو باشی . از همه بدترم این که کل بازی رو میکنی تموم میشه و با 3-4 گل اختلافم میبریو منتظری کوین بده بعد ارور میده و باخت هم میزنه واست یعنی این لحظه میخوای دسته رو خرد کنی:d:|
سلام
من امروز همیه کویین هام و بازیکنام از بیین رفتن لطفا بگید چیکار باید بکونم

سلام
تو این دو سایت بگو میگن چیکار کنی
http://help.ea.com/en/
Home - Answer HQ

با مدیراشون صحبت میکنی ردیف میکنن

ساعت 2:52 صبح همچنان انتظار برای ریست شدن سرورا و پک جدید :|

--------------------------------------------------------

این الان تیم منه :)

Rosario Juniors FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

واسه RW بجز BALE کسی پیشنهادی نداره دارم دیوانه میشم از دست این یارو مثل این میمونه 10 نفره دارم بازی میکنم .

واسه RW بجز BALE کسی پیشنهادی نداره دارم دیوانه میشم از دست این یارو مثل این میمونه 10 نفره دارم بازی میکنم .
Sofiane Feghouli
Sofiane Feghouli Inform FIFA 15 - 82 Rated - FUTWIZ
Carlos Vela
Carlos Vela Inform FIFA 15 - 83 Rated - FUTWIZ

اینم تیم من :

rw رو کارلوس ولا بذار خوبه هم سرعت خوبی داره هم قدرت بدنیش ضعیف نیست مثه دلوفئو

ea چقدر این چند روز پک میده همه هم از این پک های 15k
چیزای خوبی هم ازش در میاد فقط حیف نمیشه فروخت بازیکناشو

من یک isco و buffon و یکی دو تا بازیکن نسبتا خوب دیگه از تو این پک های هدیه درآوردم ولی تیمم رو رو انگلیس بستم . اجازه فروششون رو هم ندارم چی کار کنم ؟؟

من یک isco و buffon و یکی دو تا بازیکن نسبتا خوب دیگه از تو این پک های هدیه درآوردم ولی تیمم رو رو انگلیس بستم . اجازه فروششون رو هم ندارم چی کار کنم ؟؟

منم از 2 تا پک مگا مجانی واسه کریسمس نیمار و ژاوی در اوردم.پکهای کریسمسش امسال خیلی بهترن نسبت به پارسال.

منم از 2 تا پک مگا مجانی واسه کریسمس نیمار و ژاوی در اوردم.پکهای کریسمسش امسال خیلی بهترن نسبت به پارسال.
ولی چه فایده اینهمه بازیکن خوب تیمم رو انگلیسه یه بازیکن انگلیس بهم نداد . اینا همینجوری باید خاک بخورن نه میشه فروخت و نه میشه استفاده کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or