FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

امروز زدیم به سیم اخر و 120 k پک باز کردم گفتم اقلا تو ده تا پک یه بازیکن درست حسابی میده اقلا خرج همه پک ها در میاد . دریغ از یه بازیکن :دی از 300 k کوین شد 180 k :دی

سلام دوستان
شما این همه سکه از کجا میارید که این بازیکنا رو میخرید ؟؟؟
اخه یه سری بازیکنا مثل مثلا نیمار و دی ماریا و اینا غیر قابل خریدن !!!
سکه میخرید ؟
من بهترین بازیکنی که از تو پک در اوردم یه بازیکنی بود به اسم BA!!!!
نمیدونم چه جوری رونی و ... اینا در میاد از توش :دی
اینم 2 تا squad من :

سلام دوستان
شما این همه سکه از کجا میارید که این بازیکنا رو میخرید ؟؟؟
اخه یه سری بازیکنا مثل مثلا نیمار و دی ماریا و اینا غیر قابل خریدن !!!
سکه میخرید ؟
من بهترین بازیکنی که از تو پک در اوردم یه بازیکنی بود به اسم BA!!!!
نمیدونم چه جوری رونی و ... اینا در میاد از توش :دی
اینم 2 تا squad من :

از راه بازی من مچ ارنینگم (یعنی سکه ای که از راه بازی در اومده)850.000سکه هست ولی بعضی از دوستان دلالی بلدن یا سکه میخرن که ما از اینکارا بلد نیستیم:d

چیزایی که من تا الان فهیدم :

1. بازیکنای سیاهپوست به شدت باگن
2. وقتی به تیم ضعیفتر بیوفتی بدبختی بازی نابود میشه بازیکنات دیگه مثل قبل نخواهند بود و در نتیجه ممکنه ببازی .

چیزایی که من تا الان فهیدم :

1. بازیکنای سیاهپوست به شدت باگن
2. وقتی به تیم ضعیفتر بیوفتی بدبختی بازی نابود میشه بازیکنات دیگه مثل قبل نخواهند بود و در نتیجه ممکنه ببازی .

2 تایید میشه . اصلا من الان اکثر بازیکنام اورال بالای 82 هستن ریتینگ تیمم 84 هست .ولی کلا حالا تیم مقابل چه قوی چه ضعیف باشه بازیکنام در حد بازیکن اورال 77 عمل میکنن . من هی instruction مهاجما رو میذاریم behind the defense هر چی منتظرم مهاجمام که بنزما و پدرو و ... برن پشت دفاع پاس عمقی بفرستم عین ماست وایمیستن سرجاشون . تاکتیک هم عوض میکنم فایده نداره در حالی که مثلا تو خود بازی معمولی یا season یه تیم معمولی هم برمیدارم خیلی بهتر از تیم التیمت بازی میکنم . .قبلا هم که تیم التیمتم بازیکنای ضعیف تری داشتم بهتر کار میکردن .
الان دفاع ها همش سوتی میدن پاس معمولی هم میدم نمیگیرن حالا نمیدونم تو التیمیت چه سری هست که بازیکنا هی سوتی میدن و کلا تیم ضعیف میشه

این کاپ جدید که ea الان چند روز گذاشته رو نرید من دوبار جام رو گرفتم یه بار که اصلا پک رو نداد دفعه دوم یهو دیدم بازیکنها غیر قابل فروش هستن کلی ضدحال خوردم از این ea پول پرست بعیده گیفت پک مثه ادم بده از پکهای خودش فابرگاس و شورله رو در اوردم ولی چه فایده تیمم انگلیسی نیست بعدشم غیرقابل فروشم هستن مجبورم بذارمشون توی کلاب واسه دکور8-|

اي بر پدرت Ea
دهنم سرويس شد اين پك مخصوص كريسمس رو بگيرم يه دونه بازيكن درست حسابى نداد بيشعور
دوستان تيم كجايي ببندم كه ارزون باشه هم سرعتى ؟ كلا بهترينش چيه ؟

دوستانی که میگن چه طوری کوین در میارید متن زیرو بخونن و اگه اهل ریسکن عمل کنن. ;)
Stage 1 – Before the TOTY release
Prices start to fall more severely as from the third week of December.
Stage 2 – TOTY release day (12th of January 2015, Monday)
Cards get cheaper.
Stage 3 – Second day of TOTY (13th of January 2015, Tuesday)
Prices slightly rise because the market is saturated with defenders.
Stage 4 – Third and fourth days of TOTY (14th and 15th of January 2015, Wednesday and Thursday)
Prices rise even more because there are only 3 TOTY players available in packs instead of 5 and because everyone is waiting for the most valuable cards to come out: the attackers.
Stage 5 – Fifth and sixth days of TOTY (16th and 17th of January 2015, Friday and Saturday)
Prices fall with the release of the most wanted cards: the attackers.
Stage 6 – Seventh day of TOTY (18th of January 2015, Sunday)
Cards get even cheaper since now all TOTY cards are available in packs.
Stage 7 – The week after TOTY
Prices go back to rising progressively until the end of the next week. They don’t hit values as high as the ones on stage 1 but aren’t as low as any of the other stages.​
اگه نفهمیدید بگین کمک کنم.

دوستانی که میگن چه طوری کوین در میارید متن زیرو بخونن و اگه اهل ریسکن عمل کنن. ;)
Stage 1 – Before the TOTY release
Prices start to fall more severely as from the third week of December.
Stage 2 – TOTY release day (12th of January 2015, Monday)
Cards get cheaper.
Stage 3 – Second day of TOTY (13th of January 2015, Tuesday)
Prices slightly rise because the market is saturated with defenders.
Stage 4 – Third and fourth days of TOTY (14th and 15th of January 2015, Wednesday and Thursday)
Prices rise even more because there are only 3 TOTY players available in packs instead of 5 and because everyone is waiting for the most valuable cards to come out: the attackers.
Stage 5 – Fifth and sixth days of TOTY (16th and 17th of January 2015, Friday and Saturday)
Prices fall with the release of the most wanted cards: the attackers.
Stage 6 – Seventh day of TOTY (18th of January 2015, Sunday)
Cards get even cheaper since now all TOTY cards are available in packs.
Stage 7 – The week after TOTY
Prices go back to rising progressively until the end of the next week. They don’t hit values as high as the ones on stage 1 but aren’t as low as any of the other stages.​
اگه نفهمیدید بگین کمک کنم.
ترجمه شون کن:d

من تا چند مدت پیش تیم کلا افتتاح بود 3 برد بیشتر نداشتم ولی این پک هایی که EAبرا کریسمس به همه هدیه داد جو ی بهم کمک کرد که تا الان تونستم 6 برد متوالی بیارم تیمم یهو اون 100 برابر قوی شد
خودم هم تعجب کردم این پک ها چه خوب بود از Eaبعید بود

فوق العاده بود این FutMas ! آنلاینش رو در دقایق آخر تایمش بردم گرت بیل از پک درومد !!

چند روز پیشم که فالکائو :دی

عجیب شانس بم رو کرد این چند روز !!

فوق العاده بود این FutMas ! آنلاینش رو در دقایق آخر تایمش بردم گرت بیل از پک درومد !!

چند روز پیشم که فالکائو :دی

عجیب شانس بم رو کرد این چند روز !!
تو همین futmas شما فینال دقیقه 120 گل زدم دقیقه 120+1 مدافع سوتی داد گل بخودی شد تو پنالتی 3 بار جلو افتادم ولی باختم ، نتیجه = دسته به f رفت + صفحه لپ تاپ ام قر شد (اگر کسی چایی میشناسه صافکاریش کنن pm بده )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or