FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

پیرم در اومد تو این فیفا هی میخوام بازی نکنم نمیشه از طرفی با یکی بازی میکنم reus یا bale رو داره راحت میندازه میره گل بارونت میکنه منم به امید روزیم که این بازیکنا رو بخرم ولی هرکار میکنم پولم نمیرسه
از طرفی حاظر نیستم 30 ت حروم کنم اونم دیگه نهایت سخاوتم بود :d بخاطر اینکه به لحاظ عصبی خیلی بهم فشار اومده و میخوام حتما این پک رو بگیرم .:d
ببین دادا خوب بخوای تیم خوب داشته باشی باید خرج کنی یا کوین بگیری یا فیفا پوینت ( که اینم شانسیه)بگیر نگیر داره پک وا کردن
به هر حال آره پول رو حیفه ..من خودم از یه سری پک وا کردنا واقعا پشیمونم
باورت میشه نزدیک 5 هزارتا پوینت وا کردم هیچکیو نداد ؟؟ :دی جز یه سری بازیکن ت...
این پک 100 تایی هم باز کنی بعد هیچکی نباشه دیگه کلا نابود میشیا ولی بازم باز کن خودت خیالت جمع شه :دی

امروز توی دویژن دو با یه خارجی بازی کردم لالیگا داشت با نیمار و راموس تا دقیقه 90 مساوی بودیم تا اینکه konko پنالتی داد به طرف:punish:منم گفتم الان گل میکنه طرف و میبره یهو دیدم خرابش کرد نمیدونم چی شد یه ضدحمله زدم دقیقه93 و گل شد طرفم زد بیرون خیلی حال داد:))

من دیروز خودمو جر دادم گفتم بفروشید بازیکناتونو الانم پول دارین بخرین بینه 2 تا 11 ژانویه بفروشید.بعدشم که toty هست و همه بازیکنا ارزون میشن.
بازیکنایی هم که فکر میکنید اپگرید میشن رو بگیرید.
لاکازاته sif حتما بگیرید خیلی خوبه و احتمال 95% هم ژانویه اپگریدش میاد .الان لاکازاته 17 تا گل 10 تا فک میکنم پاس گل داده بعد رونالدو بهترین گلزن اروپا هست.

من دیروز خودمو جر دادم گفتم بفروشید بازیکناتونو الانم پول دارین بخرین بینه 2 تا 11 ژانویه بفروشید.بعدشم که toty هست و همه بازیکنا ارزون میشن.
بازیکنایی هم که فکر میکنید اپگرید میشن رو بگیرید.
لاکازاته sif حتما بگیرید خیلی خوبه و احتمال 95% هم ژانویه اپگریدش میاد .الان لاکازاته 17 تا گل 10 تا فک میکنم پاس گل داده بعد رونالدو بهترین گلزن اروپا هست.
من كه فروختم
ولي الان مثلا گوتزه ٢٤تا شده از اين ارزون تر ام ميشه ؟ تا ١٤ ١٥تا ميرسه ؟ يا الان بخرم؟

بازیکنایی که دوتا اینفورم ازشون اومده احتمال زیاد اپگرید بشن ولی دانگریدی در کار نیست

De Gea
Tevez
Possibly Ronaldo
Welbeck
Greizman
Sanchez
Lacazette

من شک ندارم De Gea آپگرید میشه. 3 بار تاحالا توی TOTW بوده و کلا الان در حد نویر آماده اس.

به نظرتون کیا آپگرید میشن؟ کسی downgrade هم میشه؟ مثلا کم شه ریتش؟

هیگواین به نظرم بیشترین احتمال برای آپگرید رو داره . یه اینفرم داره 85 و یه MOTM با اورال 87 ! بهترین خرید ممکن حال حاضر و فروش بعد از آپگرید . دخیا هم عالیه اگه بگیری . در رابطه با Downgrade که فکرنکنم اصلا برای کسی این اتفاق بیفته . فقط آپگرید میدن بیرون .

کسی اطلاع نداره حدودای چه تاریخی آپگرید میشن ؟

De Gea
Tevez
Possibly Ronaldo
Welbeck
Greizman
Sanchez
Lacazette

من شک ندارم De Gea آپگرید میشه. 3 بار تاحالا توی TOTW بوده و کلا الان در حد نویر آماده اس.

مهاجم تاتنهام هری کین رو هم به این لیست اضافه کن احتمالا به gold هم تبدیل بشه چون الان با اورال 69 سيلور هست لامصب دیشب یه تنه چلسي رو به f... داد

مهاجم تاتنهام هری کین رو هم به این لیست اضافه کن احتمالا به gold هم تبدیل بشه چون الان با اورال 69 سيلور هست لامصب دیشب یه تنه چلسي رو به f... داد

O_o
جدا این 69ـه؟؟ من دیشب گفتم این حدود 78 اینا باید باشه که اینفورمش بره 83 اینا.
هیگواین به نظرم بیشترین احتمال برای آپگرید رو داره . یه اینفرم داره 85 و یه MOTM با اورال 87 ! بهترین خرید ممکن حال حاضر و فروش بعد از آپگرید . دخیا هم عالیه اگه بگیری . در رابطه با Downgrade که فکرنکنم اصلا برای کسی این اتفاق بیفته . فقط آپگرید میدن بیرون .
به نظرم خیلی بعیده. ولی من اگه پولم برسه یه 4-5 تا دخیا میخرم میذارم تو ترشی :دی

downgrade هم اگه بشه کسایی مثل ژاوی، اینیستا، اوزیل، سوارز و بالوتلی میشن ولی خب چون ضرر میدن همچین کاری نمیکنه EA.

فابرگاس هم شانس بالایی برای آپگرید داره.

راستی اینم تیم من. خوشحال میشم اگه نظری دارید بگید.

55e6e5306343627f57907005962b0beb8021fa15.jpg

اون که قدرت بدنی نداره فوتش کنی هوا میره :))
اصن کار به اونجا نمیرسه .
طرف از ته زمین مثلث میزنه تا بیای بفهمی چی به چیه میبینی 2 متر از دفاع افتاده جلوتر و تک به تکه.
واقعا اینم زیاد به پستم خورده مخصوصا دیویژن های بالا که طرف من نمیدونم چه جوری با دفاع یه پاس میندازه مهاجمش تک به تک میشه اون جلو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or