FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

من دیگه حالم از این سبک بازی عربا بهم خورد نمیشه کاری کرد که دیگه باهاشون بازی نکنه ؟ همشون رو اعصابن . از تو آنلاین ستینگ اون گزینش که برای matchmaking هست رو هم روی no گذاشتم ولی بازم با این عربا میاره )x

O_o

راستی اینم تیم من. خوشحال میشم اگه نظری دارید بگید.

55e6e5306343627f57907005962b0beb8021fa15.jpg
دخیا معمولی یعنی اینقدر خوبه گذاشتیش دروازه =p~

از کورتوا هم بهتره؟:-/
نميدونم امتحان نكردم

- - -ویرایش - - -

توی پک های فری کریسمس در آوردمش. دروازه بان اصلی منم په په رینا بود. گفتم یه شانسی به دخیا بدم ببینم چجوریه. فعلا که خوب بود. با آپدیت راحت میره طرفای 85.
جالبه منم از پك هاي كريسمس گرفتمش

لاکازاته احتماله 99 درصد اپگرید میشه
نیمار و ایسکو و کارواخال هم اپگرید میشن احتمالا.
سود بازیکنای اینفورم که اپگرید میشن عالیه.
دروازه تو انگلیس بگوویچ باگه خالصه تیم ایتالیایی هم دارین سیریگو خوبه.
کسایی که لیگ المان دارن حتما رویس بگیرن یعنی عالیههه.

این بازیکنانی که اپگریدشون میاد اینفورمهاشون سود داره یا معمولیشونم سود داره ؟

Just Inform

------------------------

شانس ....... من رو میبینید ؟ اون دوتا پکی که هفته ی پش داده بود باز کردم و فروشی نبود ، SIF لاکازاته برام دراومد :| :دی ای تو روحت EA ... تو روحت .

ولی من اگه پولم برسه یه 4-5 تا دخیا میخرم میذارم تو ترشی :دی
شهاب من 1 چیزی متوجه نمیشم
پارسال معمولی بواتنگ(دفاع وسط) داشتم.وقتی ارتقا پیدا کرد مجبور شدم بفروشمش برم ارتقا یافته اش بخرم.کارت من هیچ فرقی نکرد
همیشه موقع ارتقا هم حالت معمولی اش ارتقا پیدا می کنه هم اینفرم اش اما مطمئنا کارت معمولی که ما داریم هیچ فرقی نمی کنه
الان کارت های اینفرم اون بازیکن اگه داشته باشیم ارتقا پیدا می کنه؟

پ.ن:یک چیز دیگه یادم آمد .3 سال پیش وقتی رفتم آدلر بخرم کارت هاش تو قسمت ترنسفر این طوری بود.1.آدلر اولیه 2. آدلر اینفرم 3. آدلر ارتقا یافته 4. آدلر ارتقا یافته اینفرم
الان رفتم پیداش کردم
Highest Rated Bundesliga Goalkeepers - FIFA 13 | Futhead

همه این کارت ها داخل ترنسفر بود.پس کارتی دست پلیر ها ارتقا پیدا نکرده بود(مگه اینکه کلا دیگه کارت قبلی وجود نداشته باشه)
الان با این حساب به طور مثال دخیا بخریم چه طور سود می کنیم؟با کارت اینفرم؟پس همه راه بیافتیم دنبال دخیا اینفرم و لاکازت اینفرم؟

- - -ویرایش - - -

Just Inform
این حرف می تونه عملی باشه.عادی های اولیه دست پلیر ها هم چنان بمونند.چون کسی ضرر نکنه اینفرم ها ارتقا میدند؟
اما من چرا 3 سال پیش هم چنان آدلر اینفرم اولیه تو ترنسفر دیدم؟

- - -ویرایش - - -

الان با مصطفی حرف میزدم.اون لوکاکو مثال زد
متوجه نمیشم خرید بازیکنی که ارتقا پیدا می کنه سود داره
این لوکاکو پارسال هست
http://www.futhead.com/14/players/13616/romelu-lukaku/
1. لوکاکو اولیه 2. لوکاکو اینفرم 3. لوکاکو ارتقا یافته
فقط لوکاکو معمولی کارت جدیدش آمده اما لوکاکو اینفرم هیچ فرقی کارت اش نکرده
سود خرید بازیکنی که ارتقا پیدا می کنه چی هست؟

من پارسال یادمه لوکاکو دوتا اینفورم داشت بعد که اپگریدش اومد از همه اینفورمهاش بالاتر بود اورالش و باقی اینفورمهاش اپگرید نشدن الان امسالم اگه اپگرید بعضی از بازیکنها بیاد کی میره پول میده اینفورمی که ضعیفتر هست میخره در حالی که بازیکن اپگرید شده هم خیلی ارزونتره هم قویتره اینفورم دوم دخیا که حدود 350kهست الان اپگریدش بیاد همه میرن این جدیده رو زیر10k میخرن دیگه کی اینفورمشو میخره اینفورمی که ضعیفترم هست؟

پارسال معمولی بواتنگ(دفاع وسط) داشتم.وقتی ارتقا پیدا کرد مجبور شدم بفروشمش برم ارتقا یافته اش بخرم.کارت من هیچ فرقی نکرد
همیشه موقع ارتقا هم حالت معمولی اش ارتقا پیدا می کنه هم اینفرم اش اما مطمئنا کارت معمولی که ما داریم هیچ فرقی نمی کنه

پ.ن:یک چیز دیگه یادم آمد .3 سال پیش وقتی رفتم آدلر بخرم کارت هاش تو قسمت ترنسفر این طوری بود.1.آدلر اولیه 2. آدلر اینفرم 3. آدلر ارتقا یافته 4. آدلر ارتقا یافته اینفرم
الان رفتم پیداش کردم

همه این کارت ها داخل ترنسفر بود.پس کارتی دست پلیر ها ارتقا پیدا نکرده بود(مگه اینکه کلا دیگه کارت قبلی وجود نداشته باشه)
الان با این حساب به طور مثال دخیا بخریم چه طور سود می کنیم؟با کارت اینفرم؟پس همه راه بیافتیم دنبال دخیا اینفرم و لاکازت اینفرم؟

- - -ویرایش - - -

این حرف می تونه عملی باشه.عادی های اولیه دست پلیر ها هم چنان بمونند.چون کسی ضرر نکنه اینفرم ها ارتقا میدند؟

- - -ویرایش - - -

این لوکاکو پارسال هست
Romelu Lukaku FIFA 14 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

hmmm

یعنی کارت های الان فرقی نمیکنن؟ بعد اینفرم ها چه فرقی میکنن؟ یعنی الان مثلا دخیا اینفرمش 85ـه، میره مثلا روی 87؟ یکی بیاد توضیح بده خواهشا نریم ضرر کنیم :دی

الان رفتم پیداش کردم

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

این لوکاکو پارسال هست
Romelu Lukaku FIFA 14 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

کارت عادی آپگرید شده هیچ سودی توش نیست ! چون کارت آپگرید شده جدا داده میشه بیرون اما اگر اینفرم رو داشته باشی ، دیگه اینفرم جدید از یار نمیدن بیرون و همون اینفرم هایی که داشته به تعداد اورال هایی که به کارت عادیش اضافه شده ، به اینفرم هم اضافه میشه*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or