دخیا معمولی یعنی اینقدر خوبه گذاشتیش دروازه =p~O_o
راستی اینم تیم من. خوشحال میشم اگه نظری دارید بگید.
اره باو من خودم دارمش از casillas & bravo & chec با اين كه اورال كمتري داره بهتره reaction عاليهدخیا معمولی یعنی اینقدر خوبه گذاشتیش دروازه =p~
از کورتوا هم بهتره؟اره باو من خودم دارمش از casillas & bravo & chec با اين كه اورال كمتري داره بهتره reaction عاليه
دخیا معمولی یعنی اینقدر خوبه گذاشتیش دروازه =p~
نميدونم امتحان نكردماز کورتوا هم بهتره؟
جالبه منم از پك هاي كريسمس گرفتمشتوی پک های فری کریسمس در آوردمش. دروازه بان اصلی منم په په رینا بود. گفتم یه شانسی به دخیا بدم ببینم چجوریه. فعلا که خوب بود. با آپدیت راحت میره طرفای 85.
این بازیکنانی که اپگریدشون میاد اینفورمهاشون سود داره یا معمولیشونم سود داره ؟
شهاب من 1 چیزی متوجه نمیشمولی من اگه پولم برسه یه 4-5 تا دخیا میخرم میذارم تو ترشی
این حرف می تونه عملی باشه.عادی های اولیه دست پلیر ها هم چنان بمونند.چون کسی ضرر نکنه اینفرم ها ارتقا میدند؟Just Inform
شهاب من 1 چیزی متوجه نمیشم
پارسال معمولی بواتنگ(دفاع وسط) داشتم.وقتی ارتقا پیدا کرد مجبور شدم بفروشمش برم ارتقا یافته اش بخرم.کارت من هیچ فرقی نکرد
همیشه موقع ارتقا هم حالت معمولی اش ارتقا پیدا می کنه هم اینفرم اش اما مطمئنا کارت معمولی که ما داریم هیچ فرقی نمی کنه
الان کارت های اینفرم اون بازیکن اگه داشته باشیم ارتقا پیدا می کنه؟
پ.ن:یک چیز دیگه یادم آمد .3 سال پیش وقتی رفتم آدلر بخرم کارت هاش تو قسمت ترنسفر این طوری بود.1.آدلر اولیه 2. آدلر اینفرم 3. آدلر ارتقا یافته 4. آدلر ارتقا یافته اینفرم
الان رفتم پیداش کردم
Highest Rated Bundesliga Goalkeepers - FIFA 13 | Futhead
همه این کارت ها داخل ترنسفر بود.پس کارتی دست پلیر ها ارتقا پیدا نکرده بود(مگه اینکه کلا دیگه کارت قبلی وجود نداشته باشه)
الان با این حساب به طور مثال دخیا بخریم چه طور سود می کنیم؟با کارت اینفرم؟پس همه راه بیافتیم دنبال دخیا اینفرم و لاکازت اینفرم؟
- - -ویرایش - - -
این حرف می تونه عملی باشه.عادی های اولیه دست پلیر ها هم چنان بمونند.چون کسی ضرر نکنه اینفرم ها ارتقا میدند؟
اما من چرا 3 سال پیش هم چنان آدلر اینفرم اولیه تو ترنسفر دیدم؟
- - -ویرایش - - -
الان با مصطفی حرف میزدم.اون لوکاکو مثال زد
متوجه نمیشم خرید بازیکنی که ارتقا پیدا می کنه سود داره
این لوکاکو پارسال هست
Romelu Lukaku FIFA 14 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
1. لوکاکو اولیه 2. لوکاکو اینفرم 3. لوکاکو ارتقا یافته
فقط لوکاکو معمولی کارت جدیدش آمده اما لوکاکو اینفرم هیچ فرقی کارت اش نکرده
سود خرید بازیکنی که ارتقا پیدا می کنه چی هست؟
شهاب من 1 چیزی متوجه نمیشم
پارسال معمولی بواتنگ(دفاع وسط) داشتم.وقتی ارتقا پیدا کرد مجبور شدم بفروشمش برم ارتقا یافته اش بخرم.کارت من هیچ فرقی نکرد
همیشه موقع ارتقا هم حالت معمولی اش ارتقا پیدا می کنه هم اینفرم اش اما مطمئنا کارت معمولی که ما داریم هیچ فرقی نمی کنه
الان کارت های اینفرم اون بازیکن اگه داشته باشیم ارتقا پیدا می کنه؟
پ.ن:یک چیز دیگه یادم آمد .3 سال پیش وقتی رفتم آدلر بخرم کارت هاش تو قسمت ترنسفر این طوری بود.1.آدلر اولیه 2. آدلر اینفرم 3. آدلر ارتقا یافته 4. آدلر ارتقا یافته اینفرم
الان رفتم پیداش کردم
Highest Rated Bundesliga Goalkeepers - FIFA 13 | Futhead
همه این کارت ها داخل ترنسفر بود.پس کارتی دست پلیر ها ارتقا پیدا نکرده بود(مگه اینکه کلا دیگه کارت قبلی وجود نداشته باشه)
الان با این حساب به طور مثال دخیا بخریم چه طور سود می کنیم؟با کارت اینفرم؟پس همه راه بیافتیم دنبال دخیا اینفرم و لاکازت اینفرم؟
- - -ویرایش - - -
این حرف می تونه عملی باشه.عادی های اولیه دست پلیر ها هم چنان بمونند.چون کسی ضرر نکنه اینفرم ها ارتقا میدند؟
اما من چرا 3 سال پیش هم چنان آدلر اینفرم اولیه تو ترنسفر دیدم؟
- - -ویرایش - - -
الان با مصطفی حرف میزدم.اون لوکاکو مثال زد
متوجه نمیشم خرید بازیکنی که ارتقا پیدا می کنه سود داره
این لوکاکو پارسال هست
Romelu Lukaku FIFA 14 - 81 IF Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
1. لوکاکو اولیه 2. لوکاکو اینفرم 3. لوکاکو ارتقا یافته
فقط لوکاکو معمولی کارت جدیدش آمده اما لوکاکو اینفرم هیچ فرقی کارت اش نکرده
سود خرید بازیکنی که ارتقا پیدا می کنه چی هست؟