FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

اینم تیم ما
http://upload7.ir/imgs/2014-10/67270026086659563431.jpg
هازاردو بگیرم تا فردا پس فردا دیگه کامله .. : دی

یه سوال : تو خط حمله کسایی که تست کردن این بازیکنا رو بگن کدوما بهتر جواب میدن و خوبن ..ون پرسی ؟ فالکائو ؟ یا استوریج ؟
آگوئرو که الکی گرونه و به نظرم ارزش نداره !

برادر آگرو یه چیز دیگره تا نداشته باشی نمیفهمی بعذ از بیل و نیمار بهترین مهاجم بئده که من داشتم.(مسی.زلاتان.رونالدو هنوز امتحان نکردم)

برادر آگرو یه چیز دیگره تا نداشته باشی نمیفهمی بعذ از بیل و نیمار بهترین مهاجم بئده که من داشتم.(مسی.زلاتان.رونالدو هنوز امتحان نکردم)

داداش کاستا خودش غولیه میخوام کنار کاستا بزارمش..به نظرت آگوئرو هم بخرم ؟؟ آخه یه ذره قیمتش بالاس ..سکه دارم ولی میخوام هازاردو بگیرم ...
وگرنه درسته حرفت بازیکن خوبیه

شما صحیح می فرمایین اما با آگرو بازی کنی دیگه کاستارو میزاری رو نیمکت (work rate و فینیشینگش عالیه واسه مهاجم همچنین دریبلش) من فرق چندانی بین هازارد و شروله ندیدم راستیتش اما شما امتحان کن جفتشو.

پک باز نکن باید خیلی خوش شانس باشی بازیکن خوبی در بیاری
سیزن انلاین از همه بیشتر پول میده
قرارداد هم از ترد اکشن قسمت ترانسفر بخر دونه ای 200

سیزن انلاین تو اولتیمیت یا همون بخش جدای خودشو میگی؟اخه سیزن عادی پولی که بهت میده تو اولتیمیت بهش دسترسی نداری و خودش یه پول جدا داره!

داداش کاستا خودش غولیه میخوام کنار کاستا بزارمش..به نظرت آگوئرو هم بخرم ؟؟ آخه یه ذره قیمتش بالاس ..سکه دارم ولی میخوام هازاردو بگیرم ...
وگرنه درسته حرفت بازیکن خوبیه
برای پست مهاجم استاریج رو بگیر به نظرم
سرعتش خیلی بالاست

- - -ویرایش - - -

این بخش سینگل FUT حجم مصرف میکنه ؟؟؟ :|
مگه با CPU نیست ؟

من الان دو تا بازیکن گرفتم ولی تو completing میمونه و پولشم کم میکنه .
دو سه نفرم تو ترنسفر لیستم کسی نخریده میخوام دوباره بزارمشون تو ترنسفر لیست نمیشه.
کلا هنگیده شما هم چنین مشکلی دارین؟

گریزمان ، واران ، نگردو رو به خاطر گند کاری های سرور مزخرف EA از دست دادم یه ریال هم بم نداد !

الان تکلیف چیه ؟؟؟ :| واقعاً برن بمیرن با این کار کردنشون !

خواستم دسته رو بکوبم تو تلویزیون .

واران یه مبلغی واسش پیشنهاد شده بود و خریده بودن دیدم سکه اضافه نشد ، گریزمان و نگردو کلا مشتری واسشون پیدا نشد ولی از دستشون دادم !!! واقعا هنگ هنگم

حدود 20 هزار سکه از دست دادم بیخود . منم حرفه ای نیستم این 20 هزار که میگم اندازه 100 هزار ارزش داشت به خدا :|

گریزمان ، واران ، نگردو رو به خاطر گند کاری های سرور مزخرف EA از دست دادم یه ریال هم بم نداد !

الان تکلیف چیه ؟؟؟ :| واقعاً برن بمیرن با این کار کردنشون !

خواستم دسته رو بکوبم تو تلویزیون .

واران یه مبلغی واسش پیشنهاد شده بود و خریده بودن دیدم سکه اضافه نشد ، گریزمان و نگردو کلا مشتری واسشون پیدا نشد ولی از دستشون دادم !!! واقعا هنگ هنگم

حدود 20 هزار سکه از دست دادم بیخود . منم حرفه ای نیستم این 20 هزار که میگم اندازه 100 هزار ارزش داشت به خدا :|

به پشتیبانی EA بگو ببین کاری میتون واست بکنه
احتمالا چون مشکل واسه همس بهت برگردونه

به کجا باید پیام بفرستم داداش ؟ اگه آدرسی داری ممنونت میشم .

تا ببینیم چجوری باید با این اجنبیا حرف بزنیمو جواب بدیم که حالیشون بشه من چی میگم ! از شانس بد ما آخرش میفهمه ایرانی هستم کلا اکانت اوریجن ـم رو بن میکنن :دی

-------------------------------

پیام رو ارسال کردم و یه ایمیل فرستادن بم و گفتن ( به قول خودشون پرونده ـتون رو باز کردیم :دی ) و به زودی یه کارشناس بازی باتون صحبت میکنه فلان آدرس .

حالا موندم دیگه چجوری با طرف صحبت کنم !

با تشکر بـــــسیار از aslirezahddd که خیلی لطف و راهنمایی کرد :)

آخرین ویرایش:
تو تاپیک مخصوص این مورد EA هم چند نفر گفتن بازیکنامون برگشته و پک Gold هم داده به خاطر این اتفاق .

من رفتم تست کنم که آپدیت جدید اومد و فعلاً دار دانلود میشه . خدا کنه بازیکنا منم برگرده یه پک مفتی هم بزنیم به بدن :دی

-----

بازیکنم برگشتن ، اما آخرش پول رافائل واران رو نداد ! 7800 فروختم ولی هیچ ! همینطور استادیومی که 500 فروختم . باز خدا رو شکر بازیکنا دیگه برگشتن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or