FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

براى بعضى ها اينجورى شده، شانس نداريم! خودشون 3 روز پيش تأييد كردن كه خرابه fut
با live chat EA هم حرف ميزنم ميفرسته دنبال نخود سياه، يه بار ميگه ديتا گيم پاك كن، يه بار ميگه upnp خاموش كن، درست نشد كه نشد!
Wed, 15 October 2014 - 8:11pm IRST by Lauren M

We are still investigating an issue that's preventing some players from being able to connect to the FIFA Ultimate Team servers. Our team is working to resolve this as soon as possible so that we can get everyone back into the game. Stay tuned for further updates.

We are receiving reports that players are unable to connect to the FIFA Ultimate Servers. We are currently investigating the issue and we are working to get it resolved as quickly as possible.

واسه من فقط پنجشنبه مشکل داشت
حالا کاش تو این Further update مشکلات دیگه هم حل بشه

نمیدونم چطوریه امروز اصلا لگ نداشتم و با دروازه بانی فوق العاده کرتیوس همه بازی هامو بردم خداییش هشتاد ک حلالش

Sent from my LG G2 using tapatalk pro

دلالی تو اوجش :دی :>. منتهی نمیدونم چرا زده 449 هزار سود در صورتی که فقط 303 هزار دارم :دی. منتهی 100 هزارش رو آقایون استوریج و شواینی از پک برامون در اواردن :|. هنوز هم یک بازی آنلاین و آفلاین نکردم صبر میکنم تا سال جدید میلادی تا اون وقت هم قیمت ها پایین میره هم بیشتر کوین در میاریم :دی.

53633585795170186308.jpg

یکی از دوستام انصافا بهترین دلالی هست که تو فیفا دیدم، تا دیروز 450 هزار کوین داشت، تیم ساخت با آگوئرو و کوستا مهاجم و الان هنوز هم 60 هزار داره :-s

اینم تیم ما
http://upload7.ir/imgs/2014-10/67270026086659563431.jpg
هازاردو بگیرم تا فردا پس فردا دیگه کامله .. : دی

یه سوال : تو خط حمله کسایی که تست کردن این بازیکنا رو بگن کدوما بهتر جواب میدن و خوبن ..ون پرسی ؟ فالکائو ؟ یا استوریج ؟
آگوئرو که الکی گرونه و به نظرم ارزش نداره !

آخرین ویرایش:
اینم تیم ما

یه سوال : تو خط حمله کسایی که تست کردن این بازیکنا رو بگن کدوما بهتر جواب میدن و خوبن ..ون پرسی ؟ فالکائو ؟ یا استوریج ؟

هیچ کدوم کلیم بنزما یا دُمبیا
این دو تا حرف ندارند

Sent from my LG G2 using tapatalk pro

اینم تیم ما

كوستا در كنار لواندوفسكي بهترين مهاجم بازي هست. ون پرسي و فالكائو هم كندن استوريج هم پاي غير تخصصيش دو ستارست به درد نميخوره. نظر من رو ميخواي كوستا از همشون بهتره ولي اگوئرو هم مي ارزه :d

سلام. من امروز با هفت تا بازی تایتل دیویژن چهار رو هم گرفتم و رفتم دیویژن سه. یه تیم انگلیس و یه تیم ایتالیام دارم که هیچکدوم زیاد خوب نیستن اما کارمونو راه میندازن.
بازیکنای تیم انگلیسم: لنون- امه نیکه-یانگ
دمبله-اسنایدر-بلیند
رافا-یونس کابل-کالکر-لوک شاو
تیم هاوارد

تیم ایتالیام: ایتوربه-تورس-الشراوی
مونتولیوو-هوندا-دی یانگ
ماجو-رامی-ویدیچ- کامپانیارو
سمیر هندانوویچ

الانم 25 هزار تا سکه دارم بنظرتون چیکار کنم وایسم پک پیرمیوم جامبو بخرم یا برم سراغ دلالی یا چی؟ الانم که دفاع کردنو یاد گرفتم و بازیامو دارم پشت سر هم میبرم بازم خسته کننده میشه وقتی میبینم الان تایتلم بگیرم همش 11 هزار تا میده و باهاش کار خاصی نمیشه کرد

سلام. من امروز با هفت تا بازی تایتل دیویژن چهار رو هم گرفتم و رفتم دیویژن سه. یه تیم انگلیس و یه تیم ایتالیام دارم که هیچکدوم زیاد خوب نیستن اما کارمونو راه میندازن.
بازیکنای تیم انگلیسم: لنون- امه نیکه-یانگ
دمبله-اسنایدر-بلیند
رافا-یونس کابل-کالکر-لوک شاو
تیم هاوارد

تیم ایتالیام: ایتوربه-تورس-الشراوی
مونتولیوو-هوندا-دی یانگ
ماجو-رامی-ویدیچ- کامپانیارو
سمیر هندانوویچ

الانم 25 هزار تا سکه دارم بنظرتون چیکار کنم وایسم پک پیرمیوم جامبو بخرم یا برم سراغ دلالی یا چی؟ الانم که دفاع کردنو یاد گرفتم و بازیامو دارم پشت سر هم میبرم بازم خسته کننده میشه وقتی میبینم الان تایتلم بگیرم همش 11 هزار تا میده و باهاش کار خاصی نمیشه کرد
نطر شخصی خودم اینه یه تیمه قوی داشته باشی خیلی بهتره تا اینکه دو تا تیم ..میشه با بدنساز و کارت فیتنس هم خستگی رو اوکی کرد
البته این نظره منه شاید خیلی بگن دو تا تیم بهتره
میتونستی تیمتو قوی ببندی یعنی تیم اصلیتو و فک کنم یه پولیم واست میموند
دلالی خیلی خوبه ولی صبر و حوصله میخواد
راجب پک هم شانسه دیگه
من 10 تا پک باز کردم هیچی نبود
3 تا پک پشت هم باز کردم رویس ..آموبیانگ اینفورم...سرجیو راموس در اومد واسم و دیگه تیممو بستم
پس زیاد رو پک حساب وا نکن و اول سعی کن تیمتو جمع و جور کنی و بعد سکه اضافی واست میممونه بزار واسه پک وا کردن

كوستا در كنار لواندوفسكي بهترين مهاجم بازي هست. ون پرسي و فالكائو هم كندن استوريج هم پاي غير تخصصيش دو ستارست به درد نميخوره. نظر من رو ميخواي كوستا از همشون بهتره ولي اگوئرو هم مي ارزه :d
قویترین محاجم fut15 بدون شک ایباربو ـه:دی اینقدر بهم گل زد خریدمش وحشتناک عالیه! سرعتی شوت زن سر زن و...

دوستان این نسخه Ultimate Edition بازی که میفروشن تفاوت هاش توی FUT چی هست؟
40تا پک گلد معمولی اضافه تر توی قسمت التیمیت تیم میده البته با نسخه معمولی هم چند تا واسه شروع کار میده با نسخه معمولی هم میتونی التیمیت بزنی ولی نسخه التیمیت ادیشن پک بیشتر میده فرقش فقط همینه

چجوری میشه زود پول دراورد؟الان یه هفتس دارم بازی میکنم البته نه یه کله ولی پول زیر 10هزارتاس!
انلاینش که ارور میده فقط همین بخش ارور میده افلاینم که بازیکنام هی قراردادشون تموم میشه مجبورم پک اینا بخرم که قرار داشته باشه.

چجوری میشه زود پول دراورد؟الان یه هفتس دارم بازی میکنم البته نه یه کله ولی پول زیر 10هزارتاس!
انلاینش که ارور میده فقط همین بخش ارور میده افلاینم که بازیکنام هی قراردادشون تموم میشه مجبورم پک اینا بخرم که قرار داشته باشه.
پک باز نکن باید خیلی خوش شانس باشی بازیکن خوبی در بیاری
سیزن انلاین از همه بیشتر پول میده
قرارداد هم از ترد اکشن قسمت ترانسفر بخر دونه ای 200

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or