آخ آخ کردی کبابماینم تیم جدید بستم که واقعا حال میده بازی باهاش. دوستانی که با دفاع کردن مشکل دارن این 532 خیلی ترکیب خوبیه به شرط داشتن مهاجم تکنیکی سرعتی و هافبک پاسور دریبل زن.[/IMG]
آخه fut که به ریتینگ نیست! الان هافبک ایشون افتضاحه!! حملش البته خیلی خوبه هرچند که کمیستریشون پایین اومدهآخ آخ کردی کبابم
یعنی میشه منم پولم به این بازیکنا برسه
میشه بپرسم چرا هافبکا افتضاحن؟!!آخه fut که به ریتینگ نیست! الان هافبک ایشون افتضاحه!! حملش البته خیلی خوبه هرچند که کمیستریشون پایین اومده
تو fut 15 سرعت و قدرت بدنی خیلی مهم شده! ژاوی و راکیتیچ و اینیستا این فاکتورا رو ندارن!میشه بپرسم چرا هافبکا افتضاحن؟!!
من بجز زلاتان مسی و رونالدو اکثر بازیکن هارو امتحان کردم.
البته سبک بازی خیلی مهم تو انتخاب بازیکن. اما بازم نفهمیدن الان چیش افتضاحه!!b-)
g_s@
عزیز تیم بدی نداری منتهی الان مثلا چون شاکله اصلی دفاع رو PSG تشکیل میده نباید میراندا رو میگرفتی... اگه مثلا مارکینیوش رو میگرفتی خیلی بهتر بود. هم عضو پاریس هست هم این که هم وطن داوید لوئیز هست. ژاوی و راکیتیچ و اینیستا هم با بیل مچ نمیشن و کمیستری خوبی ندارن. بهتر بود که مثلا یه هافبک از رئال میگرفتی و مثلا رمزی بازیکن ولز رو میگرفتی. هم هافبک نسبتا خوبیه هم هموطن بیل هست...
به طور کلی کمیستری تیم جالب نیس...
همونطور که قبلا گفتم ساعت یا روز خاصی نداره هر وقت بز ea از کوه بره بالا میده اگه نره بالا نمیدهکسی میدونهjumbo premium gold pack چه روزی یا چه ساعتی میذارند؟