FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

اینم تیم جدید بستم که واقعا حال میده بازی باهاش. دوستانی که با دفاع کردن مشکل دارن این 532 خیلی ترکیب خوبیه به شرط داشتن مهاجم تکنیکی سرعتی و هافبک پاسور دریبل زن.
2ilnbk2.png
[/IMG]

اینم تیم جدید بستم که واقعا حال میده بازی باهاش. دوستانی که با دفاع کردن مشکل دارن این 532 خیلی ترکیب خوبیه به شرط داشتن مهاجم تکنیکی سرعتی و هافبک پاسور دریبل زن.
2ilnbk2.png
[/IMG]
آخ آخ کردی کبابم
یعنی میشه منم پولم به این بازیکنا برسه:(

آخه fut که به ریتینگ نیست! الان هافبک ایشون افتضاحه!! حملش البته خیلی خوبه هرچند که کمیستریشون پایین اومده
میشه بپرسم چرا هافبکا افتضاحن؟!!
من بجز زلاتان مسی و رونالدو اکثر بازیکن هارو امتحان کردم.
البته سبک بازی خیلی مهم تو انتخاب بازیکن. اما بازم نفهمیدن الان چیش افتضاحه!!b-)

به من که این مشکلات رو داشتم و آخرش پول یه بازیکن هم سابید به الک پک ندادن .

---------------------

واقعاً موندم دوستان چجوری همچین بازیکنایی میرخن ؟! :دی من خودمو کشتم 50 هزار سکه دارم الان . اونم بدون هیچ بازیکن درست حسابی , اومدم مثلا رو بازیکنایی که خریدم دلالی کنم و بفروشم دیدم چیزی به اون صورت به دست نیوردم .

واقعاً دمتون گرم ، ترو خدا اگه راه داره و ریا نمیشه منم راهنمایی کنید با پیام خصوصی :دی

میشه بپرسم چرا هافبکا افتضاحن؟!!
من بجز زلاتان مسی و رونالدو اکثر بازیکن هارو امتحان کردم.
البته سبک بازی خیلی مهم تو انتخاب بازیکن. اما بازم نفهمیدن الان چیش افتضاحه!!b-)
تو fut 15 سرعت و قدرت بدنی خیلی مهم شده! ژاوی و راکیتیچ و اینیستا این فاکتورا رو ندارن!

نه دوست عزیز به سبک بازی مربوطه. به نظر من هافبک تو FUT15 تو سیستم 532 باید هم پاسور خوبی باشه هم دریبل زن باشه چون با 5 دفاع نیازی به سرعت برای هافبک نیست. من قبول دارم این بازیکنها شاید تو سیستم 41212 یا 4222 یا انواع 433 خوب نباشن اما واسه 532 عالین هم work rate خوبی دارن هم vision عالی که باعث میشه مهاجمو در موقعیت گل قرار بدن.
در ضمن FUT15 همشم سرعت نیست مقدار زیادیشم تکنیکه.

g_s@
عزیز تیم بدی نداری منتهی الان مثلا چون شاکله اصلی دفاع رو PSG تشکیل میده نباید میراندا رو می‌گرفتی... اگه مثلا مارکینیوش رو می‌گرفتی خیلی بهتر بود. هم عضو پاریس هست هم این که هم وطن داوید لوئیز هست. ژاوی و راکیتیچ و اینیستا هم با بیل مچ نمیشن و کمیستری خوبی ندارن. بهتر بود که مثلا یه هافبک از رئال می‌گرفتی و مثلا رمزی بازیکن ولز رو میگرفتی. هم هافبک نسبتا خوبیه هم هموطن بیل هست...
به طور کلی کمیستری تیم جالب نیس...

g_s@
عزیز تیم بدی نداری منتهی الان مثلا چون شاکله اصلی دفاع رو PSG تشکیل میده نباید میراندا رو می‌گرفتی... اگه مثلا مارکینیوش رو می‌گرفتی خیلی بهتر بود. هم عضو پاریس هست هم این که هم وطن داوید لوئیز هست. ژاوی و راکیتیچ و اینیستا هم با بیل مچ نمیشن و کمیستری خوبی ندارن. بهتر بود که مثلا یه هافبک از رئال می‌گرفتی و مثلا رمزی بازیکن ولز رو میگرفتی. هم هافبک نسبتا خوبیه هم هموطن بیل هست...
به طور کلی کمیستری تیم جالب نیس...

ممنون در مورد دفاع بگم قابلیت دفاعی Miranda قابل مقایسه با Marquinhos نیس پس کمیستری رو فدای دفاع نمیشه کرد هر چند که الان هم خط بینشون زرد هست.
در مورد خط میانی چون بازیکن ها با خط دفاع سازش ندارن پس بهتر با هم داشته باشن که همه از بارسا هستن. در مورد بیل هم از شما که FUT باز هستی بعیده. رمسی همون خط زردی میده که الان همه هافبکها دارن پس لزوما فقط جز خراب کردن مابقی کمیستری کار دیگه نمیکنه.
بازیکن از زیال فقط مودریچ واسه اون پست خوبه که فعلا پولش نیست. در ضمن به جز miranda ما بقی بازیکنا با chemitry 10 دارن بازی میکنن. اون کمیستری 99 هم به خاطر بیل و نیمار هست که در پست غیر تخصصی هستن با chemistry 7 که از هر چی 10 هست سر ترن خدا وکیلی.:)

خيلي جالب بود برام امسال يك سيل عظيمي به فوت روي اوردند و اكثراً هم ماشالله تركوندن:d
ما كه چند ساله داريم بازي ميكنيم به اينها تو اواخر فوت سالهاي قبل هم نميرسيديم
:o

کسی میدونهjumbo premium gold pack چه روزی یا چه ساعتی میذارند؟
همونطور که قبلا گفتم ساعت یا روز خاصی نداره هر وقت بز ea از کوه بره بالا میده اگه نره بالا نمیده;))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوتا سوال
من همش بازیکنام مصدوم میشن وقتی فیتنسشون زیر80 بشه بهشون استراحت میدم اما بازم مصدوم میشن دکترهای مصدومیت رو همه رو خریدم ولی بازم مصدوم میشن چرا؟
سوال بعدی هم اینه که من کمیستری ایتم میذارم اصلا به اورال بازیکن اضافه نمیشه حتی یه دونه هم اضافه نمیشه کار خاصی باید بکنیم تا اضافه بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or