FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

همونطور که قبلا گفتم ساعت یا روز خاصی نداره هر وقت بز ea از کوه بره بالا میده اگه نره بالا نمیده;))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوتا سوال
من همش بازیکنام مصدوم میشن وقتی فیتنسشون زیر80 بشه بهشون استراحت میدم اما بازم مصدوم میشن دکترهای مصدومیت رو همه رو خریدم ولی بازم مصدوم میشن چرا؟
سوال بعدی هم اینه که من کمیستری ایتم میذارم اصلا به اورال بازیکن اضافه نمیشه حتی یه دونه هم اضافه نمیشه کار خاصی باید بکنیم تا اضافه بشه؟
نذار فیتنس بازیکنها زیر 90 بیاد. بهترین حالت بعد از دو بازی، یه بازی استراحت دادنه. البته بعضی از بازیکن‌ها احتمال مصدومیتشون بالاست... تو ویزگیهاشون هم نگاه کنی نوشته.
کمیستری ایتم، اورال بالا نمیبره فقط بسته به نوع ایتمی که اعمال میکنی مثلا قابلیت شوت یا پاس بازیکن بوست میشه که میزان اونم بستگی به میزان کمیستری تیمت داره.

آخرین ویرایش:
دوتا سوال
من همش بازیکنام مصدوم میشن وقتی فیتنسشون زیر80 بشه بهشون استراحت میدم اما بازم مصدوم میشن دکترهای مصدومیت رو همه رو خریدم ولی بازم مصدوم میشن چرا؟
سوال بعدی هم اینه که من کمیستری ایتم میذارم اصلا به اورال بازیکن اضافه نمیشه حتی یه دونه هم اضافه نمیشه کار خاصی باید بکنیم تا اضافه بشه؟
مصطفی اولا نزار بیاد زیر 90 .وقتی بازیکن ات تو 80 بازی شروع می کنه اواخر نیمه دوم کاملا نفس اش تموم شده و احتمال مصدومیت عضله اش هر لحظه هست.مخصوصا بازیکن هایی که احتمال مصدومیت اش بالا هست و تو مشخصاتش نوشته شده.سعی کن کاملا چرخشی از بازیکن هایت استفاده کنی تا همیشه تو آمادگی خوبی قرار داشته باشند
تو مورد دوم اصلا قرار نیست کمستری آیتم اورال بازیکن عوض کنه.وقتی اون آیتم روی بازیکن فعال کنی اون مشخصاتش پیشرفت می کنه و تو اون مشخصات در داخل بازی بهتر عمل می کنه اما از نظر عددی هیچ تفاوتی ایجاد نمی کنه

میشه بپرسم چرا هافبکا افتضاحن؟!!
من بجز زلاتان مسی و رونالدو اکثر بازیکن هارو امتحان کردم.
البته سبک بازی خیلی مهم تو انتخاب بازیکن. اما بازم نفهمیدن الان چیش افتضاحه!!b-)

داداش من مخلصتم این ورد جادوتو به ما هم بگو
نکنه شما هم با توسل به ائمه اطهار سکه بدست میاری (آخه بچه های معتقد زیاد داریم ما) :d
خلاصه اینجوری که شما میگی حتما الان Div 1 رو 40 بار قهرمان شدی
ولی جدا از شوخی سعی کن بازیکن فیزیکی استفاده کنی تو هافبک بهتر نتیجه میگیری

----------------

منم که کلا squad رو همینجوری شبی 7 - 8 هزارتا از بازی در میارم غوت قالبم نان و نمکه :d
اگخ اینجوری ادامه بدم از ea خواهش کنم سرورای فیفا 15 رو تا 2025 خاموش نکنن میتونم اون موقع قسطی روبنو بخرم

تو آلتیمت اینا چرا طوری نکردن که بشه بازیکن رو تغییر داد جاشو ..قبل بازی نمیشه و فقط تو بازی میشه این کارو کرد ..راهی هست قبل بازی بشه ؟؟ تو سیسن از اول میشه ولی
راهی هست بشه درست کرد و تو بازی فقط روش کلیک کرد ترکیب اونطوری شه ؟؟
منظورم اینه که مثلا همه رو چید تو دفاع یا ...
خیلی رو اعصابه ..تو بازی بخوای هر بار این کارو تکرار کنی

آخرین ویرایش:
آقا یه توضیح بدم واسه کارت‌های staff مثل مربی‌ از انواعش. این کارتها هیچ کاری انجام نمیدان تو کلاب یعنی‌ مثلن وقتی‌ مربی‌ یا دکتر مربوط به سر یا زانو تو تیمتون دارین این بدین معنی‌ نیست که بازیکنها تو اون قسمت قویتر میشن یا اینکه مصدوم نمی‌شن. اون کارتها فقط وقتی‌ به درد میخورن که مثلا شما کارت مربی‌ fitness که روش نوشته ۱۵% دارید.و بعد بازیکنتون فیتنسش می‌شه ۵۰. در این حالت اگر کارت ۱۵% مربی‌ fitness داشته باشید تو کلاب و کارت سیلور fitness که +۴۰ هست بخرید با apply کردن اون روی بازیکنتون بجای ۵۰+۴۰=۹۰، fitness جدید اونو یکم بیشتر می‌کنه و می‌شه:۵۰+(۰،۱۵*۴۰+۴۰)=۹۹% یعنی‌ ۱۲ تا بیشتر بهتون میده. یعنی‌ کارت بجای ۴۰ می‌شه ۵۲.
این قانون واسه مربی‌ و کارتهای کانترکت هم هست همچنین واسه تمامی‌ staff. پس سعی‌ کنید الکی‌ چیزی نخرید چون لزوما هیچ نیازی به این افزایشها نیست و به راحتی‌ می‌تونید بجای مثلا کارت fitness ۴۰ کارت گلد ۶۰ بخرید. این موضوع دقیقا واسه انواع دکتر هم درسته.

- - -ویرایش - - -

داداش من مخلصتم این ورد جادوتو به ما هم بگو
نکنه شما هم با توسل به ائمه اطهار سکه بدست میاری (آخه بچه های معتقد زیاد داریم ما) :d
خلاصه اینجوری که شما میگی حتما الان Div 1 رو 40 بار قهرمان شدی
ولی جدا از شوخی سعی کن بازیکن فیزیکی استفاده کنی تو هافبک بهتر نتیجه میگیری

----------------

منم که کلا squad رو همینجوری شبی 7 - 8 هزارتا از بازی در میارم غوت قالبم نان و نمکه :d
اگخ اینجوری ادامه بدم از ea خواهش کنم سرورای فیفا 15 رو تا 2025 خاموش نکنن میتونم اون موقع قسطی روبنو بخرم

سلام دوست عزیز چند صفحه قبلتر گفتم چجوری پول دار شدم.
ممنون واسه راهنماییت. حرفت درسته بازیکن قدرتی‌ خیلی‌ کارایی بالا داره اما نه تو ترکیب ۵۳۲ که همیشه یه مدافع آزاد داری که همه‌‌جا تو یه سوم دفاع پوشش میده و واقعا فضاهای موجودو می‌بنده. به نظر من با کمبود حمله و میانه تو این سیستم نیاز به بازیکن بازیساز هست که از کمترین امکان بیشترین سودو ببری و روی هر حمله موقعیت گٔل بسازه. شماهم ژاوی و راکیتیچ و اینیستا امتحان کنید خیلی‌ کارایی دارن تقریبا ۹۰% پاس‌ها و مخصوصا پاس تو عمق زمینی‌ موقعیت گٔل می‌شه و این به خاطره vision بالایی‌ هست که این بازیکن‌ها دارن که به ترتیب ۹۴، ۸۷، ۹۳ هستش.

با سلام بچه ها یه بازیکنی یا یه چیزی بگید که نوسان قیمت داشته باشه بشه خرید و فروشش کرد یکم coin جمع کرد من div1 سینگل رو رفتم و الان هم div6 آنلاین هستم ولی هیچی coin ندارم (نزدیکه 50k ) دلمون رویس میخواد خوب و چون نمیتونم fifa point بگیرم با توجه به ریجن کسی رو میشناشید coin داشته باشه
(جواب اینو pm بدید:d) با تشکر :bighug:

اما بازم مصدوم میشن دکترهای مصدومیت رو همه رو خریدم ولی بازم مصدوم میشن
دکترا ربطی به مصدوم شدن ندارن! اونا رو کارتای ضد مصدومیت تاثیر دارن!
قرارداد رو مثال میزنم! شما بازیکنیت هست که قراردادش تموم شده! میخوای یه قرارداد 13 تایی روش بزاری! بخاطر مربی تیمت که 3% تاثیر کانترکت داشته و چندتا staff که مثلا رو هم 25% تاثیر داشتن در نتیجه کارت 13 قراردادیت میشه مثلا 15 تا!
هم مربی اصلی تیم هم staff ها تنها کاراییشون همینه! اینی که میگم حدس نیست تو توضیحات خود ea هست
البته مربی رو کمیستری هم تاثیر داره از fut14

دوستان این jumbo pack gold هم درصد اینکه بازیکن درست حسابی در بیاد از توش مثل همون پریمیوم گلد هست ؟

چقدر احتمال داره بازیکنی با ارزش بالاتر از قیمت پک در بیاد ؟

هرچند Div 1 رو ببریم پک میده ولی قابل استفاده نیست ، همون پولیش هم من تا حالا متاسفانه ندیدم بیاد استور . گفته بودن امروز فردا میاد ولی نیومد هنوز ( 19-20 اکتبر احتمال داده بودن )

ممنون از دوستان که جواب سوالهای منو دادن
توی فیفاهای قبلی فیتنس زیر 75 میومد مصدوم میشدن ولی الان همینجور که شما گفتید زیر 90 بیاد مصدوم میشن=((
در مورد کمیستری استایل هم توی امار هم که نشون نمیده فلان مقدارش رفته بالا اینجور که شما میگید اون ایتم در عملکردش تاثیر میذاره؟:-/کلا کمیستری ایتم الکی نیست پس؟:-/

دوستان این jumbo pack gold هم درصد اینکه بازیکن درست حسابی در بیاد از توش مثل همون پریمیوم گلد هست ؟

چقدر احتمال داره بازیکنی با ارزش بالاتر از قیمت پک در بیاد ؟

هرچند Div 1 رو ببریم پک میده ولی قابل استفاده نیست ، همون پولیش هم من تا حالا متاسفانه ندیدم بیاد استور . گفته بودن امروز فردا میاد ولی نیومد هنوز ( 19-20 اکتبر احتمال داده بودن )
جایی نوشته پک jumbo امشب ساعت 9 یا 11 میذارند

10 تا وا کردم بهترین جروینهو بود :|
پشیمون شدم
من تو پک گلد 7500 رویس در آوردم ..بازیکن اینفورم در آوردم ولی ...
:|
پس من اصلا باز نمیکنم همینجوری پول ندارم برم 15000 بدم پک باز کنم
اقا یه cm تو ایتالیا 20000 بگین.
به نظرتون جمع کنم ویدال بگیرم یا مارکیسیو بگیرم؟

پس من اصلا باز نمیکنم همینجوری پول ندارم برم 15000 بدم پک باز کنم
اقا یه cm تو ایتالیا 20000 بگین.
به نظرتون جمع کنم ویدال بگیرم یا مارکیسیو بگیرم؟
سکهتو جمع کن پوگبا رو بگیر ( یه چیزی تو مایه های یحیی توره هست یا بهتر حتی ... )
ویدال هم خوبه ولی پوگبا بهترینه تو اون پست
گرون هست ولی ارزش داره ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or