FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان بنده تازه به این بخش یولتیمیت امدم چند سوال دارم
الان بازیکنم مصدوم شده چطوری خوبش کنم؟

بازیکنا هر موقع از فصل میشه خرید؟
لواندوفسکی همین اولین کار گرفتم کار درستی کردم؟
قضیه این سکه ها چیه و چطوری میشه تهیه کرد؟

[h=1][/h]

hey rookie whats up :D
باید ببینی کدوم قسمتش آیب دیده بعد از بخش ترانسفر قسمت healing اونو انتخاب کنی و بخری
آره همیشه میتونی خرید کنی
اون تاثیری نداره نهایتش برای 3 تا بازی هست به من اول نویر رو میداد نگرفتم گذاشتم بعدا بگیرم دیگه نمیده
fifa coin ها رو میتونی بخری از psn ولی سکه های دیگه رو باید با بازی کردن و بردن جام ها بدست بیاری تا لولت بالاتر بره

لوادونسکیت قرضیه بعد سه بازی میپره
بازیکن مصدوم رو بذار توی قسمت res(کنار هفت نفر ذخیره)بعد بازی کن بعد سه بازی میشه ازش استفاده کرد
سکه هم پول بازیه میتونی با بازی کردن و گرفتن جام سکه در بیاری یا با psn card پک باز کنی و ایتمهاشو توی ترد بازی بفروشی

- - -ویرایش - - -

آقا من والین بارمه دارم التیمیت میزنم.
جریانه پک ها چیه؟
چند روز یه بار میده؟
کدوم نسخه رو گرفتی؟
اگه معمولی گرفتی که پک نمیده دیگه بهت فقط واسه اولین بار بهت میده
پک هم توش بازیکن مربی قرارداد و..... توشه

آقا چه راحت میشه بازیکن گرفت!
من با 3500سکه 9 تا بازیکن گلد بین 75 تا 80 گرفتم!
بازیکن داریم تا بازیکن یه بازیکن هست قیمتش 350 سکه هست ولی یکی 2.0000.000 سکه بستگی داره کلا وگرنه راحت میشه با 300تا350 سکه یه بازیکن خرید

من کلی بازیکردم رسیدم devision 6 ارزش کل تیمم به 50000 نمیرسه اونوقت یه reus قیمتش 200000 هست این بازیکنا رو چطور باید بخرم ؟ کسایی که خریدن همه پول دادن ؟

من کلی بازیکردم رسیدم devision 6 ارزش کل تیمم به 50000 نمیرسه اونوقت یه reus قیمتش 200000 هست این بازیکنا رو چطور باید بخرم ؟ کسایی که خریدن همه پول دادن ؟
یا باید بازیکنی یا سکه بخری یا پک باز کنی که اینم شانسیه

دلالی بهترین راه برای کسب درامد و سکه هست . من وارد نیستم هنوز . سنگین ترین دلالیم این بود که دیروز کروس رو 14 هزار سکه خریدم امروز قیمتش کلا رفته بود بالاتر یکم و کمترین معامله کروس 15.500 بود .

راحت 16 هزار تا فروختمش و سود کردم .

خوش به حال اون حرفه ای هاش واقعاً :دی

دلالی بهترین راه برای کسب درامد و سکه هست . من وارد نیستم هنوز . سنگین ترین دلالیم این بود که دیروز کروس رو 14 هزار سکه خریدم امروز قیمتش کلا رفته بود بالاتر یکم و کمترین معامله کروس 15.500 بود .

راحت 16 هزار تا فروختمش و سود کردم .

خوش به حال اون حرفه ای هاش واقعاً :دی

منم زیاد وارد نیستم ولی سعی کن صبح بری تو ترانسفر مارکت بعد یکسری بازیکن رو سرچ کن و بعد کمترین buy now بازیکن رو ببین بعدش ببین اگه 600 تا 700 تا زیر buy now داره خرید و فروش میشه بخر و شب حدود 100 تا 200 تا بالاتر از کمترین buy now قرار بده برا مثال صبح نم javi Martinez رو 5000 سکه خریدم و امشب حدود 6400 سکه فروختم کلا بازیکن هایی که نوسان قیمت دارن و زیر 10k هستن خریداری کن چون بیشتر سود میدن و با توجه به 5درصد مالیات ea بازیکن های گرون 5 درصد از کل قیمت کم میشه که خیلی سکه میشه البته خودمم تازه یاد گرفتم چونdiv1 single رو گرفتم والان div6 online هستم ولی هیچی پول ندارم بهترین کار خرید fifa point یا دلالی هستش که دلالی واقعا حوصله میخواد ولی باحال هستش

دروازبان براي ليگ اسپانيا با قيمت كم كي خوبه بگيرم؟تا ٥٠٠٠
اين دروازبان مكزيك رو گرفتم ولي خيلي سوتي ميده .. كلا داغون
به نظر من بهترین دروازه بان برای لیگ اسپانیا, براوو دروازه بان بارسلونا هستش! قیمتشو دقیق یادم نیست ولی یادمه قیمتش دور و بر همین 5000 هزار تا بود.

دروازه بان خوبیم هست.

دوستان حرفه ای یکم راجع به این متد دقیقه 59 توضیح میدین؟؟؟؟

دوست عزیز با چیزهایی که من خوندم چند روز اخیر بهتر ازین متودها استفاده نکنی چون EA به شدت داره BOT هارو کنترل و بن میکنه. فعلا دلالی در حد کمش مثکه مشکل نداره اما در آمار بالا هم چند نفری بن شدن بدون استفاده از بات که حدسها بر این هست که الگو تعریفی واسه اون نرم افزار EA نمیتونه تشخیص بده که BOT هست یا انسان.

دوستان بازیکنم کارت قرمز گرفته این ارور میده تو رست هم گذاشتم فایده نداره بعد یک سوال دیگه چرا دربازه بانی که تازه گرفتم (اونی که تو ذخیره هست الان)
چرا یک علامت بغل اسمش هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or