FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان بازیکنم کارت قرمز گرفته این ارور میده تو رست هم گذاشتم فایده نداره بعد یک سوال دیگه چرا دربازه بانی که تازه گرفتم (اونی که تو ذخیره هست الان)
چرا یک علامت بغل اسمش هست؟

این چیزی که گفته اصلا ربطی به کارت قرمز نداره مربوط میشه به همون دروازه بانت که رو نیمکته!
قراردادش تموم شده باید براش قرارداد بخری.

دوستان بازیکنم کارت قرمز گرفته این ارور میده تو رست هم گذاشتم فایده نداره بعد یک سوال دیگه چرا دربازه بانی که تازه گرفتم (اونی که تو ذخیره هست الان)
چرا یک علامت بغل اسمش هست؟
بازیکنت که اون علامت روشه قرارداد نداره

دوستان من تازه کارم...لطفا راهنمایی کنین
بازیکنایی که میخرم قراردادشون بعد 5.6بازی تمام میشه!باید چه کنم؟فقط باید از کارت contractاستفاده کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
چجور میشه بازیکن خرید که همیشه تو تیم باشه نه اینکه بعد 5 بازی نشه استفادش کرد
باریکنایی که مصدوم میشن رو باید چیکار کنم بجز استفاده از کارت هیل دیگه چه راهی هست؟؟؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دوستان من تازه کارم...لطفا راهنمایی کنین
بازیکنایی که میخرم قراردادشون بعد 5.6بازی تمام میشه!باید چه کنم؟فقط باید از کارت contractاستفاده کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
چجور میشه بازیکن خرید که همیشه تو تیم باشه نه اینکه بعد 5 بازی نشه استفادش کرد
باریکنایی که مصدوم میشن رو باید چیکار کنم بجز استفاده از کارت هیل دیگه چه راهی هست؟؟؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
میتونی قرار داد های 28 تایی بخری واسشون که دیرتر قراردادهاشون تموم بشه وقتی هم مصدوم شدن بذار کنار ذخیره ها توی قسمت res

تو 15 نمیشه به این راحتی ها از این BOT ها استفاده کرد..یعنی اصلا نمیشه
شما مطمئن باشین یکی یه بارم استفاده کنه ea بنش میکنه ..تازگی یه سری کلیپ در اومده یارو یه دکمه رو میزنه تو برنامه مشخص میکنه چقدر سکه میخواد بعد سری به تیمش اضافه میشه ..یه سری هم زود باور فک کردن الان به سکه میرسن و میرن الکی خرج میکنن ..همین دلالی هم اگه زیاد انجام شه و شک کنن اخطار میدن ..حالا این درست نیس اخطار بدن واسه کاری که خود یوسر انجام میده ولی نشون میده که حواسشون کامل جمع هست و به نظرم خیلی خوبه اینطوری

والا من فكر نميكنم به اين سختي باشه و بن كنن وگرنه شما فكر كن من تو div 7 بودم، يه بازي حريفم نوير و روبن و ريبري و لام و شوايني و گوتزه و همه رو داشت تازه نيمه دوم رويسو آورد تو
خب اين مطمئنا گنج پيدا نكرده كه تا حالا خيلي اينجوري ديدم،
من كه نميدونم چجوريه شانس ندارم يه بازيكنو پايين ترين قيمت ميخرم بعد يهو يك ساعت بعد قيمت اون بازيكن مث گوشياي سامسونگ افت ميكنه ، شانس منه

والا من فكر نميكنم به اين سختي باشه و بن كنن وگرنه شما فكر كن من تو div 7 بودم، يه بازي حريفم نوير و روبن و ريبري و لام و شوايني و گوتزه و همه رو داشت تازه نيمه دوم رويسو آورد تو
خب اين مطمئنا گنج پيدا نكرده كه تا حالا خيلي اينجوري ديدم،
من كه نميدونم چجوريه شانس ندارم يه بازيكنو پايين ترين قيمت ميخرم بعد يهو يك ساعت بعد قيمت اون بازيكن مث گوشياي سامسونگ افت ميكنه ، شانس منه
ببین احتمالا اون علاوه بر پک وا کردن و خرید فروش بیشتر تو آفلاین سیسن بازی کرده ..واسه همون تازه داره آنلاین میزنه دیوسن 7 هست ...شما پک وا کنی شانس دیگه ..یهو دیدی رونالدو در اومد ..همین یه دونه پک وا کردن دیگه کاری کرد یه شبه راه 100 ساله رو بره پس نباید بگیم از نرم افزاری استفاده کرده یا ...
من یه کلیپ دیدم تو یوتیوب عرب بود طرف 47.000 پوینت داشت بعد پک وا میکرد فک کن این یه رویس کم کمش گیرش میاد دیگه
من خودم تیمم رو با همین پک وا کردن بستم ( فروختن بازیکنای پک )
فک کن تو این همه پک وا کردن یه رویش در بیاد یا ابراهیم اویچ ...با فروش اینا راحت میتون تیمشو کامل کنه
و اینکه حالا اینا که میگی ..نوئرو و اشنایدر و ریبری قیمتاشون زیاد بالا نیس..اکثرا رو همین 200 تا سکه میچرخن ..یه ذره بیشتر حالا
ولی خیلیارو دیدم رونالدو و مسی رو با هم داشتن و بهترینای اسپانیا
بازم میگم به نظرم امسال نمیشه از چیزی استفاده کرد تو بازی بخصوص نرم افزار یا چیزی ...

- - -ویرایش - - -

دوستان من میخوام با فیفا پوینت چنتا پک باز کنم. بنظرتون بهترین زمان برای اینکار چه وقتیه؟ صبر کنم تا جامبو بده یا فرقی نمیکنه؟

همه چی به شانسته
پک جومبو فقط احتمالش بیشتر بازیکن خوب گیرت بیاد
وگرنه من خودم پک 7500 رو بهت پیشنهاد میکنم ..من از جومبو تا حالا چیزی گیرم نیومده ولی از 7500 بیشتر سود کردم
به نظرم همینو وا کن

دوستان من میخوام با فیفا پوینت چنتا پک باز کنم. بنظرتون بهترین زمان برای اینکار چه وقتیه؟ صبر کنم تا جامبو بده یا فرقی نمیکنه؟
هروقت میخوای باز کن همش شانس!
من دیروز 2.000 باز کردم بهترینش مکسول(اینفورم) و لوکاکو و ویلشر و لمپارد دراومد

دوستان چطوری بازی کن بخریم زیاد تو تیم بمونه هر بازی کنی میخریم بعد چند بازی میره :|
بالانس کردن EA هم تو حلقم سرچ کردم یه منتخب جهان افتاد جلوم طرف دلش واسم سوخت بعد از نیمه اول لفت داد .ممنون میشم یک خورده از تجربه هاتون بگید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or