kanway
کاربر سایت
این چیزی که گفته اصلا ربطی به کارت قرمز نداره مربوط میشه به همون دروازه بانت که رو نیمکته!
قراردادش تموم شده باید براش قرارداد بخری.
میتونی قرار داد های 28 تایی بخری واسشون که دیرتر قراردادهاشون تموم بشه وقتی هم مصدوم شدن بذار کنار ذخیره ها توی قسمت resدوستان من تازه کارم...لطفا راهنمایی کنین
بازیکنایی که میخرم قراردادشون بعد 5.6بازی تمام میشه!باید چه کنم؟فقط باید از کارت contractاستفاده کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
چجور میشه بازیکن خرید که همیشه تو تیم باشه نه اینکه بعد 5 بازی نشه استفادش کرد
باریکنایی که مصدوم میشن رو باید چیکار کنم بجز استفاده از کارت هیل دیگه چه راهی هست؟؟؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
میتونی قرار داد های 28 تایی بخری واسشون که دیرتر قراردادهاشون تموم بشه وقتی هم مصدوم شدن بذار کنار ذخیره ها توی قسمت res
قسمت ترد و ترانسفرازکجا قراداد 28تایی بخرم؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بازیکن و ایتم میخرندذوستان قضیه این بات ها و سخت گیری EA روشون چیه؟ این باتا چیکار می کنن دقیقا؟
ببین احتمالا اون علاوه بر پک وا کردن و خرید فروش بیشتر تو آفلاین سیسن بازی کرده ..واسه همون تازه داره آنلاین میزنه دیوسن 7 هست ...شما پک وا کنی شانس دیگه ..یهو دیدی رونالدو در اومد ..همین یه دونه پک وا کردن دیگه کاری کرد یه شبه راه 100 ساله رو بره پس نباید بگیم از نرم افزاری استفاده کرده یا ...والا من فكر نميكنم به اين سختي باشه و بن كنن وگرنه شما فكر كن من تو div 7 بودم، يه بازي حريفم نوير و روبن و ريبري و لام و شوايني و گوتزه و همه رو داشت تازه نيمه دوم رويسو آورد تو
خب اين مطمئنا گنج پيدا نكرده كه تا حالا خيلي اينجوري ديدم،
من كه نميدونم چجوريه شانس ندارم يه بازيكنو پايين ترين قيمت ميخرم بعد يهو يك ساعت بعد قيمت اون بازيكن مث گوشياي سامسونگ افت ميكنه ، شانس منه
دوستان من میخوام با فیفا پوینت چنتا پک باز کنم. بنظرتون بهترین زمان برای اینکار چه وقتیه؟ صبر کنم تا جامبو بده یا فرقی نمیکنه؟
هروقت میخوای باز کن همش شانس!دوستان من میخوام با فیفا پوینت چنتا پک باز کنم. بنظرتون بهترین زمان برای اینکار چه وقتیه؟ صبر کنم تا جامبو بده یا فرقی نمیکنه؟