FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

این اینفورم ها چه فرقی دارن با اصلیا؟چه چیزهاییشون اپگرید میشه؟

هردفعه که اینفورم میاد ، یک اورال به کارت قبلیش اضافه میشه . قدرت های بازیکن ها افزایش پیدا میکنه . اگر دفاع باشه ، دفاع کردن ، سر زدن ، فیزیک بدنی و Pace میره بالا . اگر هافبک باشه ، پاس دادن ، شوت زدن ، دریبل و Pace میره بالا . اگرم هجوم باشه مثل هافبک قدرتش میره بالا . ( البته اگر تو هافبک ، هافبک دفاعی باشه طرف ، دفاع کردنش هم میره بالا .

اینایی که گفتم مثال بود . ممکنه مثلا بعضی از اینا افزایش پیدا نکنه اما تو چند کار دیگه ، بازیکن قوی تر بشه .

یه لینک میزارم ، از اینجا میتونی بری قدرت یارا رو ببینی و همچنین اینفورم هاشون رو بررسی کنی .

آخرین ویرایش:
واسه کسی دیگه هم اینطوریه که آلتمیت باز نشه بعضی اوقات یا ارورای عجیب غریب بده که سرور شلوغه ؟؟ یا وسط بازی یا آخر بازی قطع شه ؟؟
نمیفهمم مشکل از نتمه یا نه از سروارس !
پینگک که خیلی خوبه نه تایم اوت داره نه هیچی
وقتی هم بازی قطع میشه وصلم به سرورا و میبینم زده 3..0 باختم ..خیلی رو اعصاب این موضوع
مفت کلی باخت تا حالا اینجوری زده واسم :|

آخرین ویرایش:
واسه کسی دیگه هم اینطوریه که آلتمیت باز نشه بعضی اوقات یا ارورای عجیب غریب بده که سرور شلوغه ؟؟ یا وسط بازی یا آخر بازی قطع شه ؟؟
نمیفهمم مشکل از نتمه یا نه از سروارس !
پینگک که خیلی خوبه نه تایم اوت داره نه هیچی
وقتی هم بازی قطع میشه وصلم به سرورا و میبینم زده 3..0 باختم ..خیلی رو اعصاب این موضوع
مفت کلی باخت تا حالا اینجوری زده واسم :|
اره داداش من همین دیروز ۳تا باخت برام زد سر همین ارور

کسی هر زمان تونست با پشتیبانی ea حرف بزنه..من که میرم اون قسمت اصلا کسی نیست بهش بگم نمیدونم چرا و مشکل چیه ( هر کی تونست حتما بهشون بگه این مشکلو )!
البته اگه مشکل از داخل نباشه ....

باگ های افتضاحه بازی کم بود قطع شدن وسط بازی هم اضافه شد :(

طرف میاد تیم منگول اباد کچول میبنده و با سرعت هرچه تمام دفاع دریبل میکنه و گــــــــــــــــــــــــــــل :|
کلا فیفا امسال رو مخه

امروز با یکی بازی کردم مسی نیمار کاستاو..داشت فقط میخواست از باگ استفاده کنه و باخت :)) در صورتی که با یکم پاسکاری راحت بازی میبرد
imgupload.php

imgupload.php

دوستان واسه اینکه بازیکنای اصلیم تو مسابقات آنلاین خسه نباشن و انرژیشون کامل باشه ، بخوام تو بخش آفلاین با یه سری بازیکن در پیت بازی کنم که اونا استراحت کنن ، از هماهنگی تیم کم نمیکنه ؟

منظورم اینه که تعداد بازی تیم با ترکیب اصلی و بازیکنای اصلیم روی هماهنگی تاثیر داره واقعاً یا نه همچین چیزی نیست ؟

چون با هر بازی بازیکنا داغون میشن از هستگی ، بخوام مسابقه بعدی هم با اونا انجام بدم یکی یکی مصدوم میشن از خستگی .

کلاً پیشنهادتون واسه این مورد چی هستش ؟

تازه به جمع معتادین آلتیمیت پیوستم یکم تازه کارم :دی

تیم رو بستیم رفتم برا اولین بار آنلاین بزنم حریف رو کشته بودم 1-0 هم بود , تا فردا هم گل نمیزد . دقیقه 60 خارج شد از بازی و کانکشن با EA قطع شد ! :|

یا نت ما دیگه خیلی داغونه ، یا سرورا EA خیلی مشکل دارن ! 4 ساعت بازی کردم آفلاین هیچی نشد ، اد وسط بازی آنلاین قطع شد :|

بعد هم یه ارور داد که چون کامل انجام ندادی بازی رو ازت نمیدونم سکه کم میشه واسه بازیا بعد یا همچین چیزی ...

لعنت به این شانس

دوستان واسه اینکه بازیکنای اصلیم تو مسابقات آنلاین خسه نباشن و انرژیشون کامل باشه ، بخوام تو بخش آفلاین با یه سری بازیکن در پیت بازی کنم که اونا استراحت کنن ، از هماهنگی تیم کم نمیکنه ؟

منظورم اینه که تعداد بازی تیم با ترکیب اصلی و بازیکنای اصلیم روی هماهنگی تاثیر داره واقعاً یا نه همچین چیزی نیست ؟

چون با هر بازی بازیکنا داغون میشن از هستگی ، بخوام مسابقه بعدی هم با اونا انجام بدم یکی یکی مصدوم میشن از خستگی .

کلاً پیشنهادتون واسه این مورد چی هستش ؟

تازه به جمع معتادین آلتیمیت پیوستم یکم تازه کارم :دی

دوست عزیز شما باید تو FUT حتما 2 تا تیم داشته باشی ....مثال :من وقتی با تیم سری آ بازی میکنم ..تیم بوندسلیگا رو تو ذخیره میزام تا استراحت کنن ..با هر تیم 2 بازی انجام میدم بعد میزارم استراحت کنن....من خودم 2 تا تیم دارم و همیشه بازیکن ها سر حال هستن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or