FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان معمولا چه ساعت هایی از روز پک جامبو طلایی میده ؟؟
بعد سوال مهم دیگه اینکه پک های گلد رو چه زمانی از هفته و چه ساعتی باز کنیم بازیکن گرون قیمت شانسی میده ؟؟

کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

من برای شروع لیگ ایتالیا کامل ساختم و به نظر شما الان به سراغ کدوم لیگ برم؟انگلیس و یا اسپانیا یا المان؟
لیگ ایتالیا کلا با 50000 تا میشه یه چیز خوب زد که منم با همون قدر زدم.الان که دیگه دغدغه بازیکن ندارم میخوام برم سراغ لیگ اصلی که میخوام بسازم.
همون ایتالیا رو ادامه بده

- - -ویرایش - - -

بعد هر بازی که نوار استقامت بازیکنام کم میشه چیکار باید کرد دوباره تا اخر شارژ بشه؟بازی بعدیش نوار هر کدوم نصفه و نیمس زود خسته میشن!
مثه بازی واقعی هست دیگه هر بازی ای که بازیکنان میکنن اسقامتشون کم میشه باید بذاریتشون ذخیره مربی فیتنس هم بخری وقتی میذاری فیتنس بیشتر انرژیشون پر میشه

- - -ویرایش - - -

کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk
شانسیه یهو ea بزش از کوه بره بالا میده نره بالا نمیده :d

- - -ویرایش - - -

10$ پک باز کردم بهترین بازیکنی که داد آلکاسر مهاجم والنسیا بود :)) عجب حماقتی کردم 5$ میذاشتم روش میرفتم Child Of Light می گرفتم :|
پک باز کردن بشدت شانسیه یه زمانی منو مهدی هر هفته کارمون این بود شپش هم در نمیومد:))

دیگه دارم خل میشم از دست سیستم مضخرف فیفای امسال
دفاع بشدت سخت شده دروازه بانا هم خیلی خیلی راحت گل میخورن
یعنی چی آخه یارو آنلوگو میگیره با سرعت از وسط زمین میاد همه رو جا میزاره گل میزنه
من دیگه انقدم دفاعم ضعیف نبود اینجا مثل بنز میبازم دیگه حرصم داره در میاد آخه دفاع من اصلا سمت توپ نمیره همش سایه رو تکل میکنه خل شدم
جالبه این قضیه تو آلتیمیت خیلی بیشتره اون یه ذره لگ انگار خیلی تاثیر داره
دفاعم دانته و سانتانائن
کسی یه راه حل داره????
Contain میکنم راحت از بغلم رد میشه تکلم میکنم stand tackle همش اشتباهی یه ور دیگه تکل میکنه
اگرم با سرعت یهو مسیر توپو عوض کنه که دیگه بازیکنم سوووووووت میشه اصلا ترمز ندارن

دیگه دارم خل میشم از دست سیستم مضخرف فیفای امسال
دفاع بشدت سخت شده دروازه بانا هم خیلی خیلی راحت گل میخورن
یعنی چی آخه یارو آنلوگو میگیره با سرعت از وسط زمین میاد همه رو جا میزاره گل میزنه
من دیگه انقدم دفاعم ضعیف نبود اینجا مثل بنز میبازم دیگه حرصم داره در میاد آخه دفاع من اصلا سمت توپ نمیره همش سایه رو تکل میکنه خل شدم
جالبه این قضیه تو آلتیمیت خیلی بیشتره اون یه ذره لگ انگار خیلی تاثیر داره
دفاعم دانته و سانتانائن
کسی یه راه حل داره????
Contain میکنم راحت از بغلم رد میشه تکلم میکنم stand tackle همش اشتباهی یه ور دیگه تکل میکنه
اگرم با سرعت یهو مسیر توپو عوض کنه که دیگه بازیکنم سوووووووت میشه اصلا ترمز ندارن
2 تا دفاع سرعتی بزار یا 5 دفاعه بازی کن
کیه لینی و Barzagli بزار عالیه

من بازیکنامو 7 8 مچ گذاشتم ذخیره ولی وقتی دوباره اوردمشون استقامتشون پر نشده بود!مربی فیتنسم دارم چیکار کنم؟
الان تیمم شده لشکر شکست خورده:d10 دقیقه بازی میکنن کم میارن

من خودمم نمیفهمم رو چه حسابی میخواستم برم سمت انگلیس!
2 روزه اینفورم کیلینی اومده از 190k امروز رسیده به 110k!!!!! یعنی ایتالیا عالیهه!!!

با یکی از دوستام شرطی بازی کردم بردم الان اون چطوری میتونه پولشو تو fut به من بده؟

يه كارت برنز یا یه کارت با ارزش زیر 250 رو به اندازه ی پولی که بردی قیمتش رو بزار . بعد به دوستت بگو اسم بازیکن رو سرچ کنه و قیمت هم اندازه ی همون قدری که گذاشتی بزاره ( اسم کلابت رو بهش بگو حتما ) بعد میره کارتت رو میخره و پول میاد تو حسابت .

این اینفورم ها چه فرقی دارن با اصلیا؟چه چیزهاییشون اپگرید میشه؟

- - -ویرایش - - -

يه كارت برنز یا یه کارت با ارزش زیر 250 رو به اندازه ی پولی که بردی قیمتش رو بزار . بعد به دوستت بگو اسم بازیکن رو سرچ کنه و قیمت هم اندازه ی همون قدری که گذاشتی بزاره ( اسم کلابت رو بهش بگو حتما ) بعد میره کارتت رو میخره و پول میاد تو حسابت .
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or