FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

میخوام 20$ پک باز کنم . به نظرتون کی پک باز کنم ؟ بزارم وقتی تییم هفته اومد یا فرقی نداره ؟
امشب بین 9:30 تا 9:45 باز کن شاید یه اینفورمی گیرت اومد فروختی تمام سری آ اینفورم رو خریدی :d

- - -ویرایش - - -

خب خب خب اینم از تیم من نظرتون چیه ؟؟ میخوام بزودی Teves رو بگیرم البته شاید هم پک گرفتم معلوم نیست شایدم رفتم لیگ سپانیا .

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jipSCxVdnLtYV:ps3
تیم که نیست ماشالا خانه سالمندانه:))

دوستان معمولا چه ساعت هایی از روز پک جامبو طلایی میده ؟؟
بعد سوال مهم دیگه اینکه پک های گلد رو چه زمانی از هفته و چه ساعتی باز کنیم بازیکن گرون قیمت شانسی میده ؟؟

خب خدا رو شکر که با آپدیت جدید latency هم برگشت:d
آقا اگه سرعت میخواین لیگ روسیه ارزونه جمع کنید
نوک حمله دومبیا و موسی رو بخرید تمومه

دوستان معمولا چه ساعت هایی از روز پک جامبو طلایی میده ؟؟
بعد سوال مهم دیگه اینکه پک های گلد رو چه زمانی از هفته و چه ساعتی باز کنیم بازیکن گرون قیمت شانسی میده ؟؟

امشب بین 9:30 تا 9:45 باز کن شاید یه اینفورمی گیرت اومد فروختی تمام سری آ اینفورم رو خریدی :d

10$ پک باز کردم بهترین بازیکنی که داد آلکاسر مهاجم والنسیا بود :)) عجب حماقتی کردم 5$ میذاشتم روش میرفتم Child Of Light می گرفتم :|

من برای شروع لیگ ایتالیا کامل ساختم و به نظر شما الان به سراغ کدوم لیگ برم؟انگلیس و یا اسپانیا یا المان؟
لیگ ایتالیا کلا با 50000 تا میشه یه چیز خوب زد که منم با همون قدر زدم.الان که دیگه دغدغه بازیکن ندارم میخوام برم سراغ لیگ اصلی که میخوام بسازم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or