همچین قابلیتی نمیذاره چون پک باز کردن کمتر میشهبنظر من بهترین چیزی که میتونستن بزارن قابلیت رشد بازیکنا بخصوص جوونا بود
مثلا بازیکن جوون بعد از فلان قدر بازی تو باشگاه اگر خوب نمره میگرفت رشد میکرد
بعد اگر به تیم دیگه ای میرفت از اول از صفر شروع میشد که اینجوری یه امتیاز بود واسه کسایی که با بازیکناشون بازی میکنن
نمیتونی انتقال بدی فقط میشه بازیکن رو با قیمت درست بفروشی و پولشو انتقال بدی البته 5%کم میکنهسلام امروز با یکی شرط بستم بعد باختم چه جوری می شه بازیکنم رو بهش بدم؟ بدون دادن پروفایل اینو با رمز ممنون از جوابتون
همچین قابلیتی نمیذاره چون پک باز کردن کمتر میشه
تیم درست کردم فول اتلتیکو، همه رو دارم لوله میکنم باهاش . استایل واقعی اتلتیکو یعنی عین سگ میدون بازیکنام .
تیاگو اون وسط همه چیز رو جمع میکنه، کوکه هم بازیسازی، سمت چپ هم گریزمن و سمت راست چرچی، مهاجم هم ماندزوکیچ . دفاع هم که نقص نداره اما فیلیپه لوئیز بدچیزی بود تو فیفا 14 حیف که دیگه تو اتلتیکو نیست .
چرا پک باز میکنی؟! برو تو ترنسفر مارکت یه کمیستری استایل بخر با 150 کوین هم راحت پیدا میشه!آقا چیمیستری استایل (chemistry style) تو کدوم پک ها بیشتر پیدا میشه دیروز 7500 تا دادم به یه گلد پک بازم توش چیزی نبود، فقط یدونه این تروفیش مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چه پک هایی باز میکنید؟من یه پک پرمیوم گلد باز کردم توش هیچی نبود اصلا شانس ندارم
من تو 2 روز 2 تا زدم قبلا fut نمیزدم:dپرمیوم گلد پک . یه بار ؟! من بالای 100تا تو این سه سال باز کردم اما حداکثر یار خوبی که دراومد برام نزدیک 80هزار قیمت داشت !