FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بنظر من بهترین چیزی که میتونستن بزارن قابلیت رشد بازیکنا بخصوص جوونا بود
مثلا بازیکن جوون بعد از فلان قدر بازی تو باشگاه اگر خوب نمره میگرفت رشد میکرد
بعد اگر به تیم دیگه ای میرفت از اول از صفر شروع میشد که اینجوری یه امتیاز بود واسه کسایی که با بازیکناشون بازی میکنن

بنظر من بهترین چیزی که میتونستن بزارن قابلیت رشد بازیکنا بخصوص جوونا بود
مثلا بازیکن جوون بعد از فلان قدر بازی تو باشگاه اگر خوب نمره میگرفت رشد میکرد
بعد اگر به تیم دیگه ای میرفت از اول از صفر شروع میشد که اینجوری یه امتیاز بود واسه کسایی که با بازیکناشون بازی میکنن
همچین قابلیتی نمیذاره چون پک باز کردن کمتر میشه
سلام امروز با یکی شرط بستم بعد باختم چه جوری می شه بازیکنم رو بهش بدم؟ بدون دادن پروفایل اینو با رمز ممنون از جوابتون
نمیتونی انتقال بدی فقط میشه بازیکن رو با قیمت درست بفروشی و پولشو انتقال بدی البته 5%کم میکنه

همچین قابلیتی نمیذاره چون پک باز کردن کمتر میشه

حالا نه دقیقا چنین چیزی ولی به نظرم میتونه جالبش کنه
کلا جای کار زیاد داره فیفا
بشینیم فکر کنیم بهشون ایده بدیم

آقا ببخشید من اینجا میپرسم این craetion center کلا حذف شده ؟؟؟ :(

تیم درست کردم فول اتلتیکو، همه رو دارم لوله میکنم باهاش :دی. استایل واقعی اتلتیکو یعنی عین سگ میدون بازیکنام :|.

تیاگو اون وسط همه چیز رو جمع میکنه، کوکه هم بازیسازی، سمت چپ هم گریزمن و سمت راست چرچی، مهاجم هم ماندزوکیچ :دی. دفاع هم که نقص نداره اما فیلیپه لوئیز بدچیزی بود تو فیفا 14 حیف که دیگه تو اتلتیکو نیست :دی.

من تیم خوبی ساختم و همه رو لوله میکنم ، منتها جلو تیمایی که مهاجم سرعتی دارن مشکل دارم ، یارو با ولبک استارت میزنه حالا بیا بگیرش !

راهی چیزی وجود داره ؟

تیم درست کردم فول اتلتیکو، همه رو دارم لوله میکنم باهاش :دی. استایل واقعی اتلتیکو یعنی عین سگ میدون بازیکنام :|.

تیاگو اون وسط همه چیز رو جمع میکنه، کوکه هم بازیسازی، سمت چپ هم گریزمن و سمت راست چرچی، مهاجم هم ماندزوکیچ :دی. دفاع هم که نقص نداره اما فیلیپه لوئیز بدچیزی بود تو فیفا 14 حیف که دیگه تو اتلتیکو نیست :دی.

دویژن چندی داداش؟

آقا چیمیستری استایل (chemistry style) تو کدوم پک ها بیشتر پیدا میشه دیروز 7500 تا دادم به یه گلد پک بازم توش چیزی نبود، فقط یدونه این تروفیش مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا چیمیستری استایل (chemistry style) تو کدوم پک ها بیشتر پیدا میشه دیروز 7500 تا دادم به یه گلد پک بازم توش چیزی نبود، فقط یدونه این تروفیش مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پک باز میکنی؟! برو تو ترنسفر مارکت یه کمیستری استایل بخر با 150 کوین هم راحت پیدا میشه!

پرمیوم گلد پک . یه بار ؟! :دی من بالای 100تا تو این سه سال باز کردم اما حداکثر یار خوبی که دراومد برام نزدیک 80هزار قیمت داشت ! :دی
من تو 2 روز 2 تا زدم قبلا fut نمیزدم:d
کلا بخری بازیکن بهتره یه تیم معمولی بسازی بعد بری تو کاره پک چون اکثرا بازیکنای اشغال میده.
حالا بازیکنه کی بود؟:d
قیمتا کی میاد سرجاش ؟خیلی گرونه لامصب
از الان باید برای سوارز پول جمع کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or