یک سوال داشتم
تو قسمت single player season که بخش بندی کرده لیگ بوندسلیگا یا بقیه لیگا...نوشته
min .number of players from liga BBVA
11in the squad starting 11
چه کاری باید انجام بدم؟
آقا مصطفی چرا بن شده؟ سره فیفا؟شما اسم کسی نیاوردی اما گفتی کسی که اینجا بحث راه انداخت.خوب مشخصه محمد این بحث راه انداخت و من هم توش شرکت کردم.کس دیگه ای اینجا اعتراض شدید به غیر ما نکرد.خدا رو شکر قسمت news خیلی خوب این اخبار مشخص می کنه و کاملا مشخص من و محمد از طریق پک باز کردن بازیکن بدست آوردیم
حتی مصطفی ای که الان بن هست اولین نفری بود که خبر گرت بیل در آوردن من از تو پک فهمید.بهتر آدم اول دقیق تحقیق کنه بعد به دیگران اتهام بزنه.
از سال ساخت یوزر من هم کاملا مشخصه من خیلی از آدم هایی که تو این تاپیک های بازی سنتر پست میدن می شناسم.شما رو هم می شناختم و انتظار نداشتم این طور اتهام بی خودی بزنی
فراز جان حق با شماست اما ما كه فضول مردم نيستيم اما خوشم مياد بعضى از افرادى كه اينجا بقيه رو متهم به سكه خريدن و بات و استفاده از سيستم اتوماتيك Trading ميكردن خودشون دلال تشريف دارن يكى ميتونه بهم بگه وقتى هنوز يك ماه از عرضه بازى نگذشته چطورى يك ميليون سكه Transfer Profit داشتن؟
جالبه همون آقا اينجا جنگ راه انداخته بود كه اين كار خلاف اخلاقه!
آقاى اخلاق اگر اون حرفها رو نميزدى منم اين پست رو نميدادم،يكى دو تا ديگه از بچه ها هم هستن كه از قديميا هستن اما مشكوك ميزنن :دى
به هرحال خوش باشيد!!! :دى
Sent from my iPhone using Tapatalk
ماشالا دوستان همه اینجا یه جوری میگن سکه رو از راه حلال بدست میاریم من فکر کردم شخصا میرن حرم امام رضا اونجا کوین رو میزنن به ضریح که حلال بشه
ماشالا رفقا میری میبینی تو leaderbord سکه ای که از match coins در آورده 3450 تا دیگه نهایتا 3460 تاست
بعد ترنسفر پروفیتشون 3,450,000 سکه ست
ea داره رسما چه .... میخوره واقعا؟؟؟ دلالا بازم شروع کردن که
من اصلاً فكر نكردم كه شما با من هستي دقت كني ميبيني كه اول خط نوشتم اميد:dمن منطورم یه نفر نبود لا ال 5-6 نفر تو اد لیست من اینجورین اتفاقا اون دوستانی که الان فکر کردن من با اونام من ادشون ندارم
الان یعنی همه از پک بازیکن عالی در آوردن؟؟
من خودم اون بیل رو شاهد بودم ولی بقیه هم همینطورن؟؟؟؟
در هر حال هر کی هر جور دوست داره میتونه سکه در بیاره من فقط میگم جانماز اب نکشیم همین
وگرنه من خودم سال پیش کوین خریدم ولی 2 ماه آخرش
خلاصه بقول رفقا ادای .... رو در نیاریم
من که تا الان چند گلد پک تو کاپ و لیگ و اون پک هایی که هر هفته میده بدست اوردم یک بازیکن با اورال 80 بیرون اومده...کوین جمع کنیم بازیکن بگیریم بهتره....رفقایی که هنوز یه ماه نشده بازی اومده یه تیم خفن بستن یه راهنمایی کنن چیکار کنیم ما. من یه تیم ایتالیا بستم با 8 هزار تا سکه یدونه تیمم دارم کنارش بازیکنای گلد داغونن با این دو تا بازی کردم و هر پنج تا دیویژنی هم که بازی کردم تایتلو گرفتم. الان سی هزار تا جمع کردم ولی موندم که اگه پک باز کنم دوباره مثل سال پیش بخوره تو ذوقمون و بعد از 100 تا پک باز کردن چیزی نصیبمون نشه، و اینورم اگه با 20 هزار تاش یه تیم انگلیس استارتر ببندم و کنار ایتالیام یه بازی درمیون ازش استفاده کنم دوباره باید کلی جون بکنم تو دیویژنای بالا که همه منتخب جهان دارن پروموشن یا تایتل بگیرم که تازه یه پولی جمع بشه پک بخرم. پک هم بخرم که معلوم نی چی بشه....
خدایی اگه کسی راهی بلده نجات پیدا کنیم دمش گرم بیاد به منم اینجا یا تو پیام خصوصی بگه . صاف شدیم انقد با یه تیم اورال 75 تیماییو بردم که نویر و زلاتان و بازیکنای شاخ داشتن.
آخرشم یکی به من بگه به پک خریدن اعتماد کنم یا کوین جمع کنم که خودم تیم ببندم؟ اگه بخوام کوین جمع کنم باید 6 ماه بازی کنم تا یه تیم خوب ببندم با این اوضاع داغون بازار
من اصلاً فكر نكردم كه شما با من هستي دقت كني ميبيني كه اول خط نوشتم اميد:d
شما خودت پارسال تو بهمن از يكي از دوستان كوين خريديد! ، پول بريزي به كارت يكي و ١ميليون بگيري و سوپر تيم ببندي و ... اونوقت داري اداي .... در مياري
نه اينكه دهن خودت رو صاف كني و دلالي كني
الان چك كردم ، اون كسي كه من با شما اشتباه گرفتم اواتارش شبيه شما بود رو اين حساب من اشتباه كردم و از شما بابت اينكه گفتم تو بهمن كوين خريديد معذرت ميخوامعزیزم اگه دقت کنی خودم نوشتم که کوین خریدم اما من هیچوقت از هیج دوستی نخریدم پسر خوب چون حساب paypal دارم با اون از سایتای خارجی میخرم
در ضمن خریدام مال بهمن نبوده چون اون موقع کوین گرون بود میتونم تاریخشم بهت نشون بدم که بهم ایمیل شده تو تابستون من تازه کوین خریدم
چند صفحه تو تاپیک ps3 پارسال ببین کوین خریدم اما اصلا بدم اومد میخواستم همون قیمت که خریدم بفروشم اونجا به بچه ها گفتم کسی میخواد بگه
شاید شما منو با کس دیگه ای اشتباه گرفتی چون اینجا چند تا فراز داریم که البته یکیشونو میشناسم میدونم اونم اهل این کارا نیست
و در آخرم من کلا و اصلا و ابدا منطورم شما نبودی نمیدونم حالا چرا به خودت گرفتی
نمیدونم الان شما منطورت چیه من میگم اگه دلالی میکنیم دیگه اینجا جانماز آب نکشیم
وگرنه نوش جونت اصلا شما بنگاه راه بنداز کسی بخیل نیست رفیق