FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بابا اینا پ.ل از کجا میارن؟
من سگ تو تیمم نیست
یارو messi
neymar
Diego Costa
nuer رو داشت
اصن نمیشه ببرم
همش میبازم
اصلا بازیکنام نمیدون
یارو بازیکنش ناشسناسه کچل مثل بنز میدوه

سلام دوستان
میشه یکی لطفا به من دقیق بگه التیمیت تیم چی هست و قضییش سیر تا پیاز چیه:-/
چه فرق هایی با مستر لیگ داره و قابلیتاش چین و..
من اصلا تا حالا آنلاین نزدم ، ممنون میشم هرچی میدونید به من بگید:-b

خداییش نمیدونم EA چه فکری میکنه! هر سال این ایباربو رو در حد رونالدو میسازه پدر مارو در میاره! یه عده بچه هم ریختن تو بازی پینگ پونگ بازی میکنن! وظعیت افتضاحه!

واقعا که یا سرورهای الکترونیک ارتز مزخرفه یا پی اس ان افتضاحه رفیقم با وایمکس 512 راحت بازی میکنه با ایکسباکس1 تا الات 38 دست زده تو 1 هفته
ولی من با پی اس4 تو 1هفته فقط 14 دست تونستم برم :(

خداییش نمیدونم EA چه فکری میکنه! هر سال این ایباربو رو در حد رونالدو میسازه پدر مارو در میاره! یه عده بچه هم ریختن تو بازی پینگ پونگ بازی میکنن! وظعیت افتضاحه!

ibarbo :D
The black jesus of fifa ultimate team

خیلی مسخره میشه بازی با این بازیکن های سرعتی

من که آلتیمت رو امسال گذاشتم کنار دارم سیزن میرم ! :دی از بس این بخش آلتیمیت گند زدن داخلش . با هرکی میفتم یه تیم قوی و چندتا یار سرعتی تو هجومش داره که هیچ کاری نمیشه کرد !!! الان تو سیزن که دارم بازی میکنم ، تیمم قدرتش با تیم حریف برابر و اینجوری بازی خیلی بهتر هست به نظرم .

چطور میتونید بازی کنید
خیلی خنده داره
ibarbo
سنتر که میشه گل میزنه
فقط مستقیم میدوه 4 نفر جا میمنون
با اینکه Ashly Cole هم دارم
chimestry 100
3 تا گل از سنتر خوردم
احتملا برم سمت PES 2015

سلام بچه ها یه سوال مهم
راجع به این مربی هایی که برایه fitnes یا head coach یا goalkeeper coach....این درست که میگن هر چی تعدادشون بیشتر باشه بازیکنا تو اون ایتم قوی تر میشن؟
مثلا اگه مربی شوت چند تا بگیریم بهتر از حالتیه که فقط یه مربی شوت بگیریم....؟اصلا فرقی داره یا بی تاثیره؟

دوستان یه سوال

من اگه نسخه التیمیت رو مثلا یه ماه دیگه بگیرم اون چهل تا پکی که گفته شده رو از زمانی که آلتیمیت رو خودم شروع میکنم میده یا اینکه از زمان لانچ بازی حساب میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or