FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

چقدر سرعت پاسخ گویی EA بالاتر رفته! دیروز یه آیتم 17K برای فروش گزاشتم، سرورها خراب شد و با وجود اینکه آیتم به فروش رفت، پولی به حساب من نیومد! بعد از ارتباط با EA، امروز دیدم سکه هام برگشته! یادمه دوسال پیش یه همچین مشکلی رو داشتم، با EA چندین بار ارتباط برقرار کردم تا بالاخره بعد چند ماه پولم برگردونده شد!

خرید فروش کنی بَن میشی :دی
گذشت اون دورانِ دلالی :دی

آقا یه نفر یه توضیح مختصر در مورد بالا بردن کمیستری میده؟ گیج شدم از بس قسمتای زیادی داره این UT :دی خیلی شلوغ پلوغه :دی

اره دیگه باید حتما التماس فیفا کنیم 5$ بدیم واسه سه تا پک که از توش ا.م در نمیاد .

بازیکن هاتو از یک لیگ یا یک کشور انتخاب کن تا اون خطی که بهشون وصله رنگ زرد یا سبز بشه.
رنگ قرمز چمستری تیمتو پایین میاره
در ضمن جدا از چمستری تیم چمستری هر بازیکن باید حتما 10 باشه تا نهایت استفاده ار اون بتونی داشته باشی

آقا ، به خدا کمیستری هست :دی

بازیکن هاتو از یک لیگ یا یک کشور انتخاب کن تا اون خطی که بهشون وصله رنگ زرد یا سبز بشه.
رنگ قرمز چمستری تیمتو پایین میاره
در ضمن جدا از چمستری تیم چمستری هر بازیکن باید حتما 10 باشه تا نهایت استفاده ار اون بتونی داشته باشی

یه مورد دیگه رو هم من اضاف کنم
ببین کلا کمیستری همه چیز ه یعنی اگه یه تیم با بازیکنهای نه چندان خوب هم ببندی اما کمیستریت 90 تا 100 باشه خیلی بهتره تا نیم پر ستاره با کمیستریه پایین
اینم دقت کن بازیکنت برا کمیستری حد اکثری علاوه بر تعامل با بازیکنای دیگه (هم تیمی یا هم لیگی با هم کشوری) حتما تو پست خودش استفاده بشه
در ضمن گزینه loyality (وفاداری) بعد از 10 بار بازی کردن با یه بازیکن فعال میشه و +1 به کمیستری بازیکن اضافه میکنه
همپنین مربی هم لیگ با بازیکنا هم +1 کمیستری به هر بازیکن اضافه میکنه

یه مورد دیگه رو هم من اضاف کنم
ببین کلا کمیستری همه چیز ه یعنی اگه یه تیم با بازیکنهای نه چندان خوب هم ببندی اما کمیستریت 90 تا 100 باشه خیلی بهتره تا نیم پر ستاره با کمیستریه پایین
اینم دقت کن بازیکنت برا کمیستری حد اکثری علاوه بر تعامل با بازیکنای دیگه (هم تیمی یا هم لیگی با هم کشوری) حتما تو پست خودش استفاده بشه
در ضمن گزینه loyality (وفاداری) بعد از 10 بار بازی کردن با یه بازیکن فعال میشه و +1 به کمیستری بازیکن اضافه میکنه
همپنین مربی هم لیگ با بازیکنا هم +1 کمیستری به هر بازیکن اضافه میکنه

سلام. در مورد head coach و GK coach و اینکه چگونه و به چه میزان روی تیم تاثیر میزاره ممنون میشم توضیحی داده بشه.

دوستان من اولین بار هست دارم التیمیت بازی میکنم
امروز 3تا بازیکن رو بید کردم و بهد تیک سبز زد روشون بعد من رفتم send to club زدم
الان هرچی میگردم پیداشون نمیکنم
اگر میشه راهنمایی کنید در مورد نقل و انتقال
ممنونم

امروز 3تا بازیکن رو بید کردم و بهد تیک سبز زد روشون بعد من رفتم send to club زدم
ممنونم

منم همین مشکل رو دارم. کلاً خیلی شلخته پلخته و در هم بر همه :دی
خیلی خیلی بهتر و قشنگ تر میتونستن منوهای آلتیمیت رو طراحی کنن. قشنگ دو سه ساعت باید ول بچرخی توی محیط تا عادت کنی. چیه این؟ :دی

ممنونم

منم همین مشکل رو دارم. کلاً خیلی شلخته پلخته و در هم بر همه :دی
خیلی خیلی بهتر و قشنگ تر میتونستن منوهای آلتیمیت رو طراحی کنن. قشنگ دو سه ساعت باید ول بچرخی توی محیط تا عادت کنی. چیه این؟ :دی
خب حق دارید تازه اومدید به این بخش و خیلی چیزا گنگه براتون! :دی احتمالا یک راهنمای کلی برای Ultimate Team می نویسم ولی در جواب این سوال:
وقتی یه آیتم رو - حالا می خواد بازیکن باشه یا Contract یا هر چیزی - Send to club می کنید، اون آیتم می ره تو بخش Club. یعنی اینجا:

اگر آیتم مورد نظر بازیکن هست، به این قسمت مراجعه کنید:

حالا با کلیک بر روی هر بازیکن چند گزینه دارید:

1- Place in active squad:
این قسمت برای این هست که بازیکن مورد نظر رو تو ترکیب تیمتون بزارید.

2- List on transfer market:
تو این قسمت می تونید با قیمت دلخواهتون بازیکن رو برای فروش لیست کنین.

3- Send to the transfer list:
با این گزینه بازیکنتون فقط تو قسمت Transfer List می ره و فروخته نخواهد شد.

4- Quick sell:
این گزینه برای فروش لحظه ای آیتم هست. مبلغ معینی (برای بازیکن های Non Rare معمولا 300 تا هست) بهتون داده می شه و بازیکن از Club حذف می شه! کلا تو اکثر مواقع پیشنهاد نمی شه!

داداش دستت درد نکنه ولی نمیدونم چرا منوهای ما این شکلی نیست !؟ شما از رو کامپیوتر عکس انداختی !

فکر کنم Web App باشه. ولی کنسول هم همینه دیگه، حالا جای گزینه ها ممکنه تغییر کرده باشه :دی ولی کلیت موضوع مشخص شد برام :دی

ترخدا کمک کنید من اینترنتم 512 وایمکسه از ساعت 7 عصر ب بعد میرم تو یولتیمات تیم یا ارور میده یا وسط بازی کانکتم قط میشه و میپره بیرون چجوری باید این مشکلمو حل کنم؟؟؟

سلام. در مورد head coach و GK coach و اینکه چگونه و به چه میزان روی تیم تاثیر میزاره ممنون میشم توضیحی داده بشه.

کارتهای coach و کلا staff ها هر کدوم یه کار انجام میدن
که اگر به زیر کارت دقت کنی نوشته
مثلا یه جا نوشته Neg +3 این یعنی این مربی 3 درصد رو کارتهای قرار داد تاثیر داره مثلا اگر کارت قرارداد 13 تایی رو روی بازیکنی اجرا کنی 3 درصد بیشتر میاد روش مثلا میشه 15 تا بازی (از لحاظ ریاضی فرض میکنیم)
یا یه سری مربی ها روی یه موردخاص مثلا دریبل یا شوت تاثیر دارن که زیر کارت نوشته شده اینم باز بطور مثال اگر شما مربی داشته باشی که روی پاس تاثیر داره اگر کارت تمرین پاس +10 رو بگری +12 بهت میده
در واقع هر کدومشون value کارتها رو بیشتر میکنن

- - -ویرایش - - -

دوستان چطوري ميشه نفس بازي كن هارو شارژ كرد،بعد از چند بازي نصفه شده پر هم نميشن

کارتهای fitness رو از ترنسفر مارکت بخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or