FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

سلام کسانی که در web app جواب سوال یادشون رفته گزینه ی forgot نمی دونم چی چی بود اونو بزنند بعد گزینه ی لاک اکانت رو بزنند بعد با دستگاهی که اکانت اوریجن ساختند برند دوباره تو بازی قسمت التیمیت تیم سوالشون رو یه بار دیگه انتخاب کنند و یه بار دیگه جوابشون رو بنویسند بعد گزینه اخر رو بزنند واستید یه متن بلندی رو بنویسهok کنند از بازی فیفا خارج بشن و برند در web app جواب جدیدشون که تو همون التیمیت تیم جواب جدید زدند رو بزنند موفق باشید اگه نحوه نگارش یا رسوندن مفهموم بد بود ببخشید
پس نیاز به فیفا داره من 14 رو 1هفته پیش فروختم حالا ایشالا فردا 15 میرسه دمت گرم داداش...
بعد اینکار web-app دقیقا چیه بچه ها یه توضیح کوچکی میدن پک میده چی میده متوجه نشدم تو تاپیک های قبل !

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

پس نیاز به فیفا داره من 14 رو 1هفته پیش فروختم حالا ایشالا فردا 15 میرسه دمت گرم داداش...
بعد اینکار web-app دقیقا چیه بچه ها یه توضیح کوچکی میدن پک میده چی میده متوجه نشدم تو تاپیک های قبل !

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
البته منم اینو نمی دونستم اقای galaxy 11 لطف کردند به من گفتند چون خودم هم این مشکلو داشتم موفق باشید

دوستان عزیزی که مانند من نسخه Ultimate Edition رو Preorder کرده بودن و دانلود کردن اطلاع دارین که 40 تا پک گلد و همینطور ویژگی های دیگه میده درسته ؟؟
اما چطور حالا دانلود کردیم و پلی کردیم بازی رو کجا باید این ویژگی ها رو پیدا کرد و ازشون استفاده کرد ؟؟؟
خواهشا دوستان گرامی جواب بدین من بیشتر به خاطر این ویژگی ها اومدم 69 دلار خرج کردم ...

دوستان عزیزی که مانند من نسخه Ultimate Edition رو Preorder کرده بودن و دانلود کردن اطلاع دارین که 40 تا پک گلد و همینطور ویژگی های دیگه میده درسته ؟؟
اما چطور حالا دانلود کردیم و پلی کردیم بازی رو کجا باید این ویژگی ها رو پیدا کرد و ازشون استفاده کرد ؟؟؟
خواهشا دوستان گرامی جواب بدین من بیشتر به خاطر این ویژگی ها اومدم 69 دلار خرج کردم ...
اگه وارد FUT بشی خودش اتوماتیک میاد همه چیش اون ۴۰ تا پک رو هم هفتگی میده هفته ای یدونه
5 تا بازی هم میتونی از مسی استفاده کنی

دوستان عزیزی که از قابلیت Web App قسمت Ultimate Team سایت EA استفاده میکنند راهنمایی کنید که چه ساعتی از روز پک های مختلف میده ؟؟
آیا اینجوریه که هر روز پک های مختلف میده ؟؟ چه ساعتی ؟؟
ممنون میشم خیلی برام مهمه ...

سلام من تازه شروع کردم یولتیمات 15 رو چرا انقدر بازیکنا گرون شدن!!! مانگالا رو تو 14 میشد با 1500.2500 بخری ولی الان 4500 به بالاست!!!
دوستان برای بیشتر شدن COIN بجز فصل و تورنومنت افلاین چی کار میشه کرد برای افزایش پول خواهشا هرچی میدونید بگید#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or