ehsan_srk
کاربر سایت
1-یعنی میگی گیم پلی رو با اپدیتهای بعدی تغییر میدن
2-اگر میخواست بذاره چرا برداشته؟
3-عربها پینگشون به ما نمیخورن وقتی همش سرچ میزنی عرب پیدا میکنه خب مجبوری باهاشون بازی کنی و لگ هست ضمنا روی ps خیلی به نسبت 360 عرب وجود داره بعدشم سبک بازیشون روی اعصابه
4-اخه این سبک غیر واقعی و ارکید شده یعنی چی جووینکو توپ رو برداره ببره همه رو بپیچونه بره اگه توی واقعیت اینجوری بود که تری و لمپارد الان لیگ برتر بازی نمیکردن
5-امسال قرار بود جلوی دلالها و رباطها رو بگیرن ولی انگار کشک بوده وگرنه خب هر سال اوایلش اینجوری بود
6-بوفون و مارچتی مگه چک و کورتوا ارزونن تست کنم؟
۱.یادت نیست اون سال برای اولین بار قدرت پاس و استپ کردن آمده بود چقدر مشکل داشتیم؟یا اون سال که سیستم قدرت بدنی جدید آمده بود یادت نیست چقدر اولش مشکل داشت؟با آپدیت بهتر شد
۲.خوب احمقانه هست اما اعتراض ها ببینه با آپدیت درست میشه.کاری نداره برگردوندنش
۳.خوب بازم میگم بازی هنوز تو اروپا عرضه نشده خوب معلومه اروپایی تو بازی نباشه.چند روزه عرب ها بازی دارند و شروع کردند.اونها هم خر پول مدام پک باز کردند.قبول عرب روی psn بیشتر اما بازم دلیل نمیشه بگیم چرا الان اروپایی نیست
۴.این قبول دارم این سبک بر اساس سرعت خیلی رو مخ هست اما فیفا له صورت احمقانه برای جذاب کردن بازی این کار می کنه
۵.مگه چیزی از دلال ها تو psn دیدی؟مسی دارن اون هم قرضی تو هم داری
۶.دروازه بان ها چون تست نکردم نمی دونم اما خوب باید چک و کورتوا و نویر هم تست بشن
در کل بزار شب بیام خونه خودم تست کنم بعد با هن به ea بد و بیراه میگیم :دی