FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

1-یعنی میگی گیم پلی رو با اپدیتهای بعدی تغییر میدن:|
2-اگر میخواست بذاره چرا برداشته؟
3-عربها پینگشون به ما نمیخورن وقتی همش سرچ میزنی عرب پیدا میکنه خب مجبوری باهاشون بازی کنی و لگ هست ضمنا روی ps خیلی به نسبت 360 عرب وجود داره بعدشم سبک بازیشون روی اعصابه
4-اخه این سبک غیر واقعی و ارکید شده یعنی چی جووینکو توپ رو برداره ببره همه رو بپیچونه بره اگه توی واقعیت اینجوری بود که تری و لمپارد الان لیگ برتر بازی نمیکردن:|
5-امسال قرار بود جلوی دلالها و رباطها رو بگیرن ولی انگار کشک بوده وگرنه خب هر سال اوایلش اینجوری بود
6-بوفون و مارچتی مگه چک و کورتوا ارزونن تست کنم؟:|

۱.یادت نیست اون سال برای اولین بار قدرت پاس و استپ کردن آمده بود چقدر مشکل داشتیم؟یا اون سال که سیستم قدرت بدنی جدید آمده بود یادت نیست چقدر اولش مشکل داشت؟با آپدیت بهتر شد
۲.خوب احمقانه هست اما اعتراض ها ببینه با آپدیت درست میشه.کاری نداره برگردوندنش
۳.خوب بازم میگم بازی هنوز تو اروپا عرضه نشده خوب معلومه اروپایی تو بازی نباشه.چند روزه عرب ها بازی دارند و شروع کردند.اونها هم خر پول مدام پک باز کردند.قبول عرب روی psn بیشتر اما بازم دلیل نمیشه بگیم چرا الان اروپایی نیست
۴.این قبول دارم این سبک بر اساس سرعت خیلی رو مخ هست اما فیفا له صورت احمقانه برای جذاب کردن بازی این کار می کنه
۵.مگه چیزی از دلال ها تو psn دیدی؟مسی دارن اون هم قرضی تو هم داری
۶.دروازه بان ها چون تست نکردم نمی دونم اما خوب باید چک و کورتوا و نویر هم تست بشن
در کل بزار شب بیام خونه خودم تست کنم بعد با هن به ea بد و بیراه میگیم :دی

هر سال همین بساطه! یه عده توقعشون از بازی خیلی بالا میره بخاطر تریلرا:دی بعد که بازی میاد کلی ایراد میگیرن!
به دید من یه سری باگ هست که به مرور برطرف میشه! این قضیه سرعتی شدن تیما هم خیلی مهم نیست! بلاخره بعد این همه مدت فهمیدم ما باید خودمونو با EA هماهنگ کنیم چون EA قرار نیست ییهو تغییرات شگرف تو بازیاش بده!

خوبه ولی به نظرم دفاع وسط پول اومد دست کومپانی رو بگیر
گوش چپ هم کلیچی خوبه
هافبک دفاعی فابرگاس..توره
گوش راست هم ناواس..لنون.. رحیم استرلینگ ..ویلیان خوبن
چپ هم یه سری هستن که باید بگردی ولی سرعتیای توپی هستن که اصلا پودولسکی جلوشن صفره
یه حمله چلسی داره اسمش الان دقیق یادم نیس خیلی خوبه اون ..ریمی..سرعت 90 ! همچین اسمی داره فک کنم
لوکاکو ..بنتکه..اینام بد نیستن
در کل دیروز یه نگاه میکردم انگلیس پر بازیکن سرعتی و جوونه
باید بگردی و پیدا کنی
و واسه روزای اول خیلی خوب جواب میدن

الان داشتم نظرات میخوندم یک سری از بچه ها با سرور مشکل داشتن اما من دیشب تا دیویژن 8 رفتم به طرز معجزه آسایی یک ذره لگ نداشتم ! :دی خودم تعجب کردم چون با بچه های ایرانی بازی یکم لگ داره اما دیشب اصلا لگ نداشتم .

به کسایی که مثه من در عمق دفاع مشکل دارن توصیه می کنم ترکیبشون انعطاف داشته باشه تا در حین بازیکن بتونن به سیستم 3 دفاعه هم سوییچ کنن چون مقابل بعضی از تیمهای سرعتی واقعا سخته عمق دفاع ببندیم . دریبل زدن خیلی راحت شده همونطوری که مصطفی گفت دو تا بازیکن سرعتی اون جلو داشته باشیم کارمون خیلی راحته اما فکر می کنم یکم بیشتر بازی کنیم بتونیم راهی برای این مشکل پیدا کنیم

امروز با دوستم چند دست سیزن فرندلی زدیم جالب بود لاتنسی وجود داشت ولی توی اولتیمیت نع ممنونم ea:-j:-j
یه بارم بردم یه بازیو ولی اخر بازی این لودینگ اومد بعد چند دقیقه پرت کرد بیرون من موندم بعد از4 سال چرا این مشکل حل نمیشه

دوستان این قسمت web-app که میرم ازم security Question میخواد چیکار کنم یادمم نمیاد چی وارد کردم بعد...forgot که میزنمم lock acc داره با pervious page..کسی راه حلی داره

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

آخرین ویرایش:
کسی میدونه چرا دیگو کوستا فقط اینفورمش هست؟ چرا کارت عادیش نیست!؟
به همون دلیلی که دیماریا فقط اینفورمش هست
خب معلومه دیگه همون هفته اول اینفورمش اومده هرکی کوستا در اورده اینفورم شده باید تا فردا صبر کنی غیر اینفورمش بیاد:))

به همون دلیلی که دیماریا فقط اینفورمش هست
خب معلومه دیگه همون هفته اول اینفورمش اومده هرکی کوستا در اورده اینفورم شده باید تا فردا صبر کنی غیر اینفورمش بیاد:))
آلتیمیتای قبلی اینجوری نبودا! یعنی میشد همزمان هم کارت معمولیش بیاد هم اینفورم

دوستان این قسمت web-app که میرم ازم security Question میخواد چیکار کنم یادمم نمیاد چی وارد کردم بعد...forgot که میزنمم lock acc داره با pervious page..کسی راه حلی داره

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
سلام کسانی که در web app جواب سوال یادشون رفته گزینه ی forgot نمی دونم چی چی بود اونو بزنند بعد گزینه ی لاک اکانت رو بزنند بعد با دستگاهی که اکانت اوریجن ساختند برند دوباره تو بازی قسمت التیمیت تیم سوالشون رو یه بار دیگه انتخاب کنند و یه بار دیگه جوابشون رو بنویسند بعد گزینه اخر رو بزنند واستید یه متن بلندی رو بنویسهok کنند از بازی فیفا خارج بشن و برند در web app جواب جدیدشون که تو همون التیمیت تیم جواب جدید زدند رو بزنند موفق باشید اگه نحوه نگارش یا رسوندن مفهموم بد بود ببخشید<br/>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or