چه يهو تاپيك سوت و كور شد!!
آلتيميت اينقدر خلوته كه حريف بزور پيدا ميشه براى بازى كردن :دى
ممنونم حالا این نوع بازی تو دی وی دی که من گرفتم هست یا نه ؟ آخه بعضی ها میگن نسخه فیفا اولتیمیت ادیشن رو میخوان چه فرقی با نسخه معمولی داره؟ و اینکه این نوع بازی باید آنلاین باشی یا آفلاینم میشه منظورم باید مایه بدی یا نه؟ ممنونمآلتیمیت یکی از پرطرفدارترین مودهای فیفا هست که تو اون میتونی یه تیم خودت بسازی و با اون تیم بازی کنی(چه آنلاین چه آفلاین)
بازی کنا به صورت کارت موجود هستن که یا باید بخریشون یا از پک درشون بیاری! یه چیزی تو بازی هست به اسم کمیستری! تیمی کمیستری بالا داره که اکثرا بازیکناش با هم آشنایی داشته باشن یعنی مثلا از یه لیگ باشن یا از یه کشور! مثلا مسلمه که سیلوا یا مسی کمیستری نداره!
این یه معرفی خیلی خیلی خلاصه بود! قوانین زیادی تو بازی هست که بازی میکنی متوجه میشی مثل قرارداد بازیکنا یا تغییر پستشون و...
توی همه نسخه ها هست ولی ultimate edition یه سری پک های اضافی داره و برای انلاین فقط پلاس لازمه اگه بخوای سکه بخری اره باید پول بدی ولی میتونی با مسابقه پول دربیاریممنونم حالا این نوع بازی تو دی وی دی که من گرفتم هست یا نه ؟ آخه بعضی ها میگن نسخه فیفا اولتیمیت ادیشن رو میخوان چه فرقی با نسخه معمولی داره؟ و اینکه این نوع بازی باید آنلاین باشی یا آفلاینم میشه منظورم باید مایه بدی یا نه؟ ممنونم
بله من خریدمکسی از دوستان نسخه التمیت ادیشن رو دیجیتالی خریداری کرده؟
چطوری بازی میکنید تو قسمت Tournoment
فول لگم
پینگم Fixe
120 ثابته ولی لگ خالیه!
Season که میزنم okeye