FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

سلام دوستان من تازه شروع کردم ultimate بازی کردن ادد کنید بازی کنیم mehradhero
البته چون همیشه میرفتم توش از اون اول پکای خوبی بهم داد ولی خب بازی نکردم این دفعه می خوام جدی شروع کنم :)
:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-

- - -ویرایش - - -

بچه ها منم تازه شروع کردم ultimate
ادد کنید بازی کنیم mehradhero

چه يهو تاپيك سوت و كور شد!!
آلتيميت اينقدر خلوته كه حريف بزور پيدا ميشه براى بازى كردن :دى

امید جون اخه فقط تونی از یوتی باز ها که بازی داری و یکی دوتا دیگه که حال پست دادن ندارند :دی
نااااا مـــــــــــــــــــــــــــــــرد :دی

از جو بازی بگو ببینیم

من میخواستم بخرم نسخه ی Ultimate Edition رو اما الان گرونه ، منتظرم یکی از فروشگاه ها ، که معتبر هست ، بیاره و از اون بخرم چون ارزون تر هست . احتمال زیاد از فردا شروع به فروش بازی میکنه . تمرین کنید دارم میام :دی راستی ، قیمت های بازیکن ها خیلی گرونه ، چند مدت دیگه میاد پایین تر ؟

آخرین ویرایش:
یعنی اگه قیمتا اینطوری بمونه خیلی بده !
رویس پارسال رو 40 .. 50 میرخید الان بالای 100 هم پیدا نمیشه !! تا کی باید اینطوری باشه قیمتا ؟؟
مثلا یکی مثل کومپانی خدایی نباید 50 هزار تا به بالا باشه
نسبت به پارسال میگما وگرنه اینا بازیکنای خوبین
اینطوری اگه بخواد باشه خیلی سخته همینطوری تیم بستن

برادران آلتیمِیت باز. یه لینک واسه معرفی این مود و آشنایی تازه واردایی مثل ما میدید؟ هیچ چیزی در موردش نمیدونم و اگه کمک کنید بفهمم چی به چیه به نفع همتون میشه. هر روز میام 4-5 تا بهم میزنید حال میکنید :دی

آخرین ویرایش:
منم ديگه تا يكي دو روز ديگه ميخرم ، فقط بچه هاي يوتي باز خواهشا همديگه رو اد كنيم بازي كنيم، ايندفعه season friendly داره خيلي عاليه هيجانش زياد ميشه

آلتیمیت یکی از پرطرفدارترین مودهای فیفا هست که تو اون میتونی یه تیم خودت بسازی و با اون تیم بازی کنی(چه آنلاین چه آفلاین)
بازی کنا به صورت کارت موجود هستن که یا باید بخریشون یا از پک درشون بیاری! یه چیزی تو بازی هست به اسم کمیستری! تیمی کمیستری بالا داره که اکثرا بازیکناش با هم آشنایی داشته باشن یعنی مثلا از یه لیگ باشن یا از یه کشور! مثلا مسلمه که سیلوا یا مسی کمیستری نداره!
این یه معرفی خیلی خیلی خلاصه بود! قوانین زیادی تو بازی هست که بازی میکنی متوجه میشی مثل قرارداد بازیکنا یا تغییر پستشون و...

آلتیمیت یکی از پرطرفدارترین مودهای فیفا هست که تو اون میتونی یه تیم خودت بسازی و با اون تیم بازی کنی(چه آنلاین چه آفلاین)
بازی کنا به صورت کارت موجود هستن که یا باید بخریشون یا از پک درشون بیاری! یه چیزی تو بازی هست به اسم کمیستری! تیمی کمیستری بالا داره که اکثرا بازیکناش با هم آشنایی داشته باشن یعنی مثلا از یه لیگ باشن یا از یه کشور! مثلا مسلمه که سیلوا یا مسی کمیستری نداره!
این یه معرفی خیلی خیلی خلاصه بود! قوانین زیادی تو بازی هست که بازی میکنی متوجه میشی مثل قرارداد بازیکنا یا تغییر پستشون و...
ممنونم حالا این نوع بازی تو دی وی دی که من گرفتم هست یا نه ؟ آخه بعضی ها میگن نسخه فیفا اولتیمیت ادیشن رو میخوان چه فرقی با نسخه معمولی داره؟ و اینکه این نوع بازی باید آنلاین باشی یا آفلاینم میشه منظورم باید مایه بدی یا نه؟ ممنونم

ممنونم حالا این نوع بازی تو دی وی دی که من گرفتم هست یا نه ؟ آخه بعضی ها میگن نسخه فیفا اولتیمیت ادیشن رو میخوان چه فرقی با نسخه معمولی داره؟ و اینکه این نوع بازی باید آنلاین باشی یا آفلاینم میشه منظورم باید مایه بدی یا نه؟ ممنونم
توی همه نسخه ها هست ولی ultimate edition یه سری پک های اضافی داره و برای انلاین فقط پلاس لازمه اگه بخوای سکه بخری اره باید پول بدی ولی میتونی با مسابقه پول دربیاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or