FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

Fifa Point ميخوام بگيرم
بعد به نظرتون فقط Gold Pack بگيرم؟ Promo هاش خوبه؟
تا حالا شده از اين گلد پك رونالدو يا مسي دربياد؟!
من تا حالا دوتا گلد باز كردم يدونه بازيكن خوب نيومد!!
من چون تازه امسال شروع كردم FUT :-" برا همين پرسيدم
ممنون

آخرین ویرایش:
خب تو پک پرومو 3 تا بازیکن rare هست اما تو معمولی فقط یکی
فیفا پوینت نمیارزه بگیری
خیلی گرون در میاد
من خودمم تو پک باز کردن بد شانسم

Fifa Point ميخوام بگيرم
بعد به نظرتون فقط Gold Pack بگيرم؟ Promo هاش خوبه؟
تا حالا شده از اين گلد پك رونالدو يا مسي دربياد؟!
من تا حالا دوتا گلد باز كردم يدونه بازيكن خوب نيومد!!
من چون تازه امسال شروع كردم FUT :-" برا همين پرسيدم
ممنون

پرومو بگیر . ناراحت نباش برای ما هم اینجوریه :دی کلا ممکنه تو کل سال به تعداد انگشت های دستت هم بازیکن گرون بهت نده ! :دی

پرومو بگیر . ناراحت نباش برای ما هم اینجوریه :دی کلا ممکنه تو کل سال به تعداد انگشت های دستت هم بازیکن گرون بهت نده ! :دی
نه بابا چی پرومو بگیر پرومو 11 تا بازیکن گلد میده هیچکدومم rare نیستن! الکی خرجش نکنید.
به نظرم فیفا پوینت بخر ولی تو موقعیتهای خاص خرجش کن! مثلا بعضی وقتها پکای مخصوصی میده که به فرض به جای 3 تا rare توش 5 تاس اونا ارزششون بیشتره

نگران نباش کارم خرید فروش کوینه :d

تو PC به مقدار 15.000.000 خرج کردم البته FIFA 14 اونم تازه تیر ماه اومدم .

خب پسر خوب مگه ندیدی ایندفعه فیفا حکم قطع ید گزاشته :d
تازه اگه اونم مشکلی نباشه الان قیمت سکه خیلی گرونه فیفا 14 تو تیر ماه دیگه آخراش به حساب میومد رفیق

بر و بکس تیم بوندس لیگا کسی بر نداشته؟؟؟
ST خوب کیو بگیرم
کالو و اولیچ و لاسوگا رو دارم
راموس خوبه؟؟

الان یکی مثل پوگبا بالا 50 تا گیر میاد..پوگبایی که 83 هست اینطوریه ..به نظرم زیاد جالب نیس اینطوری
معلومم نیس تا کی باید بالا بمونه قیمتا
فک نکنم حالا حالا قیمتا درست شن

آخرین ویرایش:
خب پسر خوب مگه ندیدی ایندفعه فیفا حکم قطع ید گزاشته :d
تازه اگه اونم مشکلی نباشه الان قیمت سکه خیلی گرونه فیفا 14 تو تیر ماه دیگه آخراش به حساب میومد رفیق

بر و بکس تیم بوندس لیگا کسی بر نداشته؟؟؟
ST خوب کیو بگیرم
کالو و اولیچ و لاسوگا رو دارم
راموس خوبه؟؟
راموس خوبه بگیر

نه بابا چی پرومو بگیر پرومو 11 تا بازیکن گلد میده هیچکدومم rare نیستن! الکی خرجش نکنید.
به نظرم فیفا پوینت بخر ولی تو موقعیتهای خاص خرجش کن! مثلا بعضی وقتها پکای مخصوصی میده که به فرض به جای 3 تا rare توش 5 تاس اونا ارزششون بیشتره

حواسم نبود . منظورم این بود که Premium Gold Pack بگیره . الان در حال حاضر به نظرم Premium Gold Pack بگیره خیلی بهتره هم پوینتش پایین تر هست و اگر یار خوب در بیاد ، با این قیمتای نجومی ، خیلی بهتر فروش میره .

اما در کل بهتره فیفا پوینت رو گذاشت موقعی که Team Of the year و Team of the season که میاد خرج کرد .

نگران نباش کارم خرید فروش کوینه :d

تو PC به مقدار 15.000.000 خرج کردم البته FIFA 14 اونم تازه تیر ماه اومدم .

خرید فروش کنی بَن میشی :دی
گذشت اون دورانِ دلالی :دی

آقا یه نفر یه توضیح مختصر در مورد بالا بردن کمیستری میده؟ گیج شدم از بس قسمتای زیادی داره این UT :دی خیلی شلوغ پلوغه :دی

خرید فروش کنی بَن میشی :دی
گذشت اون دورانِ دلالی :دی

آقا یه نفر یه توضیح مختصر در مورد بالا بردن کمیستری میده؟ گیج شدم از بس قسمتای زیادی داره این UT :دی خیلی شلوغ پلوغه :دی
بازیکن هاتو از یک لیگ یا یک کشور انتخاب کن تا اون خطی که بهشون وصله رنگ زرد یا سبز بشه.
رنگ قرمز چمستری تیمتو پایین میاره
در ضمن جدا از چمستری تیم چمستری هر بازیکن باید حتما 10 باشه تا نهایت استفاده ار اون بتونی داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or