FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بخاطر سکه فروشیه راموس قیمتش رفته بالا ولی باز 3 تا بیشتر نیست ازش اینفورم میراندا شده 900k ولی هیچکس واسه فروش نمیذاره اینفورم کارواخال شده 600k ولی هیچکس واسه فروش نمیذاره قراردادها سه برابر شده:|

منم 3 صفحه قبل همینو گفتم اما یه عده اومدن دادو بیداد که تو نمیفهمی من میفهمم. حالا به حرف من رسیدین که بخاطر ارزون شدن سکه قیمت ها همش رو پی اس میره بالا و احتمالا تا تیم فصل پایین نخواهد اومد.

آقا تا کی قراره قیمت بازی کن ها توی ایکس باکس بیاد پایین ؟ خیلی حال میده ! من دارم پولام رو جمع میکنم به امید اینکه همینطوری تا هفته بعد قیمتا بیاد پایین، امیدوار باشم یا نه ؟ ایکس باکس وان دارم

منم 3 صفحه قبل همینو گفتم اما یه عده اومدن دادو بیداد که تو نمیفهمی من میفهمم. حالا به حرف من رسیدین که بخاطر ارزون شدن سکه قیمت ها همش رو پی اس میره بالا و احتمالا تا تیم فصل پایین نخواهد اومد.
من از همون اول ميدونستم يه نفرم اينجا قبول نداشت نه همه درضمن تا موقعي ea جلوشو سد نكنه ادامه داره اين افزايش قيمتها مثه زمان توتي

برادر من اولا من اسم دارم یه عده نیستم ثانیا شما به من بگو ببینم الان هازارد از 100 تا بشه 150 تا اصلا 200 تا چه فرقی به حال اونی داره که کویین خریده؟؟که با افزایش قیمت بخوان چه دردی رو دوا کنن؟ بابا طرف رونالدو میکشه بیرون روبن اینفرم میاره ،اینا لنگ 50 تا بالا پایین میمونن؟نخیر چیزی جز زده کردن کاربر معمولی نداره این سیاست.زدو بند...اصلا پلی استیشن همه چیتر ،دلیل پایین اومدن قیمتهای ایکس باکس چیه؟؟؟رعایت کردن فیر پلی؟؟؟ بابا ولمون کنید

آقا تا کی قراره قیمت بازی کن ها توی ایکس باکس بیاد پایین ؟ خیلی حال میده ! من دارم پولام رو جمع میکنم به امید اینکه همینطوری تا هفته بعد قیمتا بیاد پایین، امیدوار باشم یا نه ؟ ایکس باکس وان دارم
قیمتا بالا نمیره توی لایو مگه اونکه سکه فروشها زیاد بشن از زمان فیفا11 که التیمیت میزنم یادمه این موقعهای سال قیمتها همش میرفتن پایین تا اخر فیفا

روش کوین خریدن چه فرمیاست؟
ادم از کجا بفهمه بازیکن خودشو داره با اکانتی که توش کوین هست میخره:/

اکانت psn بهت میدن با یهمقدار کوین فیفا داخلش
وقتی یه تعداد فیتنس برا فروش بزاری 12 ساعته با یه مینیمم و ماکسیمم قیمت فقط برا خودتو نشون میده اشتباهی نمیشه

به دوستانی که لیگ برتر بستن شدیدا توصیه می کنم ولبک 82 رو بگیرن،هرچی هد بزنه یا میخوره تیر یا گل..با هانتر هم سرعت داره هم دریبل هم شوت هم ضربه سر همه بلای 89 88

چجوریه که فقط تو التیمیت سر نیمه دوم دیسکانکت میشیه ادم؟10 15 تا بازیه که تو سیزن هی میفتم جلو تا نیمه دوم شروع میشه از بازی میندازه بیرون!!!!!تو سیزن عادی نیست طرف کاری میکنه؟مسخره به تمام معنا:|نه لگی نه تایم اوتی گندشو دراوردن پلیرا!!
اگه یه بازیکنیو گذاشته باشی تو لیست فروش بعد پشیمون شی باید چی کار کنی که متوقف شه ترنسفر؟:|
راهی نداره بازیکن رفته دیگه

بچه ها من تیم رو بدون توجه به chemistry میزارم خیلی راحتر بازی میکنم نمیدونم چرا ولی واقعا از این رو به اون رو میشه بازی!!!.شما تا حالا اینکارو کردین؟

چجوریه که فقط تو التیمیت سر نیمه دوم دیسکانکت میشیه ادم؟10 15 تا بازیه که تو سیزن هی میفتم جلو تا نیمه دوم شروع میشه از بازی میندازه بیرون!!!!!تو سیزن عادی نیست طرف کاری میکنه؟مسخره به تمام معنا:|نه لگی نه تایم اوتی گندشو دراوردن پلیرا!!

راهی نداره بازیکن رفته دیگه

شاید باور نکنید ولی دو هفته هست هربازی رو 3 تا جلو افتادم زارت قطع شده ولی به اولتیمیت قسم حتی یه بارم نشده عقب باشم قطع بشه!!!! حداقل 15 بار تو دو هفته ..وقتی عقبم یا دارم میبازم یه بارم نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or