FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

اینفورم دومش ۸۲ روبگیر...توتی به عنوان مهاجم آشغاله...
یونتوس تو legendary خیلی اذیت میکنه هافبک و مدافع هاش عالین
آخه اینفورم دومش خیلی گرونه !
اینفورم اولش خیلی آشغاله ؟ نکنه اینفورم بخرم زیاد فرقی نداشته باشه بخوره تو پرم ؟! آخه اولین اینفورمی هست که میخوام بخرم

آخه اینفورم دومش خیلی گرونه !
اینفورم اولش خیلی آشغاله ؟ نکنه اینفورم بخرم زیاد فرقی نداشته باشه بخوره تو پرم ؟! آخه اولین اینفورمی هست که میخوام بخرم
چون stamina ،سرعت خیلی خوبی داره...اگر ناراضی بودی میفروشی دیگه

سرخيو راموس رو پدرم در اومد تا الان بتونم بخرم
هر دقيقه يكى دو تا بود
دوستان شما اینهمه پول از کجا میارید این بازی کن ها رو میخرید ؟ خداییش دهنم صاف شد 15 روز شده دارم بازی میکنم فقط تونستم یه تیم توی سری آ ببندم و فقط یه دونه بازی کن اینفرم 70 هزار تایی بخرم !
من فقط میتونم با cpu بازی کنم ، نکنه شما ها فقط آنلاین بازی میکنید و پول بیشتر میده ؟ اره ؟ یا شاید فیفا پوینت میخرید ؟

خب بالاخره منم تیم لالیگام رو ساختم و 2 تا بازی هم کردم یکی رو 5-1 باختم (توز لعنتی :|) یکی هم 2-1 بردم تا الان راضیم فقط مونده یه سوارز برای نوک بگیرم
اصلا فکر نمیکردم انقدر ضرر کنم هازارد و 500 خریدم 160 فروختم همچنین اگوئرو :(

- - -ویرایش - - -

دوستان شما اینهمه پول از کجا میارید این بازی کن ها رو میخرید ؟ خداییش دهنم صاف شد 15 روز شده دارم بازی میکنم فقط تونستم یه تیم توی سری آ ببندم و فقط یه دونه بازی کن اینفرم 70 هزار تایی بخرم !
من فقط میتونم با cpu بازی کنم ، نکنه شما ها فقط آنلاین بازی میکنید و پول بیشتر میده ؟ اره ؟ یا شاید فیفا پوینت میخرید ؟
داداش من قبل این که قیمت ها رو دستکاری کنن یه 500 تا کوین خریدمو هازارد و خریدمو بعدشم چند تا بازیکن خوب در اوردم از پک و نزدیک 3 میلیون هم پک باز کردم

چرا با cpu بازی میکنی؟اصلا پول نمیده که!برو سیزن انلاین هم پول بیشتری میده هم جذابیش بیشتره!

خب بالاخره منم تیم لالیگام رو ساختم و 2 تا بازی هم کردم یکی رو 5-1 باختم (توز لعنتی :|) یکی هم 2-1 بردم تا الان راضیم فقط مونده یه سوارز برای نوک بگیرم
اصلا فکر نمیکردم انقدر ضرر کنم هازارد و 500 خریدم 160 فروختم همچنین اگوئرو :(

- - -ویرایش - - -

داداش من قبل این که قیمت ها رو دستکاری کنن یه 500 تا کوین خریدمو هازارد و خریدمو بعدشم چند تا بازیکن خوب در اوردم از پک و نزدیک 3 میلیون هم پک باز کردم
ات هم

این تیم دفاع تیمیش خیلی ضعیفه..رسما به غیر راموس بازیکن تدافعی نداری..پیکه هم که خوراک مثلث ال یک هست..بین هافبک هم هافبک دفاعی نیست...دنی و مارسلو هم دفاشون ضعیفه..سیستم دو مهاجمه (بیل و نیمار) بازی کن اونقد گل میزنی که نگو :)

- - -ویرایش - - -

امروز یه دیویژن بازی کردم 5 برد یه باخت 4 دیسکانکت اخرش هیچی هم نداد.....یعنی نت من قطع بشه نت طرف قطع بشه ،اولتیمیت خراب بشه سرور قطع بشه ،من جلو باشم ،مساوی باشه طرف جلو باشه نتیجه رو 3 بر هیچ باخت میزنه واسم..............:((:((:((:|

اینم تیم من:
http://www.futhead.com/15/squads/31071551/
راضیم از تیم!کارشو خوب انجام میده! البته کم پیش میاد کل بازیکن خوبام باهام تو ترکیب باشن!تقسیمشون کردم که هم همیشه فیت باشن هم اون مشکل فلجیه تیم کمتر پیش بیاد!
یه آندر هررا اینفرم هم دارم که تو ترکیبم زیاد میزارم خیلی باهاش حال میکنم!شوت 30متری میزنم گل میکنه خیلی راحت:دی
خیلی دوست داشتم بزنم تو لیگ فرانسه+بازیکن فرانسویا!ولی خب حسش نمیاد!دردسر زیاد داره!:دی

آخرین ویرایش:
بخاطر سکه فروشیه راموس قیمتش رفته بالا ولی باز 3 تا بیشتر نیست ازش اینفورم میراندا شده 900k ولی هیچکس واسه فروش نمیذاره اینفورم کارواخال شده 600k ولی هیچکس واسه فروش نمیذاره قراردادها سه برابر شده:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or