2016
کاربر سایت
اینفورم دومش ۸۲ روبگیر...توتی به عنوان مهاجم آشغاله...دوست من الآن دیگه cPU legendary برات زیاد سخت نیست ؟ ایول میرم همینارو بخرم انشالله دیگه بترکونم
یونتوس تو legendary خیلی اذیت میکنه هافبک و مدافع هاش عالین
اینفورم دومش ۸۲ روبگیر...توتی به عنوان مهاجم آشغاله...دوست من الآن دیگه cPU legendary برات زیاد سخت نیست ؟ ایول میرم همینارو بخرم انشالله دیگه بترکونم
آخه اینفورم دومش خیلی گرونه !اینفورم دومش ۸۲ روبگیر...توتی به عنوان مهاجم آشغاله...
یونتوس تو legendary خیلی اذیت میکنه هافبک و مدافع هاش عالین
چون stamina ،سرعت خیلی خوبی داره...اگر ناراضی بودی میفروشی دیگهآخه اینفورم دومش خیلی گرونه !
اینفورم اولش خیلی آشغاله ؟ نکنه اینفورم بخرم زیاد فرقی نداشته باشه بخوره تو پرم ؟! آخه اولین اینفورمی هست که میخوام بخرم
سرخيو راموس رو پدرم در اومد تا الان بتونم بخرمتیاگو سیلوا هر لحظه 2 3تا ازش بیشتر نیست با این وضع شاید مثه قبل بشه قیمتا باز برن بالا
بیل قبلا550 بود شد 500 الان شده 700
دوستان شما اینهمه پول از کجا میارید این بازی کن ها رو میخرید ؟ خداییش دهنم صاف شد 15 روز شده دارم بازی میکنم فقط تونستم یه تیم توی سری آ ببندم و فقط یه دونه بازی کن اینفرم 70 هزار تایی بخرم !سرخيو راموس رو پدرم در اومد تا الان بتونم بخرم
هر دقيقه يكى دو تا بود
داداش من قبل این که قیمت ها رو دستکاری کنن یه 500 تا کوین خریدمو هازارد و خریدمو بعدشم چند تا بازیکن خوب در اوردم از پک و نزدیک 3 میلیون هم پک باز کردمدوستان شما اینهمه پول از کجا میارید این بازی کن ها رو میخرید ؟ خداییش دهنم صاف شد 15 روز شده دارم بازی میکنم فقط تونستم یه تیم توی سری آ ببندم و فقط یه دونه بازی کن اینفرم 70 هزار تایی بخرم !
من فقط میتونم با cpu بازی کنم ، نکنه شما ها فقط آنلاین بازی میکنید و پول بیشتر میده ؟ اره ؟ یا شاید فیفا پوینت میخرید ؟
دوستان شما اینهمه پول از کجا میارید این بازی کن ها رو میخرید ؟ خداییش دهنم صاف شد 15 روز شده دارم بازی میکنم فقط تونستم یه تیم توی سری آ ببندم و فقط یه دونه بازی کن اینفرم 70 هزار تایی بخرم !
من فقط میتونم با cpu بازی کنم ، نکنه شما ها فقط آنلاین بازی میکنید و پول بیشتر میده ؟ اره ؟ یا شاید فیفا پوینت میخرید ؟
ات همخب بالاخره منم تیم لالیگام رو ساختم و 2 تا بازی هم کردم یکی رو 5-1 باختم (توز لعنتی ) یکی هم 2-1 بردم تا الان راضیم فقط مونده یه سوارز برای نوک بگیرم
اصلا فکر نمیکردم انقدر ضرر کنم هازارد و 500 خریدم 160 فروختم همچنین اگوئرو
- - -ویرایش - - -
داداش من قبل این که قیمت ها رو دستکاری کنن یه 500 تا کوین خریدمو هازارد و خریدمو بعدشم چند تا بازیکن خوب در اوردم از پک و نزدیک 3 میلیون هم پک باز کردم