FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

شاید باور نکنید ولی دو هفته هست هربازی رو 3 تا جلو افتادم زارت قطع شده ولی به اولتیمیت قسم حتی یه بارم نشده عقب باشم قطع بشه!!!! حداقل 15 بار تو دو هفته ..وقتی عقبم یا دارم میبازم یه بارم نشده

دقیقا!الان یکی دوهفتس کشکی کشکی 3 تا دویژن افتادم عقب سر این اتفاق!

آقا این Tots که میگن میخواد 2 هفته دیگه بیاد به چه دردی میخوره ؟ پولامو جمع کنم یا نه خرج کنم ؟ منظورم از پولام همون کوین هاست.

به درد خاصی نمیخوره بازیکنای برتر فصلن دیگه ویژگیهاشون اپدیت میشه.چقدر کوین داری؟این بازیکنا بیان خیلی گرونن حالا برا هر لیگی میخواد باشه.

من فقط میتونم با cpu بازی کنم و خیلی کوین کم میده ، یعنی مثلا اصلا نمیتونم تصور کنم یه روزی کریس یا مسی رو بخرم !!!!!!!!! Tevez دویست هزار تا قیمتشه میخوام 10 روز پشت سر هم بازی کنم بلکه بتونم بخرمش.

من فقط میتونم با cpu بازی کنم و خیلی کوین کم میده ، یعنی مثلا اصلا نمیتونم تصور کنم یه روزی کریس یا مسی رو بخرم !!!!!!!!! Tevez دویست هزار تا قیمتشه میخوام 10 روز پشت سر هم بازی کنم بلکه بتونم بخرمش.
آنلاینم بازی کنی نمیتونی تصور کنی رونالدو مسی بخری !:دی
3ماه هست دارم بازی میکنمو تازه کل سکه هایی که از بازی کردنم بدست اومده 700هزارتاس!
همیشه هم تو 3تا دیویژن بالا بودم!
اینایی که میبینی همه بازیکن شاخارو دارن همه رفتن پول دادن و سکه خریدن یا سوپر خوش شانس بودن از تو پک در اوردن!

آخرین ویرایش:
توز تو مارکت 8 هزارتا buy now هست. تو بید من با 3500 تا خریدمش.

دوستان کدوم یکی از این دو تیم بهترن؟
برای تیمم توی پی سی می خوام بزنم گفتم بیام از شما هم بپرسم
FUT | Danial FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

ترکیب دومت بهتره ولی به جای پیرلو یه بازیکن دونده بذار یا پوگبا یه ناینگلان و ویدیچ هم بر دار بارزاگلی رو بذار

ترکیب دومت بهتره ولی به جای پیرلو یه بازیکن دونده بذار یا پوگبا یه ناینگلان و ویدیچ هم بر دار بارزاگلی رو بذار
با پوگبا موافقم ولی گرونه باید پول جمع کنم....فردا غروب بازی به دستم میرسه....ویدیچ بهتره یه نظرم....راحت ترم باهاش....تعریف بالوتلی رو خیلی شنیدم ولی توز آمار بهتری داره....کدوم بهتره به نظر شما؟!

با پوگبا موافقم ولی گرونه باید پول جمع کنم....فردا غروب بازی به دستم میرسه....ویدیچ بهتره یه نظرم....راحت ترم باهاش....تعریف بالوتلی رو خیلی شنیدم ولی توز آمار بهتری داره....کدوم بهتره به نظر شما؟!

ویدیچ سرعتش پایینه توی کورس کم میاره در مورد توز هم بگم که به نظر من از تمام مهاجم های فیفا سرتره از همه لحاظ کامله

ویدیچ سرعتش پایینه توی کورس کم میاره در مورد توز هم بگم که به نظر من از تمام مهاجم های فیفا سرتره از همه لحاظ کامله
اوکی پس واسه بارزالی پول جمع می کنم...توز هم بهاش بازیکردم ولی تعریف بالوتلی رو خیلی شنیده بودم که الان نظرم برگشت به توز.....مرسی از راهنماییت...لطف کردی...

دوستان کدوم یکی از این دو تیم بهترن؟
برای تیمم توی پی سی می خوام بزنم گفتم بیام از شما هم بپرسم
FUT | Danial FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or