El sigloBlanco
کاربر سایت
من هم ديشب كلي باز كردم ولي چرت بود همش فقط سكه و پول حروم كردم همين سكه هايي كه براي پك ميديم جمع كنيم خيلي بهترهمن دیشب 10 تا پک 7.500 کردم ولی دریغ از یه بازیکن خوب ........
من هم ديشب كلي باز كردم ولي چرت بود همش فقط سكه و پول حروم كردم همين سكه هايي كه براي پك ميديم جمع كنيم خيلي بهترهمن دیشب 10 تا پک 7.500 کردم ولی دریغ از یه بازیکن خوب ........
بله همه چی از 0فیفا 15 بیاد همه اطلاعات fut الان دیگه بی ارزشه ؟؟ مثلا کوین و پوینت و یا بازیکنا منظورمه ..همه چیو از 0 باید شروع کرد ؟
من هم ديشب كلي باز كردم ولي چرت بود همش فقط سكه و پول حروم كردم همين سكه هايي كه براي پك ميديم جمع كنيم خيلي بهتره
خب یه سوالی من کپی بازی می کنم با این شرایط بازم میشه psn کارت خرید و اکانت رو شارژ کرد؟؟
سلا بچه ها میخواستم بدونم برای ایکس باکس چجوری میشه کوین و پوینت خرید؟ من خیلی لازم دارم
- - -ویرایش - - -
راستی شماها چجوری وبه کجا دلار میدیم وپوینت میخرید؟؟؟ لطفا به من هم یاد بدید و یه چیزه دیگه چجوری ضمینه های التیمیت شما ابی هستش؟؟ مال من همون قبلی هستش
دوستان امروز بعد از 40$ پک بالاخره در اوردم .ولی با هر قیمتی که میزارم کسی نمیخره!150k زدم buy now هم زدم 300k هیچکس نیست.چه قیمتی بزارم که خوب بره؟
سلام این season ticket چیه؟
ابوذر جان توی استور همه 140-150k گزاشتن یه قیمتی بگو. بزارم buy now هم بگو ممنون
ps3ـــه
دستت درد نکنه.همروز رفتم استور دیدم یه خوش ذوقی گذاشته بود همین راکیتیچ رو 1 میلیون :d
این ورژن wc داستانش چیه؟ارزش پک داره یا ea داده پول الکی بگیره؟
اینا نمیخوان web app رو درست کنن؟؟
این چه وضعشه ؟! تیم دوم جدول لالیگا باید فقط یه بازیکن تو تیم فصل داشته باشه ؟؟ از رئال مادرید 6 بازیکن دادن اونوقت بارسا یکی ؟ سویا از بارسا بیشتر بازیکن داره !!! واقعا برای EA متاسفم .
یه سوال دوستان . چرا یه روزایی بازیکن ها اصلا حرکت نمی کنن ؟ خیلی رو اعصابه مثلا میخوای پاس تو عمق بدی یارو داره مثله هویج تو رو نگاه میکنه انگار بازی اصلا گردش نداره ولی بعضی مواقع درست میشه !!! شما هم این مشکل رو دارین ؟