FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

بده ما باهاش یه بوق بزنیم :d

من که توز IF رو فروختم چند تا پک باز کردم بهترینش یکی زانتی بود یکی یوریس
الان موندم بی پول ولی بازم پک باز میکنم :bighug:
سایت webapp کلا ترکید

نزن این حرف و دادش من خودم واست بوق میزنم میرم جلو ایشالا که بازیکن خوب بده. به مدت خیلی خوب بازیکن میداد اما الان بازیکن های پک خیلی بد شدن دوباره البته چون کارت بازیکن های جام جهانی هم مباد از هفته بعد فکر کنم ea از عمد بازیکن های خوب تو پک ها رو کمتر کرده تا قیمت بازیکن ها افت نکنه و لوث نشنو البته این حرف من نیست اینو عینن تو فروم های خارجی زیاد دیدم که اکثرا میگن این هفته بازیکن های خوب کمتر شدن

- - -ویرایش - - -

ابوذر جان برو خداتو شکر کن....به من بهترین بازیکنی که تو پک باز کردن داده مارسلو بوده.... الان همون بیل 800-900 تا پولشه......خدایا چند تا از این بازیکنهایی که به قول ابوذر به درد نخور هستن به ما هم بده:dخیلی خوش شانسی داداش....همه این بازیکن ها رو خریدی ...اونایی که تو تیمت هستن رو میگم.....

ناشکر که نیستم عزیز اما وقتی دیدم خوب بهم بازیکن میده بیشتر پولشون رو صرف پک کردم اما ضرر نکردم چون خوش شانس بودم اما رونالدو و مسی نداد دیگه. بیل هم این اواخر داد که دیگه شده بود 600تا. اما اون اوایل آگوئرو و کومبلا خیلی حال داد چون جفتشو 500 فروختم. چند وقت پیش گفتم اگر منی که همیشه بد شانس بودم این شانس پک باز کردن رو تو همه زندگین داشتم الان همه کاره مملکت بودم

- - -ویرایش - - -

آقا راههی هست بشه کوین یا فیفا پوینت خرید؟؟؟:d
این سایت خارجی ها که همه visa card اینا می خواد:(

پوینت که راحت میشه خرید فقط کافیه یه psn کارت بخری و اکانت psn رو شارژ کنی بعد از استور التیمیت فیفا پوینت بخری. اما کوین رو باید ببینی از بچه های فروم کسی میفروشه یا نه که باید پرس و جو کنی و اما سایت های خارجی هم متقلب توشون زایده اما اگر واقعا یه حای با قیمت مناسب و مطمعن پیدا کردی میتونی به یکی از این شرکت های خدمات پرداخت ارزی بسپاری واست خرید کنن من واسه گرفتن اکانت فوت میلیونر این کار رو کردم. این شرکت ها هم زیادن میتونی با یه سرچ سریع 100تاشو پیدا کنی که تلفنی و سریع کارتو انجام میدن.

همه این بازیکن ها رو خریدی ...اونایی که تو تیمت هستن رو میگم.....

آره. اما به جز لالانا و پیتر چک و کوشیلنی و ناواس که جزء اونایی بوده که پک بهم داده بقیه رو از پول فروش بقیه بازیکن ها خریدم . و البته کوین واسه خرید رونی رو از یکی از بچه های گل فروم خریدم.

- - -ویرایش - - -

دوستان w2s رو میشناسین یکیه تو یوتیوب messi و Bale ابی ( team of the session ) در اورد با هم تو یک پک :|

نه منکه نمیشناسم. اما به کلیپ های یوتیوب هم هیجوقت اعتماد نمیکنم حتی خیلی از سایت و فروم های خارجی رو هم دیدم که میگن خیلی از این کلیپ ها فقط جهت تبلیعه و اینکه تشویق کنن گیمر ها رو به پک باز کردن. البته این قضیه ای که گفتی رو منظورم نیستا چون اصن ندیدمش که بخوام در موردش نظر بدم و مطمعنن چیزی که توش فقط شانس دخیله هز چیزی احتمال داره حتی وجود مسی و رونالدو تو یه پک. من خودم 2 بار پیش اومده که تو یه پک دوتا مشکی بهم داده یا اینکه همون شبی که تیم منتخب بندسلیگا اومد من 3تا پک باز کردم که تو دوتا پشت سر هم سوکراتیس بود اما مسی و بیل تو یه پک اونم tots دیگه از شانس و خر شانسی و این چیزا اونور تره

- - -ویرایش - - -

نترکی:d
ابوذر عزیز این پک هارو قطعا با پوینت خریدی دیگه ؟

من نوکرتم داداش اما خدا طمع رو تو وچود انسان گذاشته واسه نترکیدن دیگه. اتفاقا اکثرش رو با کوین خریدم اما یه 50 دلاری قبل عید واسه پویت سوزوندم وسر جمع 50 تا هم بعد عید. اگر قرار بود با پوینت باز کنم که اوههههه باید چند میلیون هزینه میکردم و الان هم خیلی تیمم بهتر بود. مثلا اوایل که با پوینت باز کردم بهم آگوئرو و کومبلا داد که k500 دستمو گرفت هم بازیکن با پولش میخریدم هم پک باز میکردم از همه لیگ ها هم تیم داشتم که از وقتی تیم فصل اومد با یه هفته تاخیر به خاطر مسافرت و تنبلی بازیکنهامو همه رو با ضرر فروختم و با پولشون هم بازیکن فصل میخریدم هم پک باز میکزدم و بازیکن فصل دوباره بهم میداد خلاصه که شانس آوزدم که بابت ریسک کردنم ضرر نکردم

معمولا هر وقت یه بازی مهم تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان یا مراحل پایانی لیگ اروپا یا تو فینال لیگ حذفی کشورهای صاحب فوتبال اروپایی برگزار میشه، EA بهترین بازیکن اون بازی رو از ساعت 5 صبح( به وقت ما) فردای بازی کارت بازیکن تحت عنوان man of the match MOTM رو به رنگ نارنجی و با خصلت های اضافه شده به مدت 24 ساعت میزاره تو پک واسه کسایی که پک باز میکنن که من هم چند روز پیش گایتان و آرون رمسی رو تونستم در بیارم . بعد از بازی فینال دیشب هم کارت MOTM دی ماریا که بهترین بازیکن زمین انتخاب شده رو به پک ها اضافه کردن که البته من بعد متوجه شدم چون اول ندیده بودم اما صبخ دیدم که توی هایلایت زده به مدت 24 ساعت از 5 صبح امروز تا فردا کارت های بازیکن های رئال رو 2 برابر کردن تو پک ها پس شانس پیدا کردن بازیکن های رئال که تو تیم منتخب فصل هستن ( رونالدو-راموس-بیل-پپه-دی ماریا-مودریچ) دو برابر شده تو این مدت. من هم تو این هفته از لالیگا هیچی گیرم نیومده بود برعکس هفته های پیش که خوش شانس بودم. رمسی و گایتان نارنجی رو چند روز پیش فروخته بودم و باهاش پک باز کرده بودم که حدود 25K که از فروش بازیکن های آشغال همون پک ها گیرم اومده بود تو حسابم بود که تونستم 3 تا پک 7500 تایی باز کنم که قشنگ همون اولیش تیبو کورتوئیس در اومد، دومیش اتوئو و سولداد بهترینش بود و سومی هم بهترینش فالکوئو بود که قبلن هم که گرونتر بود 2بار درش آورده بودم. حدود 3K بیشتر کوین نمونده بود واسم که بازیکنای در پیتی که داده بود رو کوئیک سل کردم تا به 7500 کوین برسم تا یه پک دیگه هم باز کنم که واقعا هم ارزشش رو داشت چون تو 4می سرخیو راموس بهم داد و کلی ذوق کردم. اما باز رونالدو نیومد. کلی امید داشتم حالا که شانس بردنش 2برایر شده در بیاد که نیومد و به جاش تیبو و راموس در اومدن. ما هم میگیم خدایا شکرت به همینم راضی ام. شانس یه چیزیه که وجود داره و همیشه هست اما واسه کسی میاد که واسش ریسک کنه.

35523328098838838544.jpg
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

نترکی:d
ابوذر عزیز این پک هارو قطعا با پوینت خریدی دیگه ؟

عرشیا جان شما عرشیا شایگان خودمون هستی یا یه عرشیا دیگه ای؟ و عرشیا هستی یا ارشیا؟

آخرین ویرایش:
معمولا هر وقت یه بازی مهم تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان یا مراحل پایانی لیگ اروپا یا تو فینال لیگ حذفی کشورهای صاحب فوتبال اروپایی برگزار میشه، EA بهترین بازیکن اون بازی رو از ساعت 5 صبح( به وقت ما) فردای بازی کارت بازیکن تحت عنوان man of the match MOTM رو به رنگ نارنجی و با خصلت های اضافه شده به مدت 24 ساعت میزاره تو پک واسه کسایی که پک باز میکنن که من هم چند روز پیش گایتان و آرون رمسی رو تونستم در بیارم . بعد از بازی فینال دیشب فکر میکردم مثل بعد بازی با بایرن باز هم کارت MOTM سرخیو راموس رو میزارن که بهترین بازیکن زمین بود اما صبخ دیدم که نه کارت جدیدی اضافه نکردن اول تعجب کردم اما بعد دیدم که نه زده به مدت 24 ساعت از 5 صبح امروز تا فردا کارت های بازیکن های رئال رو 2 برابر کردن تو پک ها پس شانس پیدا کردن بازیکن های رئال که تو تیم منتخب فصل هستن ( رونالدو-راموس-بیل-پپه-دی ماریا-مودریچ) دو برابر شده تو این مدت. من هم تو این هفته از لالیگا هیچی گیرم نیومده بود برعکس هفته های پیش که خوش شانس بودم. رمسی و گایتان نارنجی رو چند روز پیش فروخته بودم و باهاش پک باز کرده بودم که حدود 25K که از فروش بازیکن های آشغال همون پک ها گیرم اومده بود تو حسابم بود که تونستم 3 تا پک 7500 تایی باز کنم که قشنگ همون اولیش تیبو کورتوئیس در اومد، دومیش اتوئو و سولداد بهترینش بود و سومی هم بهترینش فالکوئو بود که قبلن هم که گرونتر بود 2بار درش آورده بودم. حدود 3K بیشتر کوین نمونده بود واسم که بازیکنای در پیتی که داده بود رو کوئیک سل کردم تا به 7500 کوین برسم تا یه پک دیگه هم باز کنم که واقعا هم ارزشش رو داشت چون تو 4می سرخیو راموس بهم داد و کلی ذوق کردم. اما باز رونالدو نیومد. کلی امید داشتم حالا که شانس بردنش 2برایر شده در بیاد که نیومد و به جاش تیبو و راموس در اومدن. ما هم میگیم خدایا شکرت به همینم راضی ام. شانس یه چیزیه که وجود داره و همیشه هست اما واسه کسی میاد که واسش ریسک کنه.

35523328098838838544.jpg
[/URL][/IMG]

اینارو از 7500 تایی در اوردی ؟

- - -ویرایش - - -

عرشیا جان شما عرشیا شایگان خودمون هستی یا یه عرشیا دیگه ای؟ و عرشیا هستی یا ارشیا؟

اینارو از 7500 تایی در اوردی ؟

دقیقا

بزنم به تخته خوب شانس داری
منم الان تیم رو تبدیل کردم به پول میخوام پک وا کنم وگرنه باید فیفا رو ول کنم تا فیفا ۱۵
چون نه بازیکن میمونه نه پول
الانم که سرور ها داونه نمیدونم والا
با کنسول وا کنم بهتره یا وب اپ یا برنامه موبایلش؟

بزنم به تخته خوب شانس داری
منم الان تیم رو تبدیل کردم به پول میخوام پک وا کنم وگرنه باید فیفا رو ول کنم تا فیفا ۱۵
چون نه بازیکن میمونه نه پول
الانم که سرور ها داونه نمیدونم والا
با کنسول وا کنم بهتره یا وب اپ یا برنامه موبایلش؟

من با موبایل تا حالا باز نکردم ولی هم با کنسول بازیکن خوب بردم هم با webapp. فرقی نداره دیگه بخواد بده میده. مثلا هفته پیش تو webapp بودم که سرورشم افتضاح بود ته حسابم هم دقیقا مث امروز یه خورده سکه بود گفتم پک باز کنم 4-5 صبح هم بود که رفتم تو استور دیدم اینقدر وضع سرور داغونه که حتی عکس روی پک ها رو نشون نمیداد و با سرعت خیلی کندی صفحه ها باز میشدم منم پک اول رو باز کزدم که حدود 1 دقیقه طول کشید تا باز بشه همینجوری هنگ کونده بود که بالاخره پک باز شد و دیدم به کارت آبی هم توشه اما عکس بازیکن و اسمش مشخض نبود فقط دیدم پستش RB هست و اورالش هم 85 زدم رفت تو کلاب از اونجا هم عکسش و اسمش رو نشون نمیداد منم واسه جذابیتش گفتم بعد میرم تو کنسول میبینم دیگه پک بعدی باز هم عکس و اسما رو نشون نمیداد اما آبی هم توش نبود. سومی هم همینجور اصن نمیفهمیدم چی داره بهم میده. چهارمی هم توش آبی نبود و آخری که پنجمی بود به CDM 87 آبی داد اول فکر کردم که پوگبا هست که شب قبلش هم بهم داده بودم اما یادم افتاد که پوگبا CM بود خلاصه اصن نفهمید که چی بهم داده بود فقط فهمیدم دوتا آِّبی بهم داده که RB و CDM بوده. بستم و رفتم تو کنسول دیدم که آبی ها مایکون و تولالان بوده و داوید لوییز و مارسلو لوکاکو هم بوده. و یه چنتا بازیکن آشغال دیگه. خلاصه اینکه مگر اینکه نخواد بده وگرنه فرقی نمیکنه کنسول باشه یا webapp اما فکر نکنم از نظر درصد احتمالی با هم فرقی داشته باشن

- - -ویرایش - - -

خدا کنه فقط ضرر نکنی وگرنه دهن من سرویسه . ای خدا تو رو به خدا قسمت میدم اگه رونالدو بهش نمیدی حداقل چنتا بازیکن خوب بهش بده وگرنه یه ریز پشت سرم بد و بیراه میگه:(

نه بابا تا حالا ۱۰ تا پک به ** دادم
خودتو اذیت نکن من خیلی دیر شروع کردم ۱۴ رو الان باید برم رو ۱۵
راستی کارت نارنجی دیماریا هم اومد MOTM هم که دیشب راموس نبود دی ماریا بود سرالکس هم جاییزش رو داد

نه بابا تا حالا ۱۰ تا پک به ** دادم
خودتو اذیت نکن من خیلی دیر شروع کردم ۱۴ رو الان باید برم رو ۱۵
راستی کارت نارنجی دیماریا هم اومد MOTM هم که دیشب راموس نبود دی ماریا بود سرالکس هم جاییزش رو داد

دیشب دی ماریا عالی بود کلی میگفتم تو جام حهانی اینو کجای دلمون بزاریم. اما جون راموس بازی رو برگردوند فکر میکزدم راموس رو طبق سنت انتخاب کنن. اما کارت نارنجی نذاشتن که کجاست که من نمیبینم؟

- - -ویرایش - - -

آره دیدم الان دیماریا کارت نارنجی واسش گزاشتن. تعجب کزدم اول که دیدم فقط زده شانس دوبل واسه بازیکن های رئال و از MOTM خبری نیست

پوینت که راحت میشه خرید فقط کافیه یه psn کارت بخری و اکانت psn رو شارژ کنی بعد از استور التیمیت فیفا پوینت بخری. اما کوین رو باید ببینی از بچه های فروم کسی میفروشه یا نه که باید پرس و جو کنی و اما سایت های خارجی هم متقلب توشون زایده اما اگر واقعا یه حای با قیمت مناسب و مطمعن پیدا کردی میتونی به یکی از این شرکت های خدمات پرداخت ارزی بسپاری واست خرید کنن من واسه گرفتن اکانت فوت میلیونر این کار رو کردم. این شرکت ها هم زیادن میتونی با یه سرچ سریع 100تاشو پیدا کنی که تلفنی و سریع کارتو انجام میدن.[/QUOTE]

خب یه سوالی من کپی بازی می کنم با این شرایط بازم میشه psn کارت خرید و اکانت رو شارژ کرد؟؟

این چه وضعشه ؟! تیم دوم جدول لالیگا باید فقط یه بازیکن تو تیم فصل داشته باشه ؟؟ از رئال مادرید 6 بازیکن دادن اونوقت بارسا یکی ؟ سویا از بارسا بیشتر بازیکن داره !!! واقعا برای EA متاسفم .
یه سوال دوستان . چرا یه روزایی بازیکن ها اصلا حرکت نمی کنن ؟ خیلی رو اعصابه مثلا میخوای پاس تو عمق بدی یارو داره مثله هویج تو رو نگاه میکنه انگار بازی اصلا گردش نداره ولی بعضی مواقع درست میشه !!! شما هم این مشکل رو دارین ؟

آخرین ویرایش:
این چه وضعشه ؟! تیم دوم جدول لالیگا باید فقط یه بازیکن تو تیم فصل داشته باشه ؟؟ از رئال مادرید 6 بازیکن دادن اونوقت بارسا یکی ؟ سویا از بارسا بیشتر بازیکن داره !!! واقعا برای EA متاسفم .
یه سوال دوستان . چرا یه روزایی بازیکن ها اصلا حرکت نمی کنن ؟ خیلی رو اعصابه مثلا میخوای پاس تو عمق بدی یارو داره مثله هویج تو رو نگاه میکنه انگار بازی اصلا گردش نداره ولی بعضی مواقع درست میشه !!! شما هم این مشکل رو دارین ؟

اول اینکه درستشک همینه من اصلاً نمیدونم مسی با اون ریتینگ چرا گذاشتن بعد بکی مثل سانچز یا اینبستا رو نزاشتن
برای اونم مشکل اینترنته. دیگه

آره. اما به جز لالانا و پیتر چک و کوشیلنی و ناواس که جزء اونایی بوده که پک بهم داده بقیه رو از پول فروش بقیه بازیکن ها خریدم . و البته کوین واسه خرید رونی رو از یکی از بچه های گل فروم خریدم.

- - -ویرایش - - -

نه منکه نمیشناسم. اما به کلیپ های یوتیوب هم هیجوقت اعتماد نمیکنم حتی خیلی از سایت و فروم های خارجی رو هم دیدم که میگن خیلی از این کلیپ ها فقط جهت تبلیعه و اینکه تشویق کنن گیمر ها رو به پک باز کردن. البته این قضیه ای که گفتی رو منظورم نیستا چون اصن ندیدمش که بخوام در موردش نظر بدم و مطمعنن چیزی که توش فقط شانس دخیله هز چیزی احتمال داره حتی وجود مسی و رونالدو تو یه پک. من خودم 2 بار پیش اومده که تو یه پک دوتا مشکی بهم داده یا اینکه همون شبی که تیم منتخب بندسلیگا اومد من 3تا پک باز کردم که تو دوتا پشت سر هم سوکراتیس بود اما مسی و بیل تو یه پک اونم tots دیگه از شانس و خر شانسی و این چیزا اونور تره

- - -ویرایش - - -

من نوکرتم داداش اما خدا طمع رو تو وچود انسان گذاشته واسه نترکیدن دیگه. اتفاقا اکثرش رو با کوین خریدم اما یه 50 دلاری قبل عید واسه پویت سوزوندم وسر جمع 50 تا هم بعد عید. اگر قرار بود با پوینت باز کنم که اوههههه باید چند میلیون هزینه میکردم و الان هم خیلی تیمم بهتر بود. مثلا اوایل که با پوینت باز کردم بهم آگوئرو و کومبلا داد که k500 دستمو گرفت هم بازیکن با پولش میخریدم هم پک باز میکردم از همه لیگ ها هم تیم داشتم که از وقتی تیم فصل اومد با یه هفته تاخیر به خاطر مسافرت و تنبلی بازیکنهامو همه رو با ضرر فروختم و با پولشون هم بازیکن فصل میخریدم هم پک باز میکزدم و بازیکن فصل دوباره بهم میداد خلاصه که شانس آوزدم که بابت ریسک کردنم ضرر نکردم

معمولا هر وقت یه بازی مهم تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان یا مراحل پایانی لیگ اروپا یا تو فینال لیگ حذفی کشورهای صاحب فوتبال اروپایی برگزار میشه، EA بهترین بازیکن اون بازی رو از ساعت 5 صبح( به وقت ما) فردای بازی کارت بازیکن تحت عنوان man of the match MOTM رو به رنگ نارنجی و با خصلت های اضافه شده به مدت 24 ساعت میزاره تو پک واسه کسایی که پک باز میکنن که من هم چند روز پیش گایتان و آرون رمسی رو تونستم در بیارم . بعد از بازی فینال دیشب هم کارت MOTM دی ماریا که بهترین بازیکن زمین انتخاب شده رو به پک ها اضافه کردن که البته من بعد متوجه شدم چون اول ندیده بودم اما صبخ دیدم که توی هایلایت زده به مدت 24 ساعت از 5 صبح امروز تا فردا کارت های بازیکن های رئال رو 2 برابر کردن تو پک ها پس شانس پیدا کردن بازیکن های رئال که تو تیم منتخب فصل هستن ( رونالدو-راموس-بیل-پپه-دی ماریا-مودریچ) دو برابر شده تو این مدت. من هم تو این هفته از لالیگا هیچی گیرم نیومده بود برعکس هفته های پیش که خوش شانس بودم. رمسی و گایتان نارنجی رو چند روز پیش فروخته بودم و باهاش پک باز کرده بودم که حدود 25K که از فروش بازیکن های آشغال همون پک ها گیرم اومده بود تو حسابم بود که تونستم 3 تا پک 7500 تایی باز کنم که قشنگ همون اولیش تیبو کورتوئیس در اومد، دومیش اتوئو و سولداد بهترینش بود و سومی هم بهترینش فالکوئو بود که قبلن هم که گرونتر بود 2بار درش آورده بودم. حدود 3K بیشتر کوین نمونده بود واسم که بازیکنای در پیتی که داده بود رو کوئیک سل کردم تا به 7500 کوین برسم تا یه پک دیگه هم باز کنم که واقعا هم ارزشش رو داشت چون تو 4می سرخیو راموس بهم داد و کلی ذوق کردم. اما باز رونالدو نیومد. کلی امید داشتم حالا که شانس بردنش 2برایر شده در بیاد که نیومد و به جاش تیبو و راموس در اومدن. ما هم میگیم خدایا شکرت به همینم راضی ام. شانس یه چیزیه که وجود داره و همیشه هست اما واسه کسی میاد که واسش ریسک کنه.

35523328098838838544.jpg
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

من هیچ کدوم
آرشیا هستم:d

دوستان امروز بعد از 40$ پک بالاخره در اوردم .ولی با هر قیمتی که میزارم کسی نمیخره!150k زدم buy now هم زدم 300k هیچکس نیست.چه قیمتی بزارم که خوب بره؟

38815573890880370844.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or