GALAXY 11
کاربر سایت
بده ما باهاش یه بوق بزنیم :d
من که توز IF رو فروختم چند تا پک باز کردم بهترینش یکی زانتی بود یکی یوریس
الان موندم بی پول ولی بازم پک باز میکنم :bighug:
سایت webapp کلا ترکید
نزن این حرف و دادش من خودم واست بوق میزنم میرم جلو ایشالا که بازیکن خوب بده. به مدت خیلی خوب بازیکن میداد اما الان بازیکن های پک خیلی بد شدن دوباره البته چون کارت بازیکن های جام جهانی هم مباد از هفته بعد فکر کنم ea از عمد بازیکن های خوب تو پک ها رو کمتر کرده تا قیمت بازیکن ها افت نکنه و لوث نشنو البته این حرف من نیست اینو عینن تو فروم های خارجی زیاد دیدم که اکثرا میگن این هفته بازیکن های خوب کمتر شدن
- - -ویرایش - - -
ابوذر جان برو خداتو شکر کن....به من بهترین بازیکنی که تو پک باز کردن داده مارسلو بوده.... الان همون بیل 800-900 تا پولشه......خدایا چند تا از این بازیکنهایی که به قول ابوذر به درد نخور هستن به ما هم بده:dخیلی خوش شانسی داداش....همه این بازیکن ها رو خریدی ...اونایی که تو تیمت هستن رو میگم.....
ناشکر که نیستم عزیز اما وقتی دیدم خوب بهم بازیکن میده بیشتر پولشون رو صرف پک کردم اما ضرر نکردم چون خوش شانس بودم اما رونالدو و مسی نداد دیگه. بیل هم این اواخر داد که دیگه شده بود 600تا. اما اون اوایل آگوئرو و کومبلا خیلی حال داد چون جفتشو 500 فروختم. چند وقت پیش گفتم اگر منی که همیشه بد شانس بودم این شانس پک باز کردن رو تو همه زندگین داشتم الان همه کاره مملکت بودم
- - -ویرایش - - -
آقا راههی هست بشه کوین یا فیفا پوینت خرید؟؟؟:d
این سایت خارجی ها که همه visa card اینا می خواد
پوینت که راحت میشه خرید فقط کافیه یه psn کارت بخری و اکانت psn رو شارژ کنی بعد از استور التیمیت فیفا پوینت بخری. اما کوین رو باید ببینی از بچه های فروم کسی میفروشه یا نه که باید پرس و جو کنی و اما سایت های خارجی هم متقلب توشون زایده اما اگر واقعا یه حای با قیمت مناسب و مطمعن پیدا کردی میتونی به یکی از این شرکت های خدمات پرداخت ارزی بسپاری واست خرید کنن من واسه گرفتن اکانت فوت میلیونر این کار رو کردم. این شرکت ها هم زیادن میتونی با یه سرچ سریع 100تاشو پیدا کنی که تلفنی و سریع کارتو انجام میدن.