از هفته یه مد چدید اضافه میشه به فیفا 14 تحت همه کنسول ها و pc حتی ps4 که FUT WORLD CUP هستش و اخبارش رو اینجا میتونید ببینید
http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fut-world-cup-annoucement
- - -ویرایش - - -
این یه عکس از بازیکن هایی که تو فیفا14 روی ps4 از پک در آوردم. البته بازیکن خوب باز هم زیاد بود مخصوصا اون هایی که اول آپگریدشون در آوردم و خوب تونستم بفروشم متل ویدال و آلابا و کاستا و البته کلی باریکن دیگه که دیگه الان قینت ها ارزون شده همچین ارزشی ندارن همین اینفورم ها هم بعضیاشون ارزششون فقط 10k بوده اونم با کوئیک سل. خیلی خوش شانس بودم تو پک باز کردن اما بد شانس هم بودم که رونالدو و مسی در نیاوردم. البته به ایتها باید یه بازیکن tots یه اسم تادیچ هم اضافه کنم که همین الان بهم دادو اون هایی که عکسشون تکراریه 2بار بهم داده. مثل سوکراتیس که دوتا پک پشت سر هم باز کردم و هر دو هم اونو داد بهم. خیلیاشون هم از همون پک 7500 تایی در آوردم اما بهترین پک 25000 و 35000 تایی بوده که فقط توش باریکن هست. از همه پک ها بهتر هم 50k و 100k هست که فقط 12 و 24 تا یازیکن ریر هست اما اونو من چنتاشو باز کردم هیچی خوب بهم نداد.
[/URL][/IMG]