خب دوست عزيز من منظورم لاگين و لاگوت كردن از كنسوله
من با يه اكانت psn و دو تا اكانت اوريجين ميتونم اينكارو بكنم؟؟؟
در حال حاضر نرم افزار abutobuyer که futmillionaire میده کار نمیکنه چون اولتیمیت webapp باز میشه اما ترانسفر نمیشه کرد اصلا و تا وقتی درست نشه و نشه که از توی webapp ترانسفر کرد یا چیزی خرید همچنان ناکارآمد هست اون نرم افزار.
واسه اکانت هم هر 1 اکانت psn فقط میشه باهاش وارد یه اکانت origin شد و واسه اینکار باید اول یه اکانت psn جدید بسازی و بعد یه اکانت origin جدید و اما بحث همزمانی- میشه تو کنسول همزمان با چنتا اکانت کانکت بود و راحت هم میشه بین اکانت ها سوییچ کرد اما چنتا اکانت origin نمیشه همزمان باز کرد و بینشون سوییچ کرد باید حتما close application کنی و بیای بیرون و سوییچ کنی به اون یکی اکانتت بعد باهاش وارد قیقا بشی.
واسه نقل و انتقال بین 2تا اکانت این روش سخت ترینش هست که با یه اکانت یه چی بزاری تو ترانسفر مارکت واسه فروش بعد ببندی و با یه اکانت دیگه بیای بالا و اون آیتم رو سرچ کنی و بخریش یا اینکه از trade offer استفاده کنی واسه انتقال آیتم. و اما راحت ترینش همون ار توی webapp هست که میشه راحت یه اکانت با کنسول واردش شد و یکی هم یا pc بعد هر کاری میشه کرد که اما متاسفانه در حال حاظر نمیشه استفاده کرد از این روش چون سرور fut web app در حال حاضر تحت تعمیر هستش و میشه بازش کرد اما ار ترانسفرش نمیشه استفاده کرد یعنی نه چیزی میشه خرید نه فروخت و نه تو لیست گذاشت وچون autobuyer هم از همین تونل استفاده میکنه اونم موقتا کار نمیکنه تا سرور درست بشه.
یه راه دیگه هم موبایل هوشمند هست که میشه نرم اپلیکیشن eas football club رو نصب کرد و واردش شد و و حتی خرید و فروش کرد که در حال حاظر هم کار میکنه و خودم روی آیفون نصب کردم و چند بار هم باهاش کوین انتقال دادم به اکانت اصلیم. یعنی با کنسول و اکانت اصلیم یه آیتم گذاشتم واسه فروش و با موبایل وارد اکانت دومم شدم و اون آیتم رو خریدم تا کوین به اکانت اصلیم منتقل بشه که البته فقط trade offer نمیشه باهاش کرد. اما واسه انتقال کوین در حال حاضر راحت ترین راه هست
- - -ویرایش - - -
دوستان من به تازگی وارد التیمت تیم شدم و هیچی نمیدونم
یه سوال برام پیش امد
من دوس دارم سیستم تیمم 4-5-1بشه ولی اون چیزی که میخام تو سیستم ها نیست
لطفا راهنمایی کنید
فقط از همون سیستم های پیش فرضش میشه استفاده کرد البته وسط بازی میشه وارد تیم منیجمنت شد و از قسمت formation که همون سیستم های پیش فرض توش هست رو یکی از سیستن ها مربع که همون edit هست رو بزنی و دستی جابه جا کنی بازیکن ها رو و هر سیستمی که خواستی بچینی حتی مثل خارج از fut میشه سیوش هم کرد منتها سیوها پاک میشن اتوماتیک و واسه هر بازی باید این کار رو انجام بدی که اعصاب خورد کنه
- - -ویرایش - - -
تو اون چند دقیقه که پول تو حسابت بود نمیتونستی خرجش کنی............:d
نه متاسفانه. حتی اکانتم هم باز و بسته کردم هنوز بودن و سکه ها زمانی رفت که خواستم بازیکن بخرم و پوینت ها هم رمانی رفت که خواستم پک باز کنم. نه بازیکن شد بخری و نه پک شد باز کنی و ea نامرد 842,150,451 سکه و پوینتم رو خورد و یه آبم روش دیگه هم بهم پس نمیدن بیمعرفت ها.....
- - -ویرایش - - -
راستی دوستان من تازگیا یه چیزی فهمیدم میخوام بقیه هم توجه کنن به این قضیه ببینن درسته یا نه .
تا حالا شده با یکی بازی کنید طرف بازی هیچی بلد نباشه و شمارو ببره؟ من چون با هرکی بازی میکنم تو وب اپ چک میکنم ببینم Div چنده ! هردقت که تو فیفا میرم Level بعد EA منو با یه کسایی MAtchmake میکنه که محکوم به باختم رسما! طرف Div 8 بود شوتام 100 برابر طرف یه شوتم نداشت با یه کرنر منو برد! یه چیزه مسخره دیگه این قضیه Handicap اِ شما Rate تیمت مثلا 86 باشه وقتی با کسی میافتی که Ratehاش 78 یا 80 EA شما دو تا تیم رو بالانس میکنه یعنی مثلا رونالدو میشه آرش برهانی ! آرش برهانی میشه رونالدو!!!
چنتا پست قبل تر تو تایید صحبت های حسین آقا عرض کردم که من هم واقعا به مشکل برمیخورم بیشتر وقت ها مخصوصا الان که تیم ریتم شده 89 و همه بازیکن ها از tots هستن همشون تو زمین راه میرن و سرعت عکس العمل و پاس و شوت و تکل و کلا همه چیشون به قول دوستمون شدن در حد آرش برهانی تا اینکه اومدم 7تا ضعیفترین بازیکن های فیفا14 رو که همه برنز هستن رو خریدم و هر 7تا رو گذاشتم ذخیره و تیم ریتم از 89 اومد به 83 و حالا همه جی متعادل شده و تقریبا همون چیزی که باید میشد الان شده و الان خیلی بهتر میشه از ظرفیت بازیکنا استفاده کنم. باورتون نمیشه اگر ببینید که چقدر افتضاح سرعت و عکس العمل باریکنا پایین اومده بود توپ رو سر یا پای بازیکن بود اما نمیتونست درست ضربه بزنه که حالا خوب شده مخصوصا اینکه اصلا بازیکنا بدون توپ حرکت نمیکردن و هیچ حرکتی نمیشد که بشه پاس داد یا یازیسازی کرد و تو دفاع هم اصلا نمیتونستن پرس کنن و توپ بگیرن اما تا حد خیلی زیادی بهتر شده اما نه 100% چون چند بار بازی کردم با کسایی که تیمشون مثل خودم بوده و دیدم که چه جونورای درنده ای هستن این بازیکنا.
این هم تیم ضعیف ترین بازیکنای فیفا14. که قیمتاشون هم جالبه مثلا اونی که 42 هست به زور میشه با 4000 سکه خریدش
[/URL][/IMG]