GALAXY 11
کاربر سایت
خوب اینم از tots آلمان
یعنی میشه تو این جمعه دلگیر 2 تا پک باز کنیم یه لوا در بیاد توش :d
دوستان یه تورنومنت هم به مناسبت هر tots که میاد میزارن
الانم مربوط به آلمانه
اونایی که تیم بوندس لیگا بستن برن
4000 تا جایزشه
دفعه دوم که بری علاوه بر 4000 تا یه پک گلد پریمیوم هم میده
5 تا پک باز کردم تو یکی دروازه بان قصل آلمان (لنو) رو داد و تو یکی برا اولین بار تو یه پک 2تا if بهم داد که ادین ژکو بود و مورالس و آخری هم دیاوارا رو داد.
دوستانی که میخوان پک باز کنن فقط از ساعت 9-9.5 تا 10.5-11 پک باز کنن مخصوصا چهارشنبه شب ها که تیم هفته و تیم منتخب قصل رو اعلام میکنن. من همه رو تو این ساعت ها بهم داده مثل 4شنبه شب که دو بار سوکرتیس داد و یه یایا توره که هر3تا رو فروختم استوریج رو خریدم و دیشب هم باز همون ساعت یعد سریال ستایش بود که داد و بقیه هم که هفته پیش داده بود تقریبا همه همون ساعت ها بهم داد من بهتون پیشنهاد میدم تو اون ساعت باز کنید و بهترینش اینه که اگر میخواید با کوین پک باز کنید 150 هراز تا آماده کنید واسه 4 شنبه شب به محض اینکه تیم منتخب فصل رو واسه لیگ بعدی داد ( مخصوصا اگه نوبت لالیگا باشه) 10 تا پک 15 هزارتایی که همون موقع میاد تو استور رو باز کنید. من تا حالا 8تا tots بهم داده مطمعنم اگر تو اون ساعت باز کنید به شما هم میده فقط باید دعا کنید که مث من بد شانس نباشید که بازیکن سوپر استار بهم نداد و ایشالا ما خوش شانس هستید و به شما بازیکن میلیونی میده.
در مورد اون کاپ End Year England رو که من بازی کردم دفعه اول 4هزارتا داد دفعه دون 5هزارتا و دفعه سوم 7 هزارتا و از دفعه چهارم دیگه شد 2هزارتایی. کسایی که تیم بندسلیگا دارن حتمن بازی کنن پکش رو هم وقتی برنده شدن شب باز کنن