FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

راستی دوستان من تازگیا یه چیزی فهمیدم میخوام بقیه هم توجه کنن به این قضیه ببینن درسته یا نه .
تا حالا شده با یکی بازی کنید طرف بازی هیچی بلد نباشه و شمارو ببره؟ من چون با هرکی بازی میکنم تو وب اپ چک میکنم ببینم Div چنده ! هردقت که تو فیفا میرم Level بعد EA منو با یه کسایی MAtchmake میکنه که محکوم به باختم رسما! طرف Div 8 بود شوتام 100 برابر طرف یه شوتم نداشت با یه کرنر منو برد! یه چیزه مسخره دیگه این قضیه Handicap اِ شما Rate تیمت مثلا 86 باشه وقتی با کسی میافتی که Ratehاش 78 یا 80 EA شما دو تا تیم رو بالانس میکنه یعنی مثلا رونالدو میشه آرش برهانی ! آرش برهانی میشه رونالدو!!! :|

مرسی حسین جان بابت اطلاعات قسمت آخر رو تایید میکنم و دقیقا همون چیزیه که فرمودی من به تیم ذ bpl با ارزش حدود 30k داشتم تو بهمن ماه که باهاش تا div 2 یه ضرب رفته بودم که یه آگوئرو گلد و مهاجم برانشوایگ اینفورم از پک در آوردم و فروختمو تیممو تقویت کردم که چون تو مسافرت بودم دیگه اون موقع از مبین نت استفاده میکردم که اذیتم میکرد طوری که برگشتم تا div4 ,5 و تعداد باختهام از بردهام بیشتر شد حتی فکر میکردم مشکل فقط از نت هست که وقتی عید برگشتم تهران که نتم خوب بود همچنان مشکل بود و اون مبین نت فقط یه کم تو سرعت بازی تاثیر داشته که بعدشم 2 هفته ای مشکل نت داشتیم همه اما 1 ماهیه که هیچ مشکل نت ندارم و تیمم هم همه از دم tots شدن الان از bpl و دیگه مشکلم خیلی بیشتر شد و با تیم های ضعیف سرعت بازی سرعت شوت سرعت پاس شتاب بازیکن و عکس العمل بازیکن ها همه شدید میاد پایین حتی با چنتا از دوستان همینجا با هر دو تیمم امتحان کردم که تو دوستانه به بدیه سیزن نیست تا اینکه با یه تیم بازی کردم که اونم همه tots بود اونجا بود که دیدم تیمم مثل موشکه و قدرتشو دیدم. ولی واسه فوتبال بازی کردن و رو زمین بازی کردن تیمش خوبه چون نرم بازی میکنه اما واسه صرفا رفتن تا div1 با یه تیم معمولی میشه رفت که این تیم ( چک-واکر-کابل-لوییز-کلییشی) و ( رامیرز-کاگاوا-دمبله)و(والکات-اتئو-ویلیان) عین موشک میشه رفت بالا که از رمی-فلاینی-اسکار-ورتونگن-پائولینیو-لنن-یانگ هم میشه توش استفاده کرد. من قبلن هم با چنتا از دوستان صحبا کرده بودم کخ کسانی که تیم قوی مخصوصا تیم سال رو دارن عین ماست میشه بردشون که همچنان میشه با چنتاشون هم صحبت کردم که اوناای که خوب بودن همگی گفتن اوایل خیلی بد بود اما با عوض کردن سیستم و همچنین سبک بازی بهتر شده و بازی باهاش روون تر و لذت بخش تره. یه عده هم میگن دفعه اول که تو هر div بری بالا اگه برگردی پایین واسه بالا رفتن کارت سخت تر میشه که وقتی تو footballclub سایت ea نگاه کردم دیدم حریفارو ار همون div که توش هستی فقط انتخاب نمیکنه (مثلا اگر div5 هستی از 3 یا 4 یا 5 یا 6 انتخاب میشه که اکثرا از 5 هست و بعدش 4 ) خلاصه که اصلا نمیشه سر از کار ea در آورد حتی تو سیزن هم همین مشکل هست که همیشه سرعت بازی هی عوض میشه

- - -ویرایش - - -

خوب Fut Milioner که به کریدیت کارت من جواب نداد نمیدونم چرا ولی به هر حال :
صبح ها هر کی بود ADD کنه بزنیم : IMAD-iOs
اینم تیمم که جوونه و آرزو داره :
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=eQwrkmiPnK74Z:ps3
برای CAM کی رو پیشنهاد میکنید ؟
جووینکو رو دارم ولی زیاد خوب نیست خودم میخوام توز برا اونجا بگیرم / چه طوره ؟
پیرلو خوب نیست یا برا من جواب نداد ؟

من که یه مدت serie a داشتم دی ناتاله میزاشتم عالی بود البته موریل با ایباربو هم مبتونی بزاری اما هیچکدوم دیناتاله نمیشد واسه من. تور هم بد نیست. پیرلو فقط باهاش میشه ضربه کاشته گل کرد

- - -ویرایش - - -

دوستان transfer market توی web app برای شما هم این پیغام رو میده که سرورها برای تعمیر بسته هستند؟ آخه من مدتی قبل بن شده بودم میخوام coin ها رو به یوزر جدید انتقال بدم

آره یه مدت هست اینطور شده و چند روز اصلا وارد نمیشد ولی الان اگر چند بار تکرار کنی میشه اما سخت بتونی انتقال بدی چون تو ترانسفر لیستش هم هر کاری میخوای انجام بدی همش ارور میده اما سعی کن اگر نشد مجبوری با کنسول انجام بدی.

- - -ویرایش - - -

دوستان اگه سوالی دارید ازم بپرسید چون من دقیقا نمیدونم تو چه موردی بهتون کمک کنم .

حسین جان چرا من دو روزه با نرم افزار هر آیتمی با هر قیمتی مبزارم هیچی پیدا نمیکنه؟ هر چی با هر قیمتی امتحان کردم به پشتیبانیش هم گفتم اما هنوز جواب نداده.

دوستان چه حوری میشه با کنسول coin هارو انتقال داد آخه یوزر قبلی من بن شده و نميتونم از کنسول coin هارو انتقال بدم راستی این مشکل transfer market توی Web app حل شدنی نیست یعنی مشکل از سرعت اینترنت ما هستش؟ دوستان اگه راهی میدونین بگین که من چه جوری coin هارو انتقال بدم آخه نزدیک 100k تو یوزر بن شده هستش

دوستان چه حوری میشه با کنسول coin هارو انتقال داد آخه یوزر قبلی من بن شده و نميتونم از کنسول coin هارو انتقال بدم راستی این مشکل transfer market توی Web app حل شدنی نیست یعنی مشکل از سرعت اینترنت ما هستش؟ دوستان اگه راهی میدونین بگین که من چه جوری coin هارو انتقال بدم آخه نزدیک 100k تو یوزر بن شده هستش

از کنسول که نمیشه باید صبر کنی مشکل WebApp فوق فوقش ۱-۲ روز ازالان طول میکشه
نه مال همس این مشکل

اگر موبایل هوشمند یا تبلت داری ( android یا ios) میتونی اپلیکیشن eas football club رو نصب کنی و باهاش انتقالتو انجام بدی چون اون الان کار میکنه و کار باهاش هم راحته. بخش fut توی web app هم همچنان وارد میشه اما ترانسفرش رو بستن واسه آپدیت و گفته که تا 24 ساعت آینده باز میشه
نرم افزار autobuyer هم به همین دلیل کار نمیکنه. و اصن یکی از دلایلی که باعث شده قیمت بازیکن ها تو این جند روز یه مقدار پایین تر بیاد همین بسته شدن ترانسفر fut توی web app هست مثلا من سوارز 88 رو بالای 80k میخریدم و حدود 100k میفروختم اما چند روزه خیلی راحت میتونم تو دقیقه 59 به قیمت 70k هم بخرم فروشم هم شده حدود 90k.

رفقا من به یه مشکلی برخوردم از دیروز نمیتونم برم تو UT می\ره بیرون یعنی روی UT که میزنم لود میکنه بعد برمیگرده تو صفحه اصلی
چهکنم ؟

خدارو شکر بلاخره تونستم با کلی تلاش تایتل div1 ببرم هرچی تو پک بازکردن بدشانسم تو اینجا شانس اوردم:d
27745867248949939437.jpg

رفقا من به یه مشکلی برخوردم از دیروز نمیتونم برم تو UT می\ره بیرون یعنی روی UT که میزنم لود میکنه بعد برمیگرده تو صفحه اصلی
چهکنم ؟

دوست عزیز موقتا تحت تعمیر و نگهداریه. این روزا نمیدونم چه کار دارن میکنن که مرتب سرور رو میبرن پایین میارن بالا

- - -ویرایش - - -

خدارو شکر بلاخره تونستم با کلی تلاش تایتل div1 ببرم هرچی تو پک بازکردن بدشانسم تو اینجا شانس اوردم:d
27745867248949939437.jpg

مبارک باشه فرازجان. دیگه بازی واست بیمزه میشه باید هی ببازی هی ببازی برگردی div10 دوباره بیای بالا

03455362854171792424.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان اگر یه وقت از خواب بیدار شدید و با چشمان خواب آلود و تار کنسول رو روشن کردید و رفتید توی fut و دیدید 842,150,451 کوین و 842,150,451 فیفا پوینت تو حسابتونه و هی چشماتونو با دست بمالید که چشماتون واضحتر ببینه و از تاری در بیاد و هرچی نگاه کنید میبینید اعداد درسته و حتی شب قبلش هم تو ترانسفر لیستتون چندتا بازیکن گرون مثل گرت بیل و سوارز و آگوئرو و و( استوریج و ورراتی انیاما جرارد وداوید سیلوا )tots گذاشته باشید واسه فروش و این اعداد؟ توهم نیست واقعیه اما ذوق مرگ نشید اشتباه سروره و چند دقیقه بعدش همش دود میشه میره حتی 1 سکه هم به حساب اضافه نشده و حتی یه بازیکن هم فروش نرفته ولی یه ترشح آدرنالین خوب واسه بعد از بیدار شدنه که خوب خواب رو از کلتون بپرونه. ینی مگه من دستم به این سرورچی های ea نرسه

03455362854171792424.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان اگر یه وقت از خواب بیدار شدید و با چشمان خواب آلود و تار کنسول رو روشن کردید و رفتید توی fut و دیدید 842,150,451 کوین و 842,150,451 فیفا پوینت تو حسابتونه و هی چشماتونو با دست بمالید که چشماتون واضحتر ببینه و از تاری در بیاد و هرچی نگاه کنید میبینید اعداد درسته و حتی شب قبلش هم تو ترانسفر لیستتون چندتا بازیکن گرون مثل گرت بیل و سوارز و آگوئرو و و( استوریج و ورراتی انیاما جرارد وداوید سیلوا )tots گذاشته باشید واسه فروش و این اعداد؟ توهم نیست واقعیه اما ذوق مرگ نشید اشتباه سروره و چند دقیقه بعدش همش دود میشه میره حتی 1 سکه هم به حساب اضافه نشده و حتی یه بازیکن هم فروش نرفته ولی یه ترشح آدرنالین خوب واسه بعد از بیدار شدنه که خوب خواب رو از کلتون بپرونه. ینی مگه من دستم به این سرورچی های ea نرسه

تو اون چند دقیقه که پول تو حسابت بود نمیتونستی خرجش کنی............:d

رفقا گفتين اگر بخوام از fut millionare استفاده كنم بايد يه اكانت ديگه بسازم درسته؟؟
بعد چطوري ميتونم از اون اكانت سكه هام رو انتقال بدم؟؟

يه سوال ديگه چجوري با يه اكانت ديگه وارد بشم تو كنسول؟؟

Last edited by a moderator:
جالبه هر چند روز میرم با ea help چت میکنم میگم چرا پولمو نمیدین اینا هم چندتا پک بهم میدن!تا حالا اندازه پوله فکر کنم پک گرفتم و هیچیم در نیووردم از توش.:دی یکی دو بارم کد تخفیف بهم دادن.به این فکر افتادم سال دیگه 20-30 هزار کوین رو به فنا بدم جاش برم هی از اینا پک بگیرم.
برم ببینم این 5 تا جدیدا توش چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or