FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

توی my club تو قسمت trophies اون تروفی هایی که گرفتی رو نشون میده

- - -ویرایش - - -

دقیقا سقف افزایش همشون تو consumables پنجاه درصده البته اگر مربی و مربی دروازه بان و بدنساز هرکدوم 36 تاشو و فیزیوتراپ هم 42 تاشو بخری و سرمزبی هم که رو قرارداد تاثیر داره به حدی که به 50% برسی

- - -ویرایش - - -

داشتم پست های قبلی رو میخوندم که از تکرار بحث یه قضیه شاخم در اومد. آخه یعنی چی که بازیکن بخریم که بعد آپگرید یا اینفورمش بیاد سود میکنیم. آپگرید و اینفرم که تو کارت های قبلی تاثیری ندارن. فقط تو تغییر ملیت دیگو کاستا بود که هرچند با تاخیر اما اتوماتیک رو همه کارت های قدیم هم اعمال شد و همه شدن اسپانیا.

- - -ویرایش - - -

از دوستان اگر کسی سکه واسه فروش داره خریدارم . البته بالای 500k

یعنی اگر من تو بقیه مسایل زندگیم هم مث این پک باز کردن شانس داشتم الان همه کاره مملکت بودم این سومین بازیکن tots هست که این روزا در آوردم هرچند دوتای قبلی خیلی ارزشمند نیودن. IF های خوب و بد هم خوب تو این فیفا 14 داد

09937471117027988222.jpg
[/URL][/IMG]
از کدوم پک ها باز کردی ۱۵۰۰۰ تایی؟

باز اینجا سوت و کوره ..... بچه های FUT قدیمی هم که فقط پست همدیگه رو میبینن میان اینجا
بابا مثلا خیر سرمون وسط tots هستیما
کسی چیزی دشت نکرد؟؟؟
من دیشب یهو خر گازم گرفت 20 دلار دادم فیفا پوینت خریدم 2200 تا
نزدیک 10 تا پک باز کردم دریغ از یه بازیکن خوب حالا اینفورم و توتس تو سرش بخوره
کلا افسرده شدم :D

دوستان عزیز لطفا آیدمو ادد کنید که دیگه اینقدر با این خارجی ها زدم خسته شدم

دوستان اگر هدست هم داشته باشید که خیلی عالی میشه وقتی داریم با هم آنلاین میزنیم

این آیدیمه : KING_OF_IRI_FIFA ممنون میشم اددم کنید

مخلص همگی دوستان عزیزم محمد رضا

بچه ها شما با کوین پک باز میکنین؟؟؟ یا پوینت میخرین؟؟
آخه هر چی فک میکنم 15000 تا واسه پک خیلی زیاده
پوینتم که پولش زیاد میشه

تاره اون پک 15000 تایی مالی نیست ( هرچند بعضی وقت ها میشه تو همون ها هم شانس داشت ) و اگر گرونه پس پک های 25000 و 50000 و 100000 تایی رو چی میگی

- - -ویرایش - - -

از کدوم پک ها باز کردی ۱۵۰۰۰ تایی؟

اینو 15000 تایی باز کردم

- - -ویرایش - - -

تا حالا 5 تا بازیکن tots از پک در آوردم که ,chec , lallana , sezar azpi,,schinderlin و یه بازیکن استرالیایی که برنز آبی بود. من واقعا خوش شانس بودم هرچند که بعدش پک زیاد باز کردم و روبن رو معمولی در آوردم از پک 7500 تایی و سزار آزپی هم از پک 7500 تایی در آوردم و جالب که اونفدر باریکن مث فالکائو و کاوانی و روبن و آلابا و این دست از پک 7500 تایی در آوردم که تا حدی پول پک هایی که توش چبزی نبود در اومد از پک بازیکن استرالیایی رو از پک برنز در آوردم و بقه tots ها و 3تا inform ارزون (مث پیزارو و صمدف) رو از پک 15000 تایی در آوردم.
اما کلا واسه پک باز کردن بهترین پک کپ هایی هست که بازیکن ریر(RARE) بیشتری توش باشه یعنی باید حساب کنی که با کمترین کوین یا پوینت بیشترین بازیکن ریر رو بده که واسه این کار بهترین پک ها پک gold rare player که 50000 کوین و 1000 پوینتی هست که 12 بازیکن داره که همه هم ریر هستن و وقتی که فعال باشه ( که ea خیلی کم میزاره اونو) حداکثر 2تا میشه باز کزد که اتفاقا چند شب پیش به مدت 24 ساعت در دسترس بود و پک دیگه دقیقا دوبل همین پک هست 24 تا بازیکن ریر داره که 100000 کوین یا 2000 پوینتی هست.
اما از لحاظ احتمالی میشه گفت تو این پک ها بهتر میشه بازیکن خوب گرفت و احتمال دادن بازیکن خوب توشون خیلی بیشتره اما جدا از احتمال شانس واقعا مهمه
یه چیزی که دقت کردم و واسم جالب بوده هم اینه که اکثر پک هایی که بازیکن و چیزای بهتر بهم دادن پک های با عکس تیم کاهیل بوده

دیگه خوش شانسیمو قبول ندارم و بد شانسم که این همه بازیکن totw , tots به من میده اما نمیکنه یکیشو مسی یا سوارز یا آگوئرو یا هازارد یا روبن یا حتی رونالدو هم قبوله ولی نمیده.
1ساعت پیش اولین پک رو 15000 تایی باز کردم بهم ژاوی داد و گذاشتمش واسه فروش و دومی هم خوبش سرچیو راموس بود بعدش 2 دست بازی کردم و دیدم ژاوی 33هزارتا فروش رفته و بعد با پولش یه پک 15 هزارتایی دیگه باز کردم که این دیگه بازیکن قصل داد بهم اما نه روین و نه رویس بلکه سوکرتیس. البته مشکل لیگ آلمان دفاع ضعیفش هست و بهترین مدافعی هم که تو تیم فصل قرار گرفته سوکرتیس هست و باید قیمتش بالاتر از 150k باشه که الان تو مارکت داره فروش میره.
همش میگفتم من خوش شانسم که بازیکن فصل و هفته زیاد بهم میده و اما الان قهمیدم بدشانسم که بازیکن های آس مث روبن یا آگوئرو رو فقط معمولیش رو بهم میده و از تیم فصل و هفته بازیکن ملیونی بهم نمیده تا حسابی ملیونر بشم

39043757404748483681.jpg
[/URL][/IMG]

Last edited by a moderator:
باز اینجا سوت و کوره ..... بچه های FUT قدیمی هم که فقط پست همدیگه رو میبینن میان اینجا
بابا مثلا خیر سرمون وسط tots هستیما
کسی چیزی دشت نکرد؟؟؟
من دیشب یهو خر گازم گرفت 20 دلار دادم فیفا پوینت خریدم 2200 تا
نزدیک 10 تا پک باز کردم دریغ از یه بازیکن خوب حالا اینفورم و توتس تو سرش بخوره
کلا افسرده شدم :D
20 دلار دادی پوینت خریدی؟؟؟!!!:-o
چه فازیه ! با 20 دلار میتونی اکانت FUTMILLIONAIR بگیری 1 ماه به صورت اتوماتیک واست خرید و فروش میکنه ! من در عرض یه ماه 4 میل دراوردم ! روزی کم کم اگه یاد بگیری 60 70k درمیاری!

98083007504026600602.png

این Hybrid رو تازه جمع کردم یه باختم ندادم باهاش از همه لحاظ تکمیله ! قیمتا امشب به پایین ترین حدش رسیده بود .

آخرین ویرایش:
اتفاقا از اون سايت ميخواستم بگيرم اما آخه چجوري ٢٠ دلارو بدم، مستر كارت ميخاد

بابا خدايي برين شكر كنين من هيچي تاحالا از پك در نياوودم
يه راول گارسيا اينفورم بود كه ١٠٠٠٠ تا فروختم يه دونه ام ديگو كاستاي اينفورم كه untradable هستش

چه فازیه ! با 20 دلار میتونی اکانت FUTMILLIONAIR بگیری 1 ماه به صورت اتوماتیک واست خرید و فروش میکنه ! من در عرض یه ماه 4 میل دراوردم ! روزی کم کم اگه یاد بگیری 60 70k درمیاری!

98083007504026600602.png

این Hybrid رو تازه جمع کردم یه باختم ندادم باهاش از همه لحاظ تکمیله ! قیمتا امشب به پایین ترین حدش رسیده بود .
آقا این FUTMILLIONAIR چیه داستانش؟ یه توضیح میدی؟

اتفاقا از اون سايت ميخواستم بگيرم اما آخه چجوري ٢٠ دلارو بدم، مستر كارت ميخاد

بابا خدايي برين شكر كنين من هيچي تاحالا از پك در نياوودم
يه راول گارسيا اينفورم بود كه ١٠٠٠٠ تا فروختم يه دونه ام ديگو كاستاي اينفورم كه untradable هستش

دیگه الان همه چی اینترنتی شده ! کافیه تو گوگل سرچ بزنی خدمات ارزی پرداخت با پی پال !

این سایتشه خودش همه چیو توضیح داده

FUTMILLIONAIRE

98083007504026600602.png

دمشون گرم پول واقعی میگیرن کوین الکی میدن مردم=))
ولی بازم میشه همینو به دیگران فروخت:-b

- - -ویرایش - - -

[video=youtube;G1jmEaDeUnM]http://www.youtube.com/watch?v=G1jmEaDeUnM[/video]

دمشون گرم پول واقعی میگیرن کوین الکی میدن مردم=))
ولی بازم میشه همینو به دیگران فروخت:-b

میدونی چقدر آدم تو همین fut تچارت میکنن یه مقاله میخوندم که کلی الگوهای پیچده اقتصادی داره ولی اگر آدم خوب بازارش رو باش آشنا بشه و بشناسه خوب میتونه درآمد داشته باشه که باید اقتصادی بود و یه کم وقت گذاشت اما لعنتی هر چقدر هم در بیاری ولی چک باز کردن لذت دیگه ای داره لذتش از بازی هم بیشتره

- - -ویرایش - - -

در مورد فوت میلیونر نکات مثبت زیاد شنیدم و خوب در میارن از توش. چند بار خواستم عضو بشم اما چون با تا حالا با یه ایرانی که توش فعالیت کرده باشه در موردش صحبت نکرده بودم کاش رو ps4 بودی. میتونی شمارتو بهم بدی مزاحمت بشم؟

خوب اینم از tots آلمان
یعنی میشه تو این جمعه دلگیر 2 تا پک باز کنیم یه لوا در بیاد توش :d

44745361591105732914.jpg

دوستان یه تورنومنت هم به مناسبت هر tots که میاد میزارن
الانم مربوط به آلمانه
اونایی که تیم بوندس لیگا بستن برن
4000 تا جایزشه
دفعه دوم که بری علاوه بر 4000 تا یه پک گلد پریمیوم هم میده

میدونی چقدر آدم تو همین fut تچارت میکنن یه مقاله میخوندم که کلی الگوهای پیچده اقتصادی داره ولی اگر آدم خوب بازارش رو باش آشنا بشه و بشناسه خوب میتونه درآمد داشته باشه که باید اقتصادی بود و یه کم وقت گذاشت اما لعنتی هر چقدر هم در بیاری ولی چک باز کردن لذت دیگه ای داره لذتش از بازی هم بیشتره

- - -ویرایش - - -

در مورد فوت میلیونر نکات مثبت زیاد شنیدم و خوب در میارن از توش. چند بار خواستم عضو بشم اما چون با تا حالا با یه ایرانی که توش فعالیت کرده باشه در موردش صحبت نکرده بودم کاش رو ps4 بودی. میتونی شمارتو بهم بدی مزاحمت بشم؟

بله کلا یه دنیایی شده واسه خودش من موندم ایرانیا چرا همه عشق سیزن دارن ! اصن کل محبوبیت فیفا به FUT هست ! تجارتی که توش به وجود اومده خیلی ها رو میلیونر کرده از جمله یوتیوبرها ! و کوین فروش ها !

من که کلا سیزن رو زیاد نمیرم خیلی خسته کننده میشه اصلا حال نمیده
فقط خدا کنه این legends واسه ps4 هم بیاد که که اگه رفتیم نسل بعد حسرتشو نخوریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or