سلام
اقا من اینو بالاخره فورختم حالا با پولش چیکار کنم؟یه سری بازیکن دیگه epl بگیرم یا اینارو بفروشم بکنم bundesliga?
لیگ آلمان خیلی خوبه کلا
و فک کنم بتونی یه تیم خوب ببندی (قیمت بازیکنای آلمانم الان مناسبه تقریبا )
سلام
اقا من اینو بالاخره فورختم حالا با پولش چیکار کنم؟یه سری بازیکن دیگه epl بگیرم یا اینارو بفروشم بکنم bundesliga?
امروز یکی داشتم بازی میکردم باشمن تقریبا همه بازیکن های اولتیمبت رو تو همه لیگ ها امتحان کردم که اصن هیچ کدوم به یه تیم معمولی از انگلیس با این ترکیب. چک - واکر - لوییر - کمپانی (کوشیلنی)- کلیشی - رامیرز - فلاینی - کاگاوا - والکات (ناواس) - رمی (اتوئو)-ویلیان-( ماتا و توره و سیلوا ) اگر سکه زیادی بود خریدشون بد نیست . ولی عجیب با اون ترکیب ارزون مخصوصا 433 میشه تو دیویژن رفت بالا. من با تنها ترکیبی که تونستم راحت و یه ضرب و همه بازیا رو با احتلاف گل ببرم و برم بالا همین ترکیب ارزون و معمولی بود. من بهترین ترکیب آلمان و ایتالیا و اسپانیا رو همرمان داشتم با این انگلیسه ولی انگلیسه اصن یه چیز دیگه بود و تو 15 هم اگر همچنان مثل 14 با تیم ضعبف تر بهتر بشه نتیجه گرفت دیگه اصلا وقت نمیزارم برم دنبال بازیکن های گرون قیمت
اره خوبه .من نویر رو میگیرم هم ارزون تر در میاد هم بهتره.ابامیانگم خوبه.من الان بازیکنام رو هم چقدر میشه؟
اره خوبه .من نویر رو میگیرم هم ارزون تر در میاد هم بهتره.ابامیانگم خوبه.من الان بازیکنام رو هم چقدر میشه؟
امروز یکی داشتم بازی میکردم باش
زلاتان - مسی - رونالدو - روبن - ریبری و و ..... همه هم انیفورم ( نمیدونم از کجا آورده بود اینارو )
بنده خدا همه رو جمع کرده بود تو هم ..اصلا نمیتونست بازی کنه ..اینطوری زیاد دیدم ..
یه پاس هم نمیتونست بده ...مثلا فارفان تو لیگ آلمان با اینکه 83 هست شاید خیلی بهتر از یه بازیکنن 88 بازی کنه .. در کل عجیبه سیاست های ea به نظرم اصلا خوب نیست..دیگه خیلی رو این موضوع مانور میدن و بازیکن متوسط داشته باشی خیلی بهتر نسبت به یه تیم قوی تر نتیجه میگیری
یادمه این موضوع از فیفا 10 بوده ( رو بازی ها رودر که میکردیم کاملا مشخص بود )
هر سال داره بدترش میکنن ..
دقیقا این باگه به چه شکل بود؟:dهرچند من با نویر از جلو دروازه خودم به گل به آدلر زدم اما باگ بازی بود
یعنی با این قیمت و فروش تیم میشه یه بوندسلیگا خوب گرفت؟یه ترکیبی بگو:d
به جای اشنایدر کروس رو میگیرم ولی رویس امر ضروریه حتما باید گرفت.:d
اینجور ادما زیاد هستن من چند روز پیش یکی خورد بهم نصفه تیمش tots انگلیس بود بلد نبود 3 تا پاس بده!
لواندوفسکی خوب هد میزنه؟چون هدش پایینه!
ابوذر توهم ترکیبی که فکر میکنی میتونهه خیلی خوب باشه تو بندسلیگا بگو ببینم
به جای اشنایدر کروس رو میگیرم ولی رویس امر ضروریه حتما باید گرفت.:d
اینجور ادما زیاد هستن من چند روز پیش یکی خورد بهم نصفه تیمش tots انگلیس بود بلد نبود 3 تا پاس بده!
لواندوفسکی خوب هد میزنه؟چون هدش پایینه!