FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام یه سوال من تو بخش مربی گری دچار مشکل شدم تو هر تیمی که میرم بعد از یه مدت یه اخطار از ریس باشگاه میاد که این نوع صحبت در سطح باشگاه ما نیست و این آخرین اخطار وگر نه می اندازمیت بیرون . یه بار از بارسا اخراج شدم دیگه نمی خوام اخراج شم

دوستان این خوشحالی بعد گل که سه نفره رقص کُردی اجرا میکنن رو چجوری باید زد;):d
یکی دیگه هم هست که سه نفره دور هم بال بال میزنن
اینارو اگه میدونید بگید که خیلی حیاتیه:d ممنون

یکی جواب ما رو بده

والا تاحالا این مشکل برای من ایجاد نشده کلا فانتزی من اینه یه بار توی منیجر اخراج بشم ! :دی

اگر گفته باشه این نوع "صحبت" در سطح باشگاه نیست احتمال داره به نوع مصاحبه های مطبوعاتی باشه که قبل از بازیها انجام میدی ... یه مدت کلا مصاحبه نکن ببین مشکلت حل میشه یا نه اگر به نوع صحبت گیر داده باشه نه "نتیجه" احتمالا دلیلش همونه .

من فقط یووه ، آرسنال ، تاتنهامو برمیدارم :d کلاً تو فیفا 14 جز اینا تیمی برنداشتم.Forza Inter :>
نه به اون یووه برداشتنت نه به اون forza inter که نوشتی /:)
فکر کنم تو دنیا تنها نفری باشی که این حرکتو میزنه :d من اگه پولم بدن محاله حاضر بشم کنترل اینتر رو واسه یه دست امتحان کنم چون یه یووه ای واقعی هیچ وقت اون وری نمیره.

والا تاحالا این مشکل برای من ایجاد نشده کلا فانتزی من اینه یه بار توی منیجر اخراج بشم ! :دی

اگر گفته باشه این نوع "صحبت" در سطح باشگاه نیست احتمال داره به نوع مصاحبه های مطبوعاتی باشه که قبل از بازیها انجام میدی ... یه مدت کلا مصاحبه نکن ببین مشکلت حل میشه یا نه اگر به نوع صحبت گیر داده باشه نه "نتیجه" احتمالا دلیلش همونه .
یه مدت حرف نزدم بازم اخراج شدم به همون گیر داده نحوه صحبت کردن تورو خدا کمکم کنید

نه به اون یووه برداشتنت نه به اون forza inter که نوشتی /:)
فکر کنم تو دنیا تنها نفری باشی که این حرکتو میزنه :d من اگه پولم بدن محاله حاضر بشم کنترل اینتر رو واسه یه دست امتحان کنم چون یه یووه ای واقعی هیچ وقت اون وری نمیره.
اگه فیفا اینقد ضعیف نساخته بود اینترو ، من انقد اینترو برمیداشتم که رنگش میرفت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or